Se hva andre synes

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Ik gebruik Systems2follow inmiddels een aantal maanden en mijn ervaring is tot nu toe erg positief. Het platform maakt het mogelijk om beleggingssystemen van ervaren traders te volgen op je eige... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Ik ben supertevreden over Systems2Follow. Ze zijn transparant, professioneel en geen loze beloftes. Je krijgt precies wat je mag verwachten. Ik heb gekozen voor het systeem ES Stock Trading, m... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Heel goede ervaring met dit bedrijf. Heel open en transparant, gemakkelijk om contact te hebben. Er wordt steeds snel gereageerd. Ik volg intussen 3 systemen en ik overweeg zeker om nog verder uit te... Vis mer

Vurdert til 4 av 5 stjerner

Heb bij System2Follow al jaren een aantal systemen lopen waar ik aan mee doe. Dat tot volle tevredenheid. De resultaten die op hun site staan kloppen. Alle transacties worden automatisch voor mij ui... Vis mer

Informasjon om virksomheten

1. Alternative økonomitjenester
  2. Programvareselskap

Skrevet av virksomheten

Systems2follow staat voor transparantie en eerlijkheid in beleggen. Ons platform biedt de mogelijkheid om ervaren traders te volgen en beleggingen automatisch te synchroniseren voor professioneel investeren zonder diepgaande kennis. We hebben een bewezen track record van succesvolle strategieën over de jaren heen. Onze trading systemen zijn eenvoudig te koppelen aan uw rekening voor moeiteloos beleggen, terwijl u controle en flexibiliteit behoudt. Met duidelijke risico-indicatoren ondersteunen we bewust beleggen. Onze klantgerichte service wordt bevestigd door positieve getuigenissen. Sluit u aan bij Systems2follow voor een toegankelijke manier van beleggen, gesteund door onze toewijding aan kwaliteit en transparantie. We zijn trots op wat we hebben bereikt en blijven ons inzetten om onze gebruikers de best mogelijke ervaring te bieden.

Kontaktopplysninger

1 stjerne

Har svart på 100 % av de negative anmeldelsene sine

Svarer vanligvis i løpet av 24 timer

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Ik ben al jarenlang een tevreden klant…

Ik ben al jarenlang een tevreden klant van Systems2follow. De systemen zijn betrouwbaar en leveren consistente resultaten op. Hun transparantie in het delen van beleggingsresultaten is bewonderenswaardig.

4. april 2024

Beste Tim,

Bedankt voor je positieve review! Wij zijn blij met jou als klant en hopen dat je nog lang verbonden blijft aan Systems2follow.

Betrokkenheid en toewijding

Systems2follow toont een grote betrokkenheid bij hun klanten en een sterke toewijding aan het leveren van waardevolle beleggingsstrategieën. Ik ben blij met hun service en resultaten.

3. april 2024

Beste Joelle,

Dank je wel voor je positieve review! Mochten er in de toekomst nog vragen of opmerkingen zijn vernemen wij het graag.

Waardeer de objectiviteit

Voordat ik gestart ben bij Systems2follow heb ik een goed gesprek gehad met de eigenaar. Hij vertelde mij objectief wat hij van de systemen vond. Hij vroeg mij wat mijn wensen waren en vertelde welke systemen daar het beste bij zouden passen. We hebben een pakket samengesteld wat ook inderdaad voldoet aan mijn wensen.
Chapeau voor deze club!

21. mars 2024

Beste Shopper,

Dank je wel voor je positieve review! We zijn blij dat ons objectieve advies en de samengestelde systemen aan je wensen voldoen.

Topplatform voor serieuze beleggers

Systems2follow biedt een uitstekend platform voor beleggers die serieus rendement willen behalen. Ik waardeer vooral hun lange termijn visie en hun vermogen om betrouwbare strategieën te leveren.

20. mars 2024

Beste Nina,

Dank je wel voor je positieve review! We zijn blij dat je tevreden bent met ons platform en onze strategieën waardeert.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Geweldige resultaten en support!

Geweldige resultaten en support!
Dankzij Systems2follow heb ik mooie rendementen behaald en Simeon heeft me altijd goed geholpen. Ik ben zeer tevreden met hun diensten en zou ze aan iedereen aanbevelen.

20. mars 2024

Beste S. Roos,

Dank je wel voor je geweldige review! We zijn blij dat je mooie rendementen hebt behaald en tevreden bent met onze support.

Vurdert til 4 av 5 stjerner

Heb bij System2Follow al jaren een…

De resultaten die op hun site staan kloppen.
Alle transacties worden automatisch voor mij uitgevoerd. Met name de RVM systemen van Ruud van Megen gebruik ik om mijn pensioen aan te vullen.

16. januar 2024

Beste Henk,

Super om te horen dat je tevreden bent met de resultaten en dat onze systemen, vooral de RVM systemen van Ruud van Megen, bijdragen aan jouw pensioenaanvulling. Jouw langdurige vertrouwen in Systems2Follow betekent veel voor ons.

Dank voor je steun en het delen van je positieve ervaring. We kijken uit naar nog vele succesvolle jaren samen!

Groet,

Tip voor Marc Swaenen

Omdat ik niet kan reageren op de reactie van Marc Swaenen maar even zo.

U geeft een rating op basis van slechte ervaringen bij een andere firma. Zoals anderen al hebben gemeld zijn ze net als ik al vele jaren lid.

Maar ook de reviews bij trustpilot kunnen nep zijn.
Hierbij 1 tip.
Voordat u een negatieve review plaats in een ander land over een bedrijf die u daarmee schade kunt toebrengen, verdiep u dan eerst in de materie.

Zoek uw "acteurs" even op en google de namen zoals Menco Sweep, Henry van Ginkel, Ruud van Megen etc eens op en ook de andere namen op systems 2 Follow website en concludeer dan of dit "acteurs" zijn of serieuze traders.

Spijtig dat u verlies heeft geleden bij een andere partij.
U mag mij benaderen op jpprins65 bij onze google vrienden en dan zal ik u mijn trackrecord laten zien op Interactive Brokers.

12. januar 2024

Beste John Peter,

Enorm bedankt voor je inzet om duidelijkheid te scheppen en je steun! We zijn blij met leden zoals jij, die de waarde van ons platform en onze traders herkennen. Jouw inzichten helpen anderen om beter te begrijpen wat we doen en waarom het belangrijk is zich goed in te lezen.

We zien uit naar nog vele jaren van samenwerking.

Groet,

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Ik volg nu enkele maanden meerdere…

Ik volg nu enkele maanden meerdere systemen via Systems2follow en ik ben zeer tevreden! Systems2follow is een betrouwbare partij met goede trading systemen, die rendement opleveren.

11. januar 2024

Beste W. van der Velden,

Hartelijk dank voor uw geweldige feedback! We zijn blij te horen dat u tevreden bent met onze diensten en de resultaten die u heeft behaald door het volgen van meerdere systemen bij Systems2Follow. Uw vertrouwen en tevredenheid zijn voor ons van het grootste belang. Wij kijken ernaar uit om u ook in de toekomst te blijven voorzien van betrouwbare en rendabele trading systemen.

Degelijke strategieën

Degelijke strategieën, support wanneer nodig en een lange termijn visie. Systems2Follow helpt mij om een beter rendement te maken, jaar na jaar.

24. november 2023

Beste Wes,

Hartelijk dank voor je positieve review! We zijn blij om te horen dat je onze trading systemen waardeert en dat je hebt ervaren dat we er zijn om ondersteuning te bieden wanneer dat nodig is. Bij Systems2Follow streven we naar een lange termijn visie om onze klanten te helpen jaar na jaar een beter rendement te behalen. We kijken ernaar uit om je nog vele jaren van dienst te zijn.

Systems2Follow is een unieke aanbieder van tradingsystemen

Systems2Follow is een zeer betrouwbare partner gebleken in de vele jaren dat er nu samengewerkt wordt. De organisatie is transparant in de weergave van beleggingsresultaten, en daarmee de eerlijkste en meest realistische aanbieder van beleggingssystemen die wij in Nederland kennen. Hier is bovendien een schat aan beleggingservaring aanwezig. Van harte aanbevolen.

23. november 2023

Beste Ruud,

Hartelijk dank voor je positieve review! We willen je niet alleen bedanken voor je positieve feedback, maar ook voor je waardevolle diensten als trader op ons platform. Jouw bijdrage is van onschatbare waarde voor ons en we kijken ernaar uit om nog vele jaren samen te werken.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Bij het koppelen met een trader ging er…

Bij het koppelen met een trader ging er iets fout, dat was jammer maar werd goed opgepakt door het team en netjes afgehandeld. Verder mooie rendementen en fijne software. Meer dan als ik zelf handel.

22. november 2023

Beste Maarten,

Hartelijk dank voor je review! We waarderen je eerlijkheid en feedback. Het spijt ons dat er bij het koppelen met een trader iets fout is gegaan, maar we zijn blij te horen dat ons team dit goed heeft opgepakt en netjes heeft afgehandeld.

We zijn ook verheugd om te horen dat je mooie rendementen hebt behaald en dat je onze software als prettig ervaart. Het is ons doel om onze klanten te helpen meer rendement te behalen dan wanneer ze zelf handelen.

Als je in de toekomst nog vragen hebt of verdere ondersteuning nodig hebt, staan we altijd voor je klaar. Bedankt voor het vertrouwen in Systems2follow!

Systems2follow

Lær mer om andre slags anmeldelser.

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv