Zeer tevreden over Tanning Glamour. Goede communicatie en zeer vlugge ontvangst van het product. Ik raad Tanning Glamour ten zeerste aan want het product is geweldig, mooie bruine kleur en geen ge... Vis mer
Se hva andre synes
Ik heb deze zelfbruiner vorig jaar voor het eerst gekocht. Heb er de hele zomer mee gedaan, is zuinig in gebruik. Heb onlangs weer 2 flacons besteld. Trekt snel in, ruikt lekker, en verzorgd de... Vis mer
Ik zag de advertentie steeds voorbij komen en twijfelde even om te bestellen, maar wat ben ik blij dat ik het heb gedaan! Ik wilde graag een natuurlijk kleurtje, zonder dat oempa loempa-effect — en d... Vis mer
Selskapet har svart
Snelle levering, goede en snelle kleuring na het gebruik van het product. De bijgeleverde handschoen is geweldig. Hierdoor blijven de handen schoon maar hij is ook fijn en zacht in gebruik.
Selskapet har svart
Informasjon om virksomheten
Skrevet av virksomheten
Bij www.tanningglamour.nl kun je eenvoudig en snel de beste zelfbruiners en accessoires online bestellen, 24/7, vanuit het comfort van je eigen huis. Wij bieden een breed scala aan premium zelfbruinerproducten, waaronder Tanning Lotion, Tanning Drops, en handige applicatie-accessoires voor een vlekkeloze en professionele applicatie. Onze producten zijn van de hoogste kwaliteit, veganistisch en diervriendelijk geproduceerd. Ze bevatten geen toegevoegde parfums, zodat je kunt genieten van een subtiele, aangename geur zonder sterke chemische geurstoffen. Bovendien zijn al onze zelfbruiners verrijkt met Vitamine E, wat zorgt voor extra hydratatie en verzorging van je huid. Of je nu kiest voor onze zachte Tanning Lotion, de intensieve Tanning Drops voor een diepere kleur, of de handige applicatie-accessoires, bij Tanning Glamour heb je alles in huis voor een stralende, egale teint op een verantwoorde manier. Let op: We werken volledig online, wat betekent dat je de bestelde artikelen helaas niet bij ons kunt ophalen. Doordat we geen fysieke winkel hebben, besparen we op kosten zoals huur en personeel, waardoor we onze producten tegen zeer scherpe prijzen kunnen aanbieden zonder in te boeten op kwaliteit.
Kontaktopplysninger
Alkmaar, Nederland
- support@tanningglamour.nl
- tanningglamour.nl
Har svart på 100 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av 48 timer
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Ik heb deze zelfbruiner vorig jaar voor…
Ik heb deze zelfbruiner vorig jaar voor het eerst gekocht.
Heb er de hele zomer mee gedaan, is zuinig in gebruik.
Heb onlangs weer 2 flacons besteld.
Trekt snel in, ruikt lekker, en verzorgd de huid.
De bruine tint is mooi, en blijft ook
goed zitten. Ik gebruik de handschoen om het in te smeren.
Heel fijn product en voor mij de beste zelfbruiner.
Zeer tevreden over Tanning Glamour
Zeer tevreden over Tanning Glamour.
Goede communicatie en zeer vlugge ontvangst van het product.
Ik raad Tanning Glamour ten zeerste aan want het product is geweldig, mooie bruine kleur en geen geur 💖🌷

Svar fra Tanning Glamour
Ik heb het ondertussen 2 keer gedaan en…
Ik heb het ondertussen 2 keer gedaan en ik heb nog altijd vlekjen. Bij mij lukt het gewoon niet.

Hallo
Hallo, ik had een klacht dat m’n pompje niet werkte, na m’n mailtje keurig opgelost een nieuwe gekregen. Was volgende dag al binnen, heel fijn.

Svar fra Tanning Glamour
Het doet wat het belooft
Het doet wat het belooft. Eén keer per week aanbrengen en je bent klaar. Mooie kleur en streeploos. Super product.

Svar fra Tanning Glamour
Snel geleverd en makkelijk in gebruik
Snel geleverd en makkelijk in gebruik. Het enige nadeel is toch wel de geur van de lotion. Zeker als je er mee slaapt.

Svar fra Tanning Glamour
Vervaagd langzaam ipv vlekken! Dit is de eerste zelfbruiner die geen…
Dit is de eerste zelfbruiner die geen strepen en of vlekken geeft. Hij blijft zeker 5 dagen zichtbaar, vervaagd langzaam ipv vlekken op het lichaam te gebruiken. Ruikt goed, mooie kleur. Enige feedback…. Je krijgt niet alles uit het flesje en voor die prijs is dat jammer. Een zachte tube zou beter zijn.

Svar fra Tanning Glamour
In eerste review was ik ontevreden…
In eerste review was ik ontevreden omdat het pakje kwijt was en ze er mee bezig waren. Na goed overleg heb ik gisteren het pakje wel ontvangen.
En dus blij mee.
Goede service en pakket nu wel ontvangen.
Inmiddels pakket in goede orde ontvangen. Prima service

Svar fra Tanning Glamour
Vlotte service en heel goed product
Vlotte service en heel goed product, resultaat geweldig ..dit is reeds mijn 2de bestelling.. ben er zeer tevreden mee.

Doei
Awel bedankt voor alles ben tevreden maar stuur mij nu niet om de tweedagen een mail . sorry maar ik ga jullie blokkeren dan grt

Zalig produkt
Zalig produkt, geen strepen of oranje kleur. Echte aanrader voor een zomers tintje in de winter 😀

Svar fra Tanning Glamour
Lær mer om andre slags anmeldelser.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.