TagTech Danmark (Tagtech Danmark ApS) arbejder i hele Danmark med tagrenovering og energiforbedringer for både erhverv og private.
Vi er specialister i flydende tagmembran – herunder flydende silikone tagmembran – til flade tage, hvor der ofte er behov for en sømløs og driftssikker løsning. Vi hjælper blandt andet med udfordringer som utætheder, slidte tagpaptage og “svære” områder omkring gennemføringer, samlinger og inddækninger.
Vores arbejde starter med en vurdering af tagets tilstand og en plan for det nødvendige forarbejde. Derefter udfører vi grundig rengøring og relevante reparationer, før membranen påføres. Resultatet er en monolitisk tagflade uden samlinger, der er velegnet til tage med mange detaljer og tekniske installationer.
Ud over tagløsninger tilbyder vi indblæsning af isolering, herunder hulmursisolering og loftisolering. Indblæsning kan være en effektiv metode til at forbedre isoleringsevnen og reducere varmetab, afhængigt af bygningens konstruktion og behov.
Vi lægger vægt på tydelig kommunikation og realistiske forventninger, og vi dokumenterer ofte arbejdet med billeder eller video, så processen er gennemskuelig.