Skitbra kundservice! Beställde 2 pack vågigt hår och det som kom var ett vågigt och ett rakt tyvärr. Alla kan göra misstag! Men jag kontaktade dom direkt för skulle senare den veckan in och sätta i hå... Vis mer
Se hva andre synes
Hemsk kvalitet på håret, som verkar och reagerar mer som syntetiskt hår, trots att man beställt äkta. Kundservicen är krass, och inte alls hjälpsam- nekar till reklamation fast dom inte kan hänvisa... Vis mer
Jag har använt Tajmahals löshår sen 2018, varit nöjd med deras hår innan men senaste gångerna jag har beställt deras hår så har jag märkt en stor kvalitetsskillnad. Håret ser bra ut i ca två veckor so... Vis mer
Informasjon om virksomheten
Opplysningene stammer fra ulike eksterne kilder
Taj Mahal är Sveriges första butik inom löshår. Vi öppnade år 1975 och har nu utvecklat ett brett sortiment av peruker och löshår. Vi har allt inom syntet och äkta hår samt ett stort utbud av färger och längder till en hög kvalitet. Vi arbetar för at...
Kontaktopplysninger
Drottninggatan 100, 111 60, Stockholm, Sverige
- tajmahal.se
Ingen anmeldelsesinvitasjoner er registrert
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Recently I visit this place.It was my…
Recently I visit this place.It was my first experience at Taj Mahal and it was great.
Svarar inte när man kontaktar dom
Beställde 2 produkter av dom varav 1 var fel. Kontaktat deras kundtjänst flera gånger men får aldrig svar. Ser nu på recensionerna att fler säger samma sak. Otroligt oprofessionellt och kommer absolut inte beställa av dom igen. Komiskt att dom har en kundtjänst men som dom ej använder. Spel för galleri.
Dålig kvalitet och usel kundservice
Riktigt dålig kvalitet. Det värsta jag har upplevt. Redan efter första tvätten började håret trassla och gå sönder. Omöjligt att underhålla. Jag har klagat på håret flera gånger men de hjälper mig inte om jag inte kommer in i butiken men eftersom jag bor i Danmark har jag inte möjlighet att komma. Säljaren visste att jag bor i Danmark, men meddelade mig inte att jag inte har någon möjlighet att klaga om jag inte kommer in i butiken.
Jag har erbjudit dem att skicka håret men de vägrar.
Jag kommer aldrig att handla här igen.
Får inga svar på mejl
Får inga svar på mejl? Har fått en trasig vara och har försökt få kontakt med kundtjänst i två veckor utan svar.
Do not use the Taj of Corfe Mullen
We ordered a take away from the Taj of Corfe Mullen and they took and hour and a half to deliver, when we were told it would take an hour. My husband phoned and they said it was on the way. When we got the food it was cold. I phoned the Taj again and I had an option of having something arranged for another time or having a new cooked meal. I chose the new cooked meal and it was delivered within the time they gave. The meal was not nice and definitely not worth a 2 wait. I will not be using the Taj again
Hjälpsamma och smidiga
Jag frågade om en produkt som inte fanns på sajten, de hade den, förklarade vad jag kunde beställa i stället och så bytte de ut den mot rätt produkt. Hjälpsamma och smidiga.
Jag fick efter nästan två veckors…
Jag fick efter nästan två veckors väntetid helt fel schampo med tea tree oil som jag inte vågar använda då jag har katter. När man skriver till dem , svarar de inte. Nu får jag ge bort det och handla någon annanstans.
Bästa kvalitet- service och snabba leveranser
Jag har beställt hår i omgångar från Taj mahal sedan 2009 och jag blir alltid lika nöjd med framförallt håret- service samt den supersnabba leveransen! Har provat andra leverantörer men kommer alltid tillbaka till Taj mahal. Nu är det ca 1,5 år sedan sist jag beställde, men lägger en ny i veckan och hoppas och tror att jag som vanligt blir supernöjd👌🏻🤩
The best indian food ive tried
The best indian food ive tried! The staff is SUPER nice and friendly! I recomend this place to EVERYBODY, we were really really happy and came back plenty times because of thee super tasty food and nice staff!
Värre hår är svårt att hitta
Sjukt dåligt hår som är syntetiskt. Förstår inte hur de kan påstå att det är ett äkta hår när det klart och tydligt både känns och syns att det inte är det. Iallafall så är hårets hållbarhetstid ca 2 veckor innan allt börjar gå av. Hade aldrig använt värmeprodukter på håret endast tvättat det två gånger, det var alltså bara de lilla som krävdes för att håret skulle börja gå av och slitas ut totalt. Keratinet sitter däremot kvar men ett värre hår än det här är helt omöjligt att hitta, man kan lika gärna köpa fejk hår för 200 kr på wish så får man samma kvalite som på taj mahal. Det går inte heller att reklamera då kundtjänst inte svarar.
Ringde först för se att varan jag…
Ringde först för se att varan jag skulle beställa fanns i lager.
Trevligt bemötande, fanns i lager och fick veta att den skulle skickas samma dag.
Beställde och nu ett dygn efter har jag den i min hand!
Riktigt bra service!
Dålig kvalité
Jag beställde hårträns som skulle vara 70 cm långa men när jag mätt så visar det sig att dom når inte ens upp till 65 cm långa. Kanske en liten detalj men frustrerande oavsett då dom säljer det som 70 cm vilket inte är sant. Efter första tvätt så är dom som förstörda, väldigt fin kvalité vid första ögonkastet då dom troligen är täckta av ett lager keratin men när det tvättats bort blir dom genast usel kvalité. Jämfört med andra slags löshår jag haft att göra med innan tog det bokstavligen bara en tvätt för dessa att bli frizzy och "ratty". Skulle inte rekommendera tyvärr.
Svarar inte på mail trots att jag…
Svarar inte på mail trots att jag kontaktat dom flera gånger. Har inte fått mina betalda varor ännu och det har gått 10 dagar trots att dom skriver på hemsidan att det är 1-2 dagars leveranstid. Kommer inte beställa från dom igen!
Är så förbannad o ledsen!
Är så förbannad o ledsen!! Mina betalda varor kom aldrig och de vägrar svara på mail! Varnar ALLA för detta bluffföretag!!!!
I got three times cold food
I got three times cold rices and I asked them do you eat your rice cold and he didn’t know what to answer..
Unprofessional service they should never make food.
There wasn’t no tast in the food will never eat there again
Snabb leverans men fick varken…
Snabb leverans men fick varken orderbekräftelse eller kvitto i påsen på vad man beställt. Mejlade och frågade vart orderbekräftelsen var men fick inget svar. Saknade även en produkt i leveransen men var svårt att se om jag hade bara missat att lägga till den då jag som sagt inte fått orderbekräftelse eller kvitto i påsen. Fick lägga till alla varor i kundkorgen för att se om det var samma belopp och därav se om jag inte fått den eller bara missat den. Hade inte fått den.
Beställ från annan butik..
Andra gången jag beställer från Taj Mahal och det har skett tråkigheter vid samtliga tillfällen.
Vid första beställningen fick jag en liknande vara till den jag beställt (fick ORS deep conditioner) trots att jag beställt ORS deep conditioner WITH ORANGE OIL, ringde och klagade och de uppgav att det är samma produkt men när jag förklarade att jag själv jämfört inmehållsförteckningen gick de med på att skicka rätt produkt om jag skickar fel vara tillbaka.
That's fine, alla gör fel.
Beställer igen, en Denman borste. När jag öppnar påsen är själva Denman-packeteringen redan öppnad och det finns inget hår på borsten men den har någon form av skrap skada på baksidan...som om den kanske varit ett skyltexemplar(?)
Denna behandling är oproffesionell och det är nu uppenbart att de inte tar deras leveranser seriöst. Jätte tråkigt då jag gått till deras butik sedan jag var liten.
Har beställt från de nu i två år och…
Har beställt från de nu i två år och aldrig haft några problem, snabb leveras och gillar deras stora utbud för hårvård till lockigt hår
Have ordered item
Have ordered item. Wrote them straight away that I change my mind. Got answer after 1 Week. That they have already shipped it. Never received it anyway. No refund. Customer support = 0. No goods. No money. Looks like a scam
Dette er Trustpilot
Lær mer om andre slags anmeldelser.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.