Szybka Gotówka Anmeldelser

TrustScore 4.5 av 5

Se hva andre synes

Vurdert til 4 av 5 stjerner

To, że Szybka Gotówka oferuje przedłużenie terminu spłaty jest wspaniałe. Tym się wyróżniają na tle konkurencji. Jest tylko taki drobny mankament, że proces przedłużania nie jest zrozumiały. Wydaje si... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Świetna obsługa i bardzo szybki proces. Wszystko przebiegło sprawnie, a pieniądze trafiły na konto szybciej, niż się spodziewałem. Polecam!

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Firma wszystko robi niby dobrze ,ale dzisiaj zafundowała mi10 godzin zwatpienia rano odmówiła mi pożyczki a wieczorem zmieniła zdanie ,oczywiście cieszę się ale nijak nie mogę tego zrozumieć

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Przejrzystość procedury, konkretna ocena możliwości kredytowych, błyskawiczna obsługa i decyzyjność przy udzielaniu kolejnej pożyczki. Tylko i wyłącznie, dobre doświadczenia.

Informasjon om virksomheten

1. Finanstjenester utenom bank

Skrevet av virksomheten

Szybka Gotówka to jeden z liderów pożyczek online w Polsce. Na rynku działa od 2013 roku. Ponad 1 000 000 klientów skorzystało już z naszego serwisu. Szybka Gotówka działa w pełni online, bez zabezpieczeń i ukrytych kar, z oprocentowaniem do 14,5%, co czyni ją wygodną alternatywą dla banków. Oferujemy: - pierwszą pożyczkę do 5 000 zł, kolejną do 20 000 zł; - decyzję w mniej niż 15 minut, podczas gdy w bankach oczekiwanie może trwać dni; - możliwość przedłużenia terminu spłaty; - brak zabezpieczeń, zaświadczeń o dochodach i poręczycieli - w przeciwieństwie do banków; - w pełni online proces bez konieczności odwiedzania oddziałów i stania w kolejkach; - przejrzyste prowizje, bez ukrytych opłat i dodatkowych kosztów. Polecają nas miliony klientów. Na stronie i w aplikacji znajdują się tysiące pozytywnych opinii. Ocena w Google Maps 4,7⭐.

Kontaktopplysninger

4 stjerner
3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Ber kundene om å skrive anmeldelser

Har svart på 82 % av de negative anmeldelsene sine

Svarer vanligvis i løpet av to uker

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

Alle anmeldelser

715 anmeldelser i de siste 12 månedene

Skriv en anmeldelse

Profesjonalizm

Profesjonalizm - błyskawiczna decyzja.

17. juli 2026

Svar fra Szybka Gotówka

Dziękujemy za miłe słowa! ❤️ Warto zaglądać na nasz Facebook – regularnie organizujemy konkursy, w których można wygrać iPhone'a 17 Pro, bony i wiele innych nagród. 🎁 — Katarzyna, Szybka Gotówka

Błyskawiczna pożyczka

Błyskawiczna pożyczka. Kolejna w 2 minuty i pieniądze na koncie.

15. juli 2026

Svar fra Szybka Gotówka

Ale nam miło! 😊 Ponad 1 000 000 klientów skorzystało już z naszego serwisu. Dziękujemy, że są Państwo w tym gronie. 💚 — Tomasz, Szybka Gotówka

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Super wszytko bez żadnych problemów

Super wszytko bez żadnych problemów

15. juli 2026

Svar fra Szybka Gotówka

Bardzo dziękujemy za opinię! 🙏 Jeśli jeszcze nie korzystali Państwo z naszej promocji, polecamy platformę Zubau i kod READNOW. Naprawdę warto! 📖 — Monika, Szybka Gotówka

Super polecam

13. juli 2026

Svar fra Szybka Gotówka

Takie wiadomości dodają nam energii! ⚡ Dziękujemy i mamy nadzieję, że jeszcze nie raz będziemy mogli pomóc. 💚 — Kamil, Szybka Gotówka

Szanuję klientów

Szanuję klientów

13. juli 2026

Svar fra Szybka Gotówka

Ogromnie dziękujemy za opinię! ❤️ Przy okazji warto zajrzeć na nasze profile społecznościowe – czekają tam konkursy z atrakcyjnymi nagrodami. 🎁 — Paulina, Szybka Gotówka

Polecam super

Polecam super

12. juli 2026

Svar fra Szybka Gotówka

Cieszymy się, że mogliśmy pomóc. 😊 Już ponad 1 000 000 klientów zaufało Szybkiej Gotówce. Dziękujemy za każde dobre słowo! 💙 — Łukasz, Szybka Gotówka

Bardzo pomocna firma

Bardzo pomocna firma. Dziś wniosek,dziś pieniądze.

Svar fra Szybka Gotówka

Miło nam, że wszystko przebiegło sprawnie. 😊 Dziękujemy za poświęcony czas i pozostawienie opinii. — Grzegorz, Szybka Gotówka

Jestem zadowolony

Svar fra Szybka Gotówka

Takie słowa naprawdę motywują! 🌸 Jeśli mają Państwo znajomego, któremu możemy pomóc, warto skorzystać z programu Poleć znajomego i odebrać 100 zł. 🎉 — Ewa, Szybka Gotówka

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Świetna obsługa i bardzo szybki proces

Svar fra Szybka Gotówka

Dziękujemy za zaufanie! 💚 Regularnie przygotowujemy dla naszych Klientów konkursy z atrakcyjnymi nagrodami. Być może kolejna wygrana będzie właśnie Państwa! 🎁 — Damian, Szybka Gotówka

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Brak kontaktu z obsługą klienta

Brak kontaktu z obsługą klienta. Nie odpisują na wiadomosci na czacie , na maile.

16. juni 2026

Svar fra Szybka Gotówka

Bardzo nam przykro, że nie byli Państwo zadowoleni z naszych usług. Prosimy o kontakt pod adresem info@szybkagotowka.pl. Postaramy się pomóc.

Z poważaniem,
Anna, Szybka Gotówka

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Ijestem zadowolony ze wspracy z pania…

Ijestem zadowolony ze wspracy z pania bardzo

8. juli 2026

Svar fra Szybka Gotówka

Ogromnie dziękujemy za opinię! 🙏 To dzięki takim Klientom możemy się rozwijać. Już ponad 1 000 000 osób nam zaufało. 💚 — Marta, Szybka Gotówka

szybko i sprawnie

3. juli 2026

Svar fra Szybka Gotówka

Bardzo dziękujemy za ciepłe słowa! 😊 Życzymy wszystkiego dobrego i mamy nadzieję, że jeszcze nieraz będziemy mogli pomóc. 🌷 — Paweł, Szybka Gotówka

Jest super !

3. juli 2026

Svar fra Szybka Gotówka

Dziękujemy, że jesteście z nami 💙. W mediach społecznościowych Szybka Gotówka znajdziecie porady, ciekawe fakty i wiadomości finansowe. I nie zapomnijcie o akcji: poleć znajomego — odbierzcie po 100 zł 💸. — Hanna, Szybka Gotówka

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Jak zawsze perfekcja i zrozumienie…

Jak zawsze perfekcja i zrozumienie potrzeb klienta

2. juli 2026

Svar fra Szybka Gotówka

Cieszymy się, że spełniliśmy Państwa oczekiwania. 😊 Jeśli ktoś z bliskich również potrzebuje szybkiego wsparcia finansowego, warto skorzystać z programu Poleć znajomego – 100 zł czeka zarówno na Państwa, jak i na znajomego. 🎉 — Robert, Szybka Gotówka

Super pomoc

Super pomoc, miła obsługa. Polecam

26. juni 2026

Svar fra Szybka Gotówka

Dziękujemy za zaufanie! 💙 Poleć znajomego i odbierz 100 zł. To miły bonus dla obu stron. 🎉 — Daniel, Szybka Gotówka

Bardzo miła obsługa.

30. juni 2026

Svar fra Szybka Gotówka

Super to czytać! 😊 Takie wiadomości sprawiają, że jeszcze chętniej pomagamy naszym Klientom. — Elżbieta, Szybka Gotówka

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Jestem bardzo zadowolona ze współpracy…

Jestem bardzo zadowolona ze współpracy z firmą. Przede wszystkim dziękuję za wyrozumiałość.

29. juni 2026

Svar fra Szybka Gotówka

Bardzo dziękujemy za opinię! ❤️ Już teraz trwa kolejny konkurs z atrakcyjnymi nagrodami. Może tym razem szczęście uśmiechnie się właśnie do Państwa? 🎁 — Szymon, Szybka Gotówka

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv