Kan kun varmt anbefale tæppebørsen. Super skønne mennesker. Gode priser og virkelig professionelt arbejde. Bum bum bum så ligger der lige et sprit nyt tæppe i vores stue. Man får virkelig noget for pe... Vis mer
Se hva andre synes
Pia og Søren er søde og service mindede. Overholdt vores aftale og lagde et gulvtæppe som jeg er fuldt tilfreds med, både hvad angår pålægning og kvalitet. Vil helt sikkert benytte Tæppebørsen.dk en a... Vis mer
Så blev et veludført stykke arbejde udført. Det var en kringlet opgave hvor et gammelt gulv skulle rettes op inden der kunne lægges vinylgulv på. Søren kendte den rette mand og fik ham ud og... Vis mer
Pia og Søren har i dag været hos mig og lagt gulvtæppe i mit gæsteværelse, hvilket jeg er meget meget tilfreds med. De havde styr på det hele og var søde at ringe i god tid for at fortælle, at de nu v... Vis mer
Vi siger tusinde tak for top top god…
Vi siger tusinde tak for top top god service. Af Søren og Pia. Vi aftalte et møde ang. tæpper til hele huset. Efter 10 min var der lavet en aftale, med dato på pålægning af tæpper, som dog måtte gøres over to gange. da vi lige skulle kunne flytte møbler rundt og have det sidste rum færdigt. Vi modtog tæpperne et par dage før smukt pakket ind i plast. og jeg kan kun sige de kan deres håndværk. Og altid friske på lidt sjov og højt humør lige noget der passer os. Kan kun sige vi bruger jer med garanti igen næste gang
TÆPPEBØRSEN KAN IKKE ANBEFALES
TÆPPEBØRSEN lagde køkkengulv hos mig forrige år. Så sjusket lavet, at vinylet nu buler over det meste af gulvet, og kan ikke støvsuges uden man trækker det hele op. Listerne langs væggene kan simpelt hen ikke holde det på plads. Over 4000 kr. lige ud af vinduet!
Søde og imødekommende
Søde og imødekommende, hurtig aftale og effektivt
Tæppebørsen
Tæppebørsen, giver god rådgivning, de har konkurrencedygtige priser, god kvalitet i arbejdet, venlige og punktlige
Fået lagt nyt tæppe på entre ,er meget…
Fået lagt nyt tæppe på entre ,er meget tilfreds fint og hurtigt arbejde
Fantastisk Service og udførelse
Vi fik lagt tæppe i vores stue, ca 70m2
Søren og hans team kom som aftalt på dagen. Vi havde få dage forinden modtaget tæpperne, pænt pakket ind i plast. et på 13 x4m og et 5x4m. det store tæppe vejede 150kg. de fik bakset tæpperne ind i stuen og gik i gang. 2 timer senere var de færdige. en oplevelse i sig selv at se. tæpperne ligger perfekt, ingen synlige samlinger. Vi er top tilfredse, fantastisk Service og udførelse. Stor tak til Søren, Pia, John og Allan. Kan varmt anbefale Tæppebørsen
Mvh Monica og Johnny, Jyllinge
God professionel service og udførelses
God professionel service og udførelses af høj kvalitet, til fornuftige priser. Tæppebørsen kan sit kram.
Super god og fantastisk kundeservice
Super god og fantastisk kundeservice, de ved hvad de snakker om og man bliver rådet og vejledt så man ikke er i tvivl om noget , flot stykke arbejde og fantastisk tæppe
TÆPPEBØRSEN er et SJUSKEFIRMA!
En opdatering på pålægning af linoleum i køkken: Nu er det så slemt at man ikke kan rengøre gulvet ordentligt. Bulerne har bredt sig-det er mildest talt det mest sjuskede håndværk vi er stødt på- nogensinde
Tak for hjælpen og de flotte tæpper, vi handler gerne hos jer igen :)
Søde ejere og god kvalitet
Jeg har fået lagt de flotteste tæpper på alle mine 118kvm af tæppebørsen. God kvalitet, høj service, man bliver lyttet på og de rettede gerne til så jeg fik lige hvad jeg vil have. Jeg vil 100% anbefale tæppebørsen til andre jeg kender.
Elendig kundeservice
Køb ikke dit tæppe her
Utrolig dårlig service og flabet respons ved reklamation hvor tæppe gik op i limning flere steder, umiddelbart efter pålægning.
Tæppebørsen kan absolut ikke anbefales.
Fuld ud tilfreds med handlen
Fuld ud tilfreds med handlen, hjælpsom og god service, kun positive anbefalinger herfra
Skulle have lagt tæpper i mine…
Skulle have lagt tæpper i mine forældres nye ældrebolig. Samarbejdet med Søren var effektigt og venligt. Al arbejde blev udført til tiden og med fuld tilfredshed. Jeg giver min bedste anbefaling.
Har fået lagt super flotte gulvtæppet i…
Har fået lagt super flotte gulvtæppet i mit sommerhus. På to af værelserne havde vi en seng til at stå på højkant da vi ikke kunne få den ud af døren. Vi havde sagt Søren bare måtte lægge tæppet rundt om så der kom en bar plet hvor sengen skulle stå. Men Søren havde selv flyttet sengen så vi fik tæpper på hele gulvet.
Søren kom og gav tilbud i en weekend da vi ikke er i sommerhuset i hverdagene. Generelt super fleksibel og imødekommende.
Eneste lille minus er man Skulle betale halvdelen på forhånd hvilket jeg aldrig er helt tryg ved.
Vil til hver en tid bruge tæppebørsen igen.
Jeg er super tilfredshed og hurtig…
Jeg er super tilfredshed og hurtig service takker for hjælpen det varmer dejligt.
Super service til super pris tak
Totalt useriøst og sjusket firma
Totalt useriøst firma. Dårlig rådgivning, dårligt udført arbejde og ingen respons på skriftlig henvendelse.
Tæppet går fra flere steder, der er løse tråde langs stort set alle kanter. Der er skåret skævt og forkert flere steder ligesom alle paneler er mærket af mødet med skæreværktøjets ender…
Tæppelister/fejelister ikke monteret. Skar et coaxkabel over i stuen og har efterfølgende nægtet det var ham, trods INGEN har været i lejligheden efter kablet er trukket og jeg har fotodokumentation (ifm indflytningssyn) for ubeskadiget kabel inden han kom.
Bestilte den tykkeste kvalitet tæppe, det skulle være MEGET blødt at gå på, men det føles som ganske almindeligt tyndt billigt tæppe at betræde …
Fik at vide det nærmest var smudsafvisende og nemt at rengøre.
Jeg tvivler på je har fået den høje kvalitet jeg har betalt for, når jeg sammenligner med andre tæpper hos venner og bekendte. De er MEGET tykkere og meget blødere at gå på … og nemmere at rengøre (De har hund, sååå)
Mit lortetæppe suger nærmest pletter til sig og er svært at rengøre uden at efterlade spor (selv med danskvand og kartoffelmel!)
Fik lagt i godt 20 kvm for 15000kr … fordi der pludselig skulle kørsel og meget andet på regningen, trods det jeg spurgte om det afgivne tilbud var all-inclusive og fik ja (Desværre ikke på skrift … dumt!)
Ventede flere uger på måtterne og måtte rykke flere gange …
Der skal skiftes tæppe i entréen, da det ikke lever op til forventningerne og samtidig lægges linoleum i køkkenet, men jeg kan forsikre alle om, at TÆPPEBØRSEN aldrig kommer inden for mine døre igen eller bliver anbefalet til andre … NEVER!!!
Hold jer langt væk … og få jeres tilbud på skrift!!!
Dårlig oplevelse jeg godt kunne være foruden.
Lær mer om andre slags anmeldelser.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.