Vlieg hengel met molen en lijn besteld en prima ontvangen. Blij naar DK gegaan, ik had mij verheugd op zeeforel vissen maar naar 30 minuten vissen breken vishengel en mijn achteruit werp. Klanten se... Vis mer

Alhoewel ik slechts 2x wat heb besteld en mijn mening slechts fireline betreft toch verrast dat gisteren besteld vandaag leveren waar wordt gemaakt ( moet wel de pakketbezorging meewerken maar de v... Vis mer

Goede klantenservice. Had een hengel besteld die niet voorradig was en had hier zelf niet goed opgelet. Snelle levering was belangrijk i.v.m. vertrek vakantie. Goed advies gekregen over een vervang... Vis mer

Bestelling geplaats omdat het direct zou worden verzonden.... Geen T&T bekend, mail wordt met een standaard anwoord terug gestuurd zonder de vraag te beantwoorden. Telefoon, 2 keer 15 minuten naar een... Vis mer

2,7

Under middels

Ingen anmeldelsesinvitasjoner er registrert

2,7

Alle anmeldelser

7 anmeldelser i de siste 12 månedene

Skriv en anmeldelse

Top toko

Ruime keuze, goede prijzen, alles word snel verzonden en de klantenservice is top. Altijd een vriendelijke en snelle reactie!

10. august 2023

This is a good company

Courier company’s tracking info was poor and made me fret but TackleShop.nl are obviously a good company who care about their customers getting what they order. Thank you Stephen and your colleagues, now if you could just tell me where the fish are…..

2. mai 2023

SUPER VISPAK

Gisteren besteld en vandaag al binnen
TOP
Mooi warm vispak gekocht voor maar 70€ wat een mooi pak zeeeer blij mee,kan nu ook lekker in de winter vissen. kreeg er ook nog een gratis meetlint bij.
Hartelijk bedankt groet Ben

10. november 2022

Goede klantenservice.

Goede klantenservice.

Had een hengel besteld die niet voorradig was en had hier zelf niet goed opgelet. Snelle levering was belangrijk i.v.m. vertrek vakantie. Goed advies gekregen over een vervangende hengel. Goede en snelle communicatie via de mail zelfs in de vakantie tijd. Factuur, updates over de voortgang van de bestelling en zelfs tips over de te ontvangen goederen. Ga hier zeker vaker bestellen.

5. august 2021

Super bedrijf

Zeer betaalbaar, zelfde dag nog verzonden en na een dag was het allemaal netjes verpakt binnen. Super bedrijf waar ik al jaren bestel en ben weer zeer tevreden klant👍👍

18. mars 2021

Got broken product delivered, got told to pay extra for a replacement.

Ordered a spinning rod, it arrived with a broken top piece.

I emailed asking for a replacement and was told that I will need to pay extra as "it was the last of the series and they will replace it with an upgrade".

Absolutely disgusting to think a company sees a faulty product as an opportunity to squeeze more money out of a customer that has already paid.

13. januar 2021

Top!

Ik heb zondag avond mijn bestelling geplaatst en heb hem vandaag binnen gekregen. De producten zien er krasloos uit. Heb eigenlijk geen mailtje hoeven sturen omdat alles goed verliep!
Zeker vaker bestellen!

16. juni 2020

Top!

Inmiddels meerdere bestellingen gedaan bij deze webwinkel en ben zeer tevreden. Ze hebben een overzichtelijke site, een ruim aanbod, hanteren goede prijzen, de voorraad is up-to-date en bij vragen krijg je van de klantenservice snel en goed antwoord. Dit is een webshop die niet alleen verkoopt, maar ook echt verstand heeft van vissen en die je dus van goed advies voorziet indien je er zelf niet uitkomt.

Ik zal hier altijd mijn vis spullen bestellen.

26. mai 2014

Er denne virksomheten din?

Opprett konto gratis