Har gennem de sidste 20 år brugt dem og anbefalet dem til alle jeg har mødt. Og jeg har altid fået faglig kvalificerede råd. Måske ikke de billigste, til gengæld er maskinerne fantastisk gode. Har... Vis mer
Selskapet har svart
Så blev min 40 år go'e gamle Pfaff symaskine udsat for kompetent service. Det var tiltrængt, den var noget forsømt; nu syr den igen som en drøm. Tak for det. Butikken sælger også god kvalitetstråd,... Vis mer
Selskapet har svart
Super professionel betjening. Altid klar med gode råd. Stort udvalg af symaskiner og tilbehør. Effektivt værksted med kyndige reparatører. Masser af kreative gratis syhold, hvor kunderne kan hjæ... Vis mer
Hos Leif Jensen & Co. Symaskiner bestræber vi os på at give dig den bedste service og rådgivning i symaskinebranchen, est. 1942. Vores store branchekendskab bruger vi bl.a. til at være opmærksomme på den nyeste teknologi, så vi altid har de nyeste sy...
Frederiksborgvej 45, 3200, Helsinge, Danmark
Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser
Har svart på 100 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av 24 timer
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Butikkens personale yder sublim service, både i forhold til vejledning om køb af maskine, demonstration af maskinen samt efterfølgende hjælp, både telefonisk og i butikken. Har desuden nogle gode kurser og foredrag i butikken. Jeg vil til enhver tid anbefale andre at købe symaskine og syudstyr hos Leif Jensen & Co. Symaskiner.
Absolut den eneste symaskinebutik jeg vil handle i. Har haft et enkelt "sidespring" men var nød til at vende tilbage til LJ.
Har lige hentet min gamle Major symaskine fra eftersyn og smøring (det første i dens levetid, ups).
Den syr som en drøm og spinner som en kat :-) er helt overvældet, det er som at få en helt ny maskine tilbage!
PS. Fik som den største selvfølgelighed hjælp til at bære maskinen til og fra bilen - fantastisk god service !
skidegod service og en god stemning.
Har købt både min symaskine og min overlocker der.
Var inde med min gamle Pfaff, som var TOTAL død. Den blev fikset på 2 minutter - og endda ganske gratis. Første men helt klart ikke sidste gang jeg kommer her - fantastisk service!!!
Er kommet i deres forretning i Helsinge i en del år, og har altid fået en fantastisk god service og man er ikke i tvivl om, at de har styr på hvad de laver. Kan klart anbefale dem
Jeg var i går nede med min ødelagte overlocker. Som jeg var bange for skulle lade livet og udskiftes til en ny. Blev mødt af hjælpsom ung mand, som fixede min maskine på bare 5 min. Er bare så taknemlig for deres ekspertise og hjælpsomhed. Tak for jer, så kan jeg sy igen.
Du får en professionel betjening samt godt udstyr!
Kan 100% anbefales :D
Altid god betjening og hjælpsomme 👍🏻👍🏻
Dejlige sygrupper 🧵🧵🪡🪡
Super professionel betjening. Altid klar med gode råd.
Stort udvalg af symaskiner og tilbehør.
Effektivt værksted med kyndige reparatører.
Masser af kreative gratis syhold, hvor kunderne kan hjælpe og inspirere hinanden - og altid få kyndig hjælp, hvis der er behov for det.
Har både købt symaskine og overlocker her, og har aldrig fortrudt.
Kan varmt anbefale denne forretning.
Super professionel betjening. De ved virkelig hvad de taler om. Altid høflig betjening. Har været kunde i en del år. Vi købte ny maskine og fik en fyldig demostration af samme. De har samtidigt gratis klubber hvor der er yderligere hjælp at hente samt nye ideer til at sy og bruge maskinen.
Har flere gange handlet hos leif jensen & co og har altid fået en en yderst profesional service af dem, og det er uanset om jeg har skulle købe af dem, eller bare havde brug for et godt råd, er altid blevet mødt af et smilende og glad personale.
Kan kun anbefales herfra 😃
Her får du en grundig og professionel betjening. Intet problem er for lille eller for stort - her er der kompetente og dygtige medarbejdere, der altid gør deres yderste for at yde en god service.
Super god betjening
Kan helt klart anbefalede det
Min gamle PFAFF trængte til en ny trykfod og en rensning - troede jeg, men på under 5 min havde ham der betjente mig dødsdømt maskinen. Han ville ikke reparere den og hvis han skulle kunne han ikke garantere for at reparationen ville holde. På en forespørgsel om hvad en ny kostede var buddet 20.000kr!!!!! -
Jeg pakkede min elskede PFAFF ned og kørte til Lyngby og fik en sekund opinion. De ville gerne reparere den for 1670,kr og gav 1års garanti oveni. Nu kører den som smurt.
Fuldstændig uforskammet betjening der på intet tidpunkt havde andre agendaer end sælge. Efterfølgende fik jeg at vide i stofbutikken at rygtet om den dårlige service er legendarisk.
Vi beskriver her en meget usympatisk betjening hos Leif Jensen & Co:
Inden vi havde fortalt om problemet med vores Singer symaskine, sagde ekspedienten, at Singer ikke laver kvalitet og kun er ude på at tjene penge. En lidt mærkelig udtalelse, når der på firmaets hjemmeside står:
“Hos Leif Jensen & Co. Symaskiner tilbyder vi et bredt udvalg af markedets bedste symaskiner fra Bernina, Husqvarna, Pfaff, Singer og Brother. Vores udvalg består udelukkende af maskiner fra de førende producenter for at sikre, at du får en maskine i en god kvalitet og med en lang levetid.”
Da han begyndte at skille maskinen ad, gjorde han opmærksom på, at han ville sige, hvad han så om maskinens tilstand, når han undersøgte den og sagde flere gange, at det var meget vigtigt at kende prisen på reparationen, så man kunne forholde sig til, om det bedre kunne betale sig at købe en ny symaskine.
Han gjorde sig også “morsom” med bemærkningen om, at han var ny, men alligevel havde mere end 40 års erfaring i branchen. Dermed fandt vi ud af, at det var indehaveren, vi talte med.
Vi beskrev problemet med symaskinen og trykfoden. Han var meget interesseret i, hvor vi havde købt trykfoden. Han oplyste her, at han ikke ville reparere en maskine, der var købt på nettet, og at man skulle få den repareret, hvor den var købt.
Her gjorde han opmærksom på de kvalitetssymaskiner, han netop havde indkøbt. En ny maskine købt hos ham ville koste 4295kr.
Han gik i gang med fejlsøgningen og gjorde flere gange opmærksom på den dårlige kvalitet, vores symaskine havde. Han mente, at fejlen nok ikke var trykfoden, men i symaskinen og at en reparation - hvis han overhovedet kunne skaffe reservedelen - ville koste 1500 kr. plus moms. Han fortalte, at vores maskine havde slør og ikke var bygget med jernramme, som hans kvalitetssymaskiner. Derefter samlede han delvist vores symaskine - og smed et par skruer løst ned i maskinens skuffe. Her sagde han, at symaskinen vist ikke var brugt meget, hvilket vi kunne bekræfte.
Han syntes i stedet, at vi skulle kigge på hans kvalitetssymaskine og gik i gang med at demonstrere den.
Vi besluttede os for ikke at købe ny symaskine, og bad ham færdigsamle vores symaskine. Det ville han gerne, men det skulle koste 100 kr. Vi protesterede, og da sagde han, “at det kun var for sjov, han sagde det”. En noget kikset morsomhed, når der på hjemmesiden står, at fejlsøgning for at give tilbud på reparation, er gratis.
Vi havde hele tiden en klar opfattelse af, at han på ingen måde var interesseret i at reparere vores symaskine, og fokus for ham derfor lå på at sælge os ny symaskine af hans eget mærke.
Vi forlod forretningen med en meget dårlig oplevelse, og vi køber ikke og anbefaler ikke andre at købe symaskine hos Leif Jensen & Co.
I starten virkede sælger/ejer servicemindet og imødekommende. Men jo længere tid jeg var der, jo mere oplevede jeg at blive nedgjort for mine holdninger til hvilken maskine jeg ville købe og de erfaringer jeg havde med. Sælger sagde bl.a at han ikke ville spilde sin tid på at vise mig en bestem maskine jeg efterspurgte, ved mindre jeg købte den. Han var nedladende og ubehagelig, da jeg ikke ville købe den maskine han syntes passede til mig.
Da jeg påpegede at maskinen var 500kr billigere på hans egen hjemmeside, blev han rimelig ubehagelig og mente det var hans 40årig erfaring som kostede det ekstra, når man købte den i forretningen.
Efter den oplevelse kommer jeg aldrig tilbage og vil ikke anbefale andre det.
Jeg har været kunde i flere år. Efter jeg har besøgt en anden symaskine butik, og samtidig været til service med min maskine. Viser de tidligere servicer hos Leif Jensen & Co at de ikke er udført ordentligt. Det nye sted jeg har været, siger det er pinligt for faget, det Leif Jensen & Co, kalder for service.
Jeg føler mig snydt.
Jeg vil gerne rose både ejer og i særdeles de dygtige og kompetente
medarbejder , har altid fået en fantastiske behandling og vejledning.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.