Søde og kompetente mennesker. Jeg har en anelse tandlægeskræk, men føler mig tryg og godt tilpas på klinikken. Ganske rimelig priser, skulle jeg mene
Se hva andre synes
Tim er altid venlig, velkomne og dygtig til sit arbejde! Hans kollegaer er lige så søde og venlige og man føler sig altid godt tilpas når man sidder i stolen! Helt klart en anbefaling at komme... Vis mer
Altid god og professionel behandling af mine tænder. Jeg er kommet her i flere år og har fået en god service hver gang. Personalet er meget flinke. Jeg kan varmt anbefale tandklinikken og der en d... Vis mer
Altid en sand fornøjelse at komme hos Tim Kalali . Dygtig og meget grundig. Fornuftige priser. God kommunikation om, hvad der skal ske og gør ikke noget uden at sige det først. Trygt . Kan anbefales
Informasjon om virksomheten
Kontaktopplysninger
Jyllingescenteret 41, 4040, Jyllinge, Danmark
- info@tand41.dk
- tand41.dk
Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser
Har ikke svart på negative anmeldelser
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Fra tandlægeskræk til fuld tryghed
Tim er en fantastisk tandlæge, som har hjulpet mig med at overvinde min store frygt for tandlægebesøg. Jeg havde i mange år en meget stærk tandlægeskræk, men Tim tog sig tid til at lytte til alle mine behov og bekymringer og fandt den helt rigtige tilgang til mig.
Fra første besøg følte jeg mig tryg og godt behandlet. Hele behandlingsforløbet foregik i et roligt tempo, og der blev altid taget hensyn til, at jeg skulle føle mig komfortabel. Jeg følte mig virkelig sikker gennem hele processen.
I dag er min frygt for tandlæger helt forsvundet. Jeg kan nu komme til behandling uden stress og er så afslappet, at jeg næsten falder i søvn i tandlægestolen. Som en ekstra bonus har jeg også fået rettet mine tænder, og jeg er meget glad for resultatet.
Jeg føler mig utrolig heldig over at have fundet Tim og hans team !
Derfor kan jeg varmt anbefale ham til alle, især til dem, der er nervøse for at gå til tandlægen.
Altid venlig og professioel
Altid venlig og professioel, jeg oplever dem som dygtige og har anbefalet klinikken til både mand og familie - som alle er tilfredse.
Jeg anbefaler Tand41
Klinikassistenten tager sig god tid ved tandrensning, Tim er flink og dygtig.
Det er nemt at få en tid.
Fantastisk tandlæge
Fantastisk tandlæge, ingen tvivl der
De allerbedste anbefalinger…
Jeg har været tilknyttet klinikken og Tim i mere end 8 år, og er mere end tilfreds. Tim og hans assistenter er top professionelle, virkelig dygtige og søger for trygge rammer. Tim er god til at involvere og opstille muligheder for behandling, og er hjælpsom ift. forsikringer mm. Har jeg haft akut behov for hjælp, finder han altid tid og er ligeledes altid behjælpelig efter behandlinger. Endelig er de søde til at tage diverse individuelle hensyn ved undersøgelser og behandlinger. Giver Tim og hans hold de bedste anbefalinger.
Perfekt :-)
God til at berolige når man er mega nervøs.
Personale professionelle og dygtige
Venlig personale og god service
Dygtigste tandlæge!
Jeg har været ved mange tandlæger , men ingen er så dygtige og kompetente som Tim. Kæmpe anbefaling herfra !
Altid søde og god behandling
Altid søde, venlige og smilende. Rigtig god behandling og altid i trygge hænder.
Kære tandlægeteam,
Kære tandlægeteam,
Jeg skriver for at udtrykke min store tilfredshed med det fremragende besøg hos jer for nylig. Både tandlægen og klinikassistenten viste en bemærkelsesværdig professionalisme og venlighed. Hele oplevelsen var utrolig behagelig og tryg fra start til slut. Jeg er dybt taknemmelig for den omsorg og opmærksomhed, jeg blev mødt med. Jeg kan varmt anbefale jeres klinik til alle.
Søde og professionelle læger.
Super behandling
Jeg har haft en rigtig god oplevelse
Jeg har haft en rigtig god oplevelse. Personalet er venligt, imødekommende og professionelle, og man føler sig tryg fra det øjeblik, man træder ind ad døren.
Det er godt og god service
Det er godt og god service
Go oplevelse
Go oplevelse ! :) altid profferionelt og sød betjening
Meget tilfreds
Jeg har kun de bedste anbefalinger
Jeg har kun de bedste anbefalinger. Jeg startede med at have en hel del tandlægeskræk, hvilket gjorde det til en udfordring at få ordnet de mange ting, jeg skulle have lavet, men jeg blev mødt med forståelse og tålmodighed. Nu i dag er mine tænder og jeg et meget bedre sted, og jeg kommer nu regelmæssigt ned og får tjekket mine tænder.
God oplevelse
God oplevelse. Professionel og søde mennesker.
Super oplevelse
Jeg var til konsultation og fik renset tænder med ultralyd og mærket stort set ingen ting🤗 det var helt klart klinikassistenten der bare havde styr på det👌kan kun anbefale Tim og hans klinik 🦷👍
Lær mer om andre slags anmeldelser.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.