Rask levering som alltid, det går sjeldent fort her, det er et pluss og det skal de ha cred for! Ordresystemet på hjemmesiden er fremdeles nede slik at en ikke kan se historikken blant annet elle... Vis mer

Vet ikke om han som driver denne nettbutikken vet at jeg har byttet navn, fra Daniel til Abdiel Bull. Uansett, sweettomat.no er virkelig og som vanlig hurtig ute med leveranser å svarer kjemperas... Vis mer

Meget rask levering, god service, og bra tilbud på Autopot vanningssystemet. Jeg stiller meg også positiv til at man kan betale med kontanter ved levering. Jeg mener det er viktigere enn noen gang at... Vis mer

Liker svært godt denne butikken. Opplegget er lett å forstå, og utvalget stort. De er raske til å sende bestillinger. Og en gang da jeg hadde litt problemer med å finne det jeg var på jakt etter,... Vis mer

1. Arrangementer og underholdning

Opplysningene stammer fra ulike eksterne kilder

Norsk Dyrkebutikk (Grow shop) som ønsker å tilby det best av kvalitetutstyr (dyrkeutstyr) til alle typer planter som du kan dyrke selv hjemme.

4,6

Enestående

Ber kundene om å skrive anmeldelser

Har svart på 75 % av de negative anmeldelsene sine

Svarer vanligvis i løpet av én uke

Raskt og enkelt

31. mars 2025

Hei!
Tusen takk for tilbakemeldingen – akkurat slik vi ønsker at det skal være: raskt og enkelt! 😊

Anbefales

Hurtig levering og ihht bestilling.

24. mars 2025

Hei!
Tusen takk for tilbakemeldingen – vi er glade for at levering og bestilling gikk som forventet! 😊

Rask service

Rask service, noe høyere pris.

26. mars 2025

Hei!
Tusen takk for tilbakemeldingen – vi setter stor pris på at du trekker frem den raske servicen! 😊

Vi forstår at pris er viktig, og vi jobber kontinuerlig med å holde prisene konkurransedyktige samtidig som vi tilbyr kvalitet og pålitelig levering.

Takk for at du handler hos oss – og velkommen tilbake når som helst!

Grei pris på produktet

Grei pris på produktet, rask levering.

27. februar 2025

Hei!
Tusen takk for tilbakemeldingen – vi er glade for å høre at både pris og levering stod til forventningene! 😊

Sender raskt.

Sender raskt.

24. februar 2025

Hei!
Takk for tilbakemeldingen – vi gjør vårt beste for å sende raskt, så det er alltid godt å høre at det blir lagt merke til! 🚚

Rask handel

Rask handel, fikk det jeg bestilte:)

27. januar 2025

Hei!
Tusen takk for tilbakemeldingen – akkurat slik det skal være! 😊

Rask handel og riktige varer er noe vi alltid streber etter. Velkommen tilbake når som helst!

Fantastisk butikk

Fantastisk butikk. Utvalget er stort og de har mange ting. Raske med å sende ut. Fikk en vare som var defekt. Skylden ligger hos produsenten, Pengene tilbake umiddelbart. Jeg sendte in noen bilder. De ordnet opp. Fortsett slik så blir dere store.

8. februar 2025

Hei!
Tusen takk for den grundige og fine tilbakemeldingen – det setter vi virkelig stor pris på! 🙏

Vi er glade for at du opplever både godt utvalg og rask levering, og ikke minst at du følte deg godt ivaretatt da noe gikk galt. Vi gjør alltid vårt beste for å rydde opp raskt og rettferdig når slike ting skjer – så det er godt å høre at prosessen fungerte.

Takk for tilliten og de oppmuntrende ordene – vi skal gjøre vårt beste for å leve opp til dem! 😊

Produktene er meget bra

Produktene er meget bra. Og sørvisen demmes er enda bedre! Og kjapp levering. Bestiller herfra igjen!

10. februar 2025

Hei!
Tusen takk for en fantastisk tilbakemelding – det gleder oss stort å høre! 🙌

At du er fornøyd med både produktene, servicen og leveringstiden betyr utrolig mye for oss.

Vi ser frem til å sende deg neste bestilling – du er alltid hjertelig velkommen tilbake! 😊

Ryddig service

Ryddig service , veldig hyggelig kunde behandling, god leverings rutiner

31. januar 2025

Hei!
Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen – vi setter stor pris på det! 😊

Vi jobber for å være ryddige, imøtekommende og levere raskt og presist, så det er veldig motiverende å høre at du opplever akkurat det.

Alltid hyggelig å ha deg som kunde – hjertelig velkommen tilbake!

Raskere går det ikke!

Igjen helt perfekt! Bare 24 timer mellom bestilling og levering til Vestlandet!!!

28. januar 2025

Wow – for en tilbakemelding! Tusen takk 🙌

Det er alltid ekstra stas når vi klarer å levere så raskt, spesielt helt til Vestlandet på 24 timer! Vi setter stor pris på at du handler hos oss – og at du tar deg tid til å dele det.

En god growshop

Har handlet her en del ganger nå, og aldri vært noe tull. Varene blir sendt ganske hurtig. Dette er den beste butikken for slikt her til lands etter min mening

6. januar 2025

Hei!
Tusen takk for at du deler din erfaring – det setter vi enormt stor pris på! 🙌

Vi er veldig glade for å høre at alt har gått knirkefritt, og at du ser på oss som den beste butikken i Norge for dette – det er virkelig en tillitserklæring.

Takk for at du handler hos oss gang etter gang – vi gleder oss til å sende neste pakke!

Problemfritt og raskt

6. januar 2025

Hei!
Tusen takk for fin tilbakemelding – akkurat slik vi ønsker det skal være: problemfritt og raskt! 😊

Veldig rask levering

Veldig rask levering, rimelig og helt OK produkt.

2. januar 2025

Hei!
Tusen takk for tilbakemeldingen – vi er glade for at leveringen gikk raskt og at du er fornøyd med både pris og produkt! 😊

Vi håper å se deg igjen snart – og er alltid her hvis du trenger noe mer!

SweetTomat

Kommer alltid til å handle hos…

Kommer alltid til å handle hos sweettomat.no
Kunnskapsrike mennesker og gode produkter.
Anbefales på det sterkeste:))

Mvh veldig fornøyd kunde.

26. november 2024

Hei!
Tusen hjertelig takk for en utrolig hyggelig tilbakemelding – det betyr virkelig mye for oss! 🙏

Vi brenner for det vi gjør, og det er utrolig motiverende å høre at både kunnskapen vår og produktene blir satt pris på.

Takk for tilliten – og for at du vil fortsette å handle hos oss. Du er alltid hjertelig velkommen tilbake! 😊

👍👍👍👍

Perfekt plass

24. juni 2024

Hei!
Tusen takk for de fine ordene – så hyggelig å høre at du synes vi er en «perfekt plass»! 😊

Alltid en glede å ha deg som kunde – velkommen tilbake når som helst!

Stort utvalg og rask service

Stort utvalg og rask service

25. november 2024

Hei!
Tusen takk for fin tilbakemelding – vi er glade for at både utvalget og servicen falt i smak! 😊

Lynrask levering

1. november 2024

Hei!
Tusen takk for tilbakemeldingen – akkurat slik vi liker det: lynrask levering! ⚡📦

Flott butikk

Flott butikk. Jeg er svært fornøyd med å handle her. Alltid perfekt levering, de sender ut varer raskt og alt stemmer og er bra innpakket . Jeg kan absolutt anbefale denne butikken . Virkelig bra. .

25. oktober 2024

Hei!
Tusen takk for en fantastisk tilbakemelding – den setter vi utrolig stor pris på! 🙏

Vi gjør vårt beste for å levere raskt, nøyaktig og trygt – så det er utrolig hyggelig å høre at du er så fornøyd med både pakking og service.

Takk for anbefalingen – og hjertelig velkommen tilbake når som helst!

Alt bare bra : )

Ale bare bra, TAKK! : )

2. oktober 2024

Så hyggelig å høre – tusen takk selv! 😊

Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å skrive, og håper vi sees igjen snart!

Veldig bra.

29. august 2024

Hei!
Tusen takk for fin tilbakemelding – kort og godt, akkurat slik vi liker det! 😊