Penge penge penge
Horsens Svømmeklub får ikke mine anbefalinger. En klub der tænker penge penge penge og er ligeglad med børnene.
Hisorien kort
Min søn tilmeldes late starrer hold, som er for børn 8-12 årige helt fra niv 0 (efter lang dialog hvor man fik alle oplysninger)
Hvor de på en sæson skulle lære at svømme, flyde, dykke og ryg osv og være klar til et rigtig hold sæsonen efter.
Min søn har været syg 1 gang ellers været der hver eneste gang
Som forældre måtte man kun være der de første 2 gange
Vi får masser af mail fra svømmeklubben hele sæsonen, nogle mails om events hvor de koster penge at deltage i (som sådan fair nok) ellers bliver vi bombareret med mail om at hjælpe dem/arbejde for svømmeklubben så de kan tjene penge.
Ikke en eneste mail eller dialog hvordan det går med vores barn til svømning
Nu er der kommet mail fra dem om at han kan tilmeldes det hold for øvede . Problemet er bare at de har ikke fået ham lært ordentligt at svømme på en hel sæson og da jeg gik med ind forrige torsdag (fri fra aftenarbejde) var de 19 børn på et niv 0 hold med 2 til at hjælpe og holde opsyn på dem, de skulle klare sig selv og min søn siger sådan har det været mange gange. Så tror da pokker de ikke får det lært.
Så har man været i dialog med svømmeklubben , som fralægger sig alt ansvar og igen kun tænker på penge.
Hvor er det synd at en klub tænker mere på penge end andet. Jeg er med på at penge er vigtig i alle klubber