Rask levering som alltid, det går sjeldent fort her, det er et pluss og det skal de ha cred for! Ordresystemet på hjemmesiden er fremdeles nede slik at en ikke kan se historikken blant annet elle... Vis mer
Vet ikke om han som driver denne nettbutikken vet at jeg har byttet navn, fra Daniel til Abdiel Bull. Uansett, sweettomat.no er virkelig og som vanlig hurtig ute med leveranser å svarer kjemperas... Vis mer
Meget rask levering, god service, og bra tilbud på Autopot vanningssystemet. Jeg stiller meg også positiv til at man kan betale med kontanter ved levering. Jeg mener det er viktigere enn noen gang at... Vis mer
Liker svært godt denne butikken. Opplegget er lett å forstå, og utvalget stort. De er raske til å sende bestillinger. Og en gang da jeg hadde litt problemer med å finne det jeg var på jakt etter,... Vis mer
Opplysningene stammer fra ulike eksterne kilder
Norsk Dyrkebutikk (Grow shop) som ønsker å tilby det best av kvalitetutstyr (dyrkeutstyr) til alle typer planter som du kan dyrke selv hjemme.
Norge
- sweettomat.no
Ber kundene om å skrive anmeldelser
Har svart på 75 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av én uke
Andre kikket også på
Fantastisk butikk
Fantastisk butikk. Utvalget er stort og de har mange ting. Raske med å sende ut. Fikk en vare som var defekt. Skylden ligger hos produsenten, Pengene tilbake umiddelbart. Jeg sendte in noen bilder. De ordnet opp. Fortsett slik så blir dere store.

Produktene er meget bra
Produktene er meget bra. Og sørvisen demmes er enda bedre! Og kjapp levering. Bestiller herfra igjen!

Ryddig service
Ryddig service , veldig hyggelig kunde behandling, god leverings rutiner

Raskere går det ikke!
Igjen helt perfekt! Bare 24 timer mellom bestilling og levering til Vestlandet!!!

En god growshop
Har handlet her en del ganger nå, og aldri vært noe tull. Varene blir sendt ganske hurtig. Dette er den beste butikken for slikt her til lands etter min mening

Svar fra Sweettomat
Kommer alltid til å handle hos…
Kommer alltid til å handle hos sweettomat.no
Kunnskapsrike mennesker og gode produkter.
Anbefales på det sterkeste:))
Mvh veldig fornøyd kunde.

Flott butikk
Flott butikk. Jeg er svært fornøyd med å handle her. Alltid perfekt levering, de sender ut varer raskt og alt stemmer og er bra innpakket . Jeg kan absolutt anbefale denne butikken . Virkelig bra. .