Bardzo słaba obsługa i fatalna komunikacja z klientem. Zamówiłem i opłaciłem kuriera, otrzymałem SMS z informacją o linku do etykiety, ale link w ogóle do mnie nie dotarł. Dopiero w poniedziałek, po m... Vis mer
Se hva andre synes
Dramat. Firma miała dostarczyć pod wskazany adres w Ozorkowie (wcześniej taka dostawa na ten sam adres była zrealizowana) i nie dostarczyła. Powód.. błędny adres. Oczywiście bzdura, bo to był dokładni... Vis mer
Dostałam notę obciążeniową,straszyli komornikiem to fakt,Zapłacilam ALEzłożyłam reklamację popartą zdjęciami paczki przed wysłaniem z centymetrowym,oraz paczki na wadze .Byłam pewna,że mnie zignorują... Vis mer
Dno i 1000 metrow mulu. Za wyslanie zwyklych kluczy do Osrodka ceny z kosmosu a jeszcze nagle po ponad miesiacu kaza mi doplacac 20 zl ze niby byl pusty podjazd. Co mnie obchodzi pusty podjazd? Moze j... Vis mer
Ber kundene om å skrive anmeldelser
Har ikke svart på negative anmeldelser
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Przesyłka dotarła uszkodzona
Przesyłka dotarła uszkodzona, Zatrudniać ludzi
odpowiedzialnych. Przeszkolić jak mają układać i sztaplować przesyłki-obciążać za uszkodzone przesyłki
kuriera, a nie wpierać że była żle zapakowana,
Pełen profesjonalizm .……!
Beznadzieja
Stanowczo odradzam!!!! Jestem bardzo rozczarowana współpracą z tą firmą. Nie dość, że są strasznie drodzy, za "tanią paczkę" zapłaciłam około 300zl., to jeszcze przez opieszałość stracilam możliwość zwrotu towaru do producenta. Podczas próby anulacji brak możliwości kontaktu, tylko mailowo. Ciekawe jak długo będę czekać na zwrot pieniędzy.
Elżbieta
Wszystko sprawnie i punktualnie ,prosta…
Wszystko sprawnie i punktualnie ,prosta obsługa zamówienia
NIE POLECAM
PORAŻKA czas wypłaty kasy za paczę za pobraniem 14 DNI i nawet po 14 dniach nie ma kasy
Specjalnie zamówiłam kuriera
Specjalnie zamówiłam kuriera, aby w sposób szybki nadać paczkę jeszcze tego samego dnia, która musi być szybko dostarczona, ponieważ był to materiał do badań w laboratorium. Zaznaczyłam, aby odebrana paczka była odebrana ode mnie w tym samym dniu i pokazywano że kurier może się zjawić miedzy 14-17. Kurier się jednak nie zjawił i musiałam ponieść dodatkowe koszty, aby nadać ją jeszcze raz osobno w paczkomacie. NIE POLECAM !!
Dostępne oferty wielu kurierów
SZYBKOŚĆ REALIZACJI OCENIAM NA 6+
DHL - firma której ufam!
Przede wszystkim jakość i tempo usługi. Za trzy dni przesyłka trafiła do rąk adresata w Niemczech. Dlatego cenię DHL, tak trzymać!
Super paczka odebran przez kuriera beż…
Super paczka odebran przez kuriera beż żadnych problemów polecam
Towar delikatny metalowy przekazany bez…
Towar delikatny metalowy przekazany bez uszkodzeń i bardzo terminowo
Wszystko jest transparentne i proste.
Dostałam paczkę z Polski do Australii…
Dostałam paczkę z Polski do Australii bardzo szybko, cały proces szybki i sprawny.
fajna paczka
szybkie doręczenie bez żadnych problemów z nadaniem ani z odbiorem. Super
szybko sprawnie i miło
polecam gorąco
Dopłata do wysyłki
Ustalona stawka !!!!!po wysłaniu i dostarczeniu paczki przyszła dopłata!!! Po wymianie e-maili brak sprecyzowanego powodu dopłaty!!!!
Mimo wyraźnej prośby o podanie przyczyny brak jakiejkolwiek odpowiedzi!!!!!
Nigdy więcej nie nadam przez tą firmę paczki!!!! Oraz nie polecę takich usług nikomu!!!
Czekamy na odpowiedź
Data odbioru przesyłki kompletnie niezgodna z terminem podanym przez firmę. Kurier przyjechał gdy paczka była już nadana u innego kuriera.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.