Swiss Meyer - Kabiny prysznicowe Anmeldelser

1. Baderomsforhandlere
  2. Engrossalg av kjeramikk
  3. Forhandler av dusjkabinett

Skrevet av virksomheten

Swiss Meyer to marka działająca na polskim rynku wyposażenia łazienek, oferująca szeroki asortyment produktów, takich jak kabiny i drzwi prysznicowe, wanny, umywalki, baterie oraz akcesoria sanitarne. Firma prowadzi sprzedaż głównie online, kierując swoją ofertę zarówno do klientów indywidualnych, jak i osób urządzających lub remontujących łazienki. Produkty marki łączą nowoczesny design z funkcjonalnością i trwałością.

Kontaktopplysninger

4 stjerner
3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser

Har svart på 100 % av de negative anmeldelsene sine

Svarer vanligvis i løpet av to uker

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

Alle anmeldelser

6 anmeldelser i de siste 12 månedene

Skriv en anmeldelse

Vi sjekker anmeldelser

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Lekceważące podejście do klienta

Kupując te sedesy chcieliśmy, żeby wszystko wyglądało pięknie i elegancko. Na początku były dokładnie tym, czego szukałam, dlatego kupiliśmy aż 3 identyczne sztuki. Niestety okazało się to ogromnym rozczarowaniem.

Produkty praktycznie nie były używane. przez zimę pomieszczenia stały puste, bez wody i bez użytkowania. Mimo to wszystkie trzy sedesy popękały dokładnie w tych samych miejscach. Gdyby dotyczyło to jednej sztuki, można byłoby szukać winy po naszej stronie, ale przy trzech identycznych przypadkach trudno uwierzyć, że to „zły montaż”.

Najgorsze jest jednak podejście firmy, która zamiast uczciwie podejść do reklamacji, od razu obwiniła klienta i nie uznała gwarancji. Ogromne rozczarowanie jakością i obsługą.

2. juni 2026

Svar fra Swiss Meyer - Kabiny prysznicowe

Jak sama Pani wskazuje, toalety zostały pozostawione na okres zimowy z wodą w instalacji. W takich warunkach zamarzająca woda zwiększa swoją objętość i może doprowadzić do uszkodzenia ceramiki.
Fakt, że wszystkie trzy miski WC pękły w identycznych miejscach, nie świadczy o wadzie produktu, lecz wręcz potwierdza charakter uszkodzeń typowych dla działania tej samej przyczyny zewnętrznej – w tym przypadku zamarzającej wody.
Po przeanalizowaniu zgłoszenia nie stwierdziliśmy wad produkcyjnych, dlatego reklamacja nie mogła zostać uznana w ramach gwarancji. Rozumiemy Pani rozczarowanie, jednak przedstawione uszkodzenia nie wynikają z jakości produktu, lecz z warunków jego przechowywania i użytkowania.

Wanna SPA600 SWISS MEYER rewelacja w tej cenie

Wanna SPA600 rewelacja w tej cenie. Baterie w zestawie, jakosć super, wszystko bardzo solidne, dojechało dobrze zabezpieczone

21. april 2026

Svar fra Swiss Meyer - Kabiny prysznicowe

Dziękujemy za opinię! Cieszymy się, że wanna SPA600 SWISS MEYER spełniła oczekiwania i że doceniają Państwo jej solidne wykonanie, dobrą jakość oraz korzystną cenę. To dla nas bardzo ważne, że wanna SPA600 dotarła odpowiednio zabezpieczona, a dołączone baterie w zestawie okazały się dodatkowym atutem. Dziękujemy za zakup i polecamy się na przyszłość!

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Wanna Diament Swiss meyer świetna…

Wanna Diament Swiss meyer świetna jakość super kolor bardzo solidnie wykonana. Rewelacyjny kontakt z infolinią bardzo pomocni doradcy. Dostawa około 4 dni więc w miarę sprawnie jak na taki duży i delikatny towar. Polecam .

16. april 2026

Svar fra Swiss Meyer - Kabiny prysznicowe

Dziękujemy za recenzję. Cieszymy się, że zarówno Wanna DIAMENT jak i nasza obsługa spełniła pana oczekiwania.

Serdecznie polecam

Świetny kontakt, przemiła obsługa. Kabina również rewelacja. Z czystym sumieniem polecam!

20. mars 2026

Svar fra Swiss Meyer - Kabiny prysznicowe

Serdecznie dziękujemy za opinię, cieszymy się że Kabina prysznicowa zakupiona w naszym sklepie spełnia Pan oczekiwania.

Lær mer om andre slags anmeldelser.

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv