Beliggenhet
Bytt filialDiesterstraat 21, 3500 Hasselt, BE
•Vi bekrefter ikke spesifikke uttalelser siden en forfatters mening er hens egen, men vi kan merke en anmeldelse som "bekreftet" når vi kan bekrefte at det har vært kontakt med virksomheten. Mer informasjon
Se hva andre synes
Uitstekende en vriendelijke service en hulp bij het overzetten van mijn iPhone niettegenstaande het sluitingsuur nabij was. Wel lang wachten op de levering na reservatie maar dit ligt allicht niet aan... Vis mer
Selskapet har svart
Zeer tevreden zeer goede uitleg alle informatie overgezet van de oude aipat naar de nieuwe
Informasjon om virksomheten
- Mobiltelefonforhandler
- Butikk med tilbehør til mobiltelefoner
- Datautstyrsbutikk
- PC- og datatilbehør
- Datamaskinreparatør
- Reparasjonsverksted for mobiltelefoner
Skrevet av virksomheten
Switch is actief in de verkoop en herstelling van Apple-producten en biedt ondersteuning voor particuliere en professionele klanten om de Apple-ervaring om de Apple-ervaring compleet te maken.
Kontaktopplysninger
Diesterstraat 21, 3500, Hasselt, Belgia
Proficiat
Proficiat! U bent erin geslaagd om alle klanten op afstand te houden, lees 'af te schrikken'. Immers via 03-telefoon om je winkel in Hasselt te bereiken: na van de os naar de ezel te zijn doorverweren, wordt de communicatie afgebroken. Via je website: onmogelijk want: 'onbereikbaar omwille van werkzaamheden'. Zijn jullie een staatinstelling?
Super service zeer tevreden super…
Super service zeer tevreden super vriendelijk ook bij lab9
Goede informatie
Goede informatie, uitstekend geholpen bij het overschakelen van mijn oude naar mijn nieuwe MacBook.

Svar fra Switch | Apple Premium Reseller - Hasselt
Zeer tevreden zeer goede uitleg alle…

Svar fra Switch | Apple Premium Reseller - Hasselt
Uitstekende en vriendelijke service en…
Uitstekende en vriendelijke service en hulp bij het overzetten van mijn iPhone niettegenstaande het sluitingsuur nabij was. Wel lang wachten op de levering na reservatie maar dit ligt allicht niet aan Switch.

Svar fra Switch | Apple Premium Reseller - Hasselt
Aankoop nieuwe GSM vriendelijk…
Aankoop nieuwe GSM vriendelijk personeel De dame die ons geholpen heeft was zeer goed op de hoogte ik denk dat ze de verantwoordelijke was daar ze andere verkopers nog tips gaf
Ze heeft mijn telefoon ook overgezet op mijn nieuw toestel
Spijtig dat het niet lukte voor itsme en mijn COVID code we hebben dit nadien zelf opgelost

Service is onpersoonlijk
Service is onpersoonlijk. Verkopers alleen maar om te verkopen. Zelfs telefonisch niet te bereiken, alleen helpdesk. Op helpdesk kreeg ik als antwoord: stel uw vraag maar per e-mail, het is te druk.
Mvg
Chr. Hoeven

Svar fra Switch | Apple Premium Reseller - Hasselt
Goede ondersteuning bij aankoop en…
Goede ondersteuning bij aankoop en overzetting van oude iPhone naar nieuwe.

Gedaan na de laatste aankoop 😡
Gedaan na de laatste aankoop 😡
Verkopers zijn super!! maar al die bijkomende opties die ze je willen verlappen, zogezegd omdat ze anders jouw nieuwe toestel niet mogen installeren, pure afzetterij 😡
Hadden 2 nieuwe iphones 13pro.. besteld, na bijna 3 maanden werd er eentje geleverd. De tweede hebben we maar geannuleerd en zijn ondertussen al meer dan 2 weken aan het wachten op de terugbetaling van het voorschot 🥵
Vroeger was het

Svar fra Switch | Apple Premium Reseller - Hasselt
Switch Leuven is pure oplichterij !Een…
Switch Leuven is pure oplichterij !Een computer waar je 3 maand op moet wachten om tot consultatie te komen dat er daar zelf hunne business aant draaien zijn waardoor ik mijn toestel niet vast krijg !Chapeau voor Switch Hasselt daar was het op 5dagen uitgeklaart !

Svar fra Switch | Apple Premium Reseller - Hasselt
Geen betaling per overschrijving…?!
Ik vind het onbegrijpelijk dat na een foutieve communicatie vanuit het servicepunt in Hasselt (u mag betalen bij afhaling van uw nieuwe iMac), ik de betaling niet via overschrijving kon uitvoeren. Wij zijn speciaal vanuit Nijlen naar Hasselt moeten rijden om ter plaatste de betaling per kaart uit te voeren. Dat heeft mij zeer veel kostbare tijd en dus geld gekost. Anno 2022 kan een overschrijving enkele minuten later op uw rekening staan. En op de website staat vermeld dat service jullie sterkte is… ik heb daar niets van gemerkt.

Svar fra Switch | Apple Premium Reseller - Hasselt
Mijn ervaring dateert van eind november…
Mijn ervaring dateert van eind november 2021. €9,99 ging al vóór het einde van de 1ste maand van mijn rekening. Ik heb meteen alles stopgezet (heeft me meer dan 1 uur bellen gekost) maar vandaag, 2 maanden later, werd het geld nog steeds niet teruggestort ook van de cashback nog geen cent gezien. Zeer zwaar teleurgesteld door dit gewetenloze klantenbedrog. Gewoonweg schaamteloos.

Ronduit beschamend
Begin deze maand bezoekt mijn buurvrouw (alleenstaande van bijna 85 jaar) de Switch-winkel in Hasselt met de vraag voor de vervanging van de batterij van haar iPhone. De verkoper rekent haar een service van 29 euro aan alvorens ze door te verwijzen naar de hersteldienst om de hoek. De eigenlijke kosten voor de vervanging van de batterij zijn dan nog niet gekend. Dus als je in een Switch-zaak een vraag stelt betaal je al 29 euro. Men ressorteert dit onder het Quick Service systeem.
Opmerkelijk.
Maar geen nood zegt de verkoper, je kan dit bedrag recupereren met een zgn. klantenkaart, Cyrana genaamd. Het eerste jaar gratis (moet maand zijn, maar misschien heeft mevrouw het niet goed verstaan) en het geeft tal van voordelen. Mevrouw wordt aangezet het contract te tekenen en verward door de situatie tekent ze dan maar in de hoop dat de batterij snel kan vervangen worden.
Een klantenkaart is toch onschuldig.
Ik heb de voorwaarden van het contract eens nagelezen en moet zeggen dat ik er een tijd heb overgedaan om het systeem van cash-backs, premies, voordelen en betaling te doorgronden. Bovendien staat in het contract dat mevrouw, alvorens haar handtekening te zetten, kennis heeft genomen van alle modaliteiten, geschreven in een minuscule tekst van een zestal bladzijden, die nauwelijks leesbaar is.
Maar het wordt nog erger.
De verkoper heeft van de situatie handig gebruik gemaakt, ronduit misbruik, om haar de duurste contractformule van Cyrana aan te smeren, Exception+ en de optie 100 foto's per maand.
Dit zal haar om de 2 maanden 240 euro kosten die via domiciliëring gedebiteerd wordt.
Maar dit heeft mijn buurvrouw in de verste verte niet door.
Intriest en beschamend dat Switch zo misbruik maakt van sommige klanten en zich leent tot dergelijke praktijken.
Uiteindelijk gaat ze naar de hersteldienst die het nodige doet en haar op een professionele manier verder helpt. Ze betaalt de rekening (een 70 euro) maar is hoegenaamd niet gelukkig met de gang van zaken. Het contract, dat ze niet kan lezen wegens slechtziendheid, laat ze even liggen tot ze mijn raad komt vragen.
Zo ben ik verhaal gaan halen bij de verantwoordelijke voor de winkel. Opmerkelijk is dat ook zij de ernst van de situatie niet aanvoelde en repliceerde 'dat het contract toch binnen de maand zonder probleem kon geannuleerd worden'. Hier had bijgevolg verdere discussie geen enkele zin meer. Mijn buurvrouw ontving ondertussen een email dat het contract zou stopgezet worden en alle data volgens de privacy-wetgeving zouden verwijderd worden. Van enige excuses geen sprake.
Aan de lezer van deze review om verder te oordelen.

Svar fra Switch | Apple Premium Reseller - Hasselt
Home-nursing BV nog steeds niets in…dringend
Home-nursing BV nog steeds niets in orde gebracht wat ik gevraagd heb..verschillende contactpersonen gehad en iedereen ging het in orde zetten..verkopen wel ,beloftes maken en een mens afzetten..mijn geduld geraakt op

Vriendelijke ontvangst,uitstekende…
Vriendelijke ontvangst,uitstekende service,ik ga zeker terug!

Al jaren klant bij SWITCH
Al jaren klant bij SWITCH.
1. Winkel :
- de jongens die er staan hebben blijkbaar niet veel basiskennis
- als ik kom voor een iMac, dan moet men niet constant aandringen dat ik de Laptop die in promotie iOS moet kopen
2. Support
- al jaren klant en tevreden van het support na aankoop. Ik heb zelfs een provisie betaald voor toekomstige interventies
- nu bericht dat deze diensten er niet meer zijn. Kan ik in het vervolg beter online kopen of in een grootwarenhuis.
- graag mijn saldo van de reeds betaalde provisie !
U zal begrijpen dat dit alles niet de leukste ervaring is; Vandaar maar (g)een sterretje

Svar fra Switch | Apple Premium Reseller - Hasselt
Lær mer om andre slags anmeldelser.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.