Banner for Swebad AB

TrustScore 4.5 av 5

4,6

Se hva andre synes

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Så nöjd med den support och snabba svar som Swebad gett. Man kan känna sig trygg med köp från Swebad för de har en ypperlig eftermarknad. Vill speciellt nämna Pierre som inför mitt köp tog verkligen... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Fick rätt reservdel inom utlovad leveranstid. Reservdelen råkade också vara den del som faktiskt var trasig. Fick till mig (när jag tillskrev er) att det kunde vara antingen manöverpanelen eller styre... Vis mer

Vurdert til 3 av 5 stjerner

När till slut kom fram på telefon så pratade mottagaren samtidigt med någon annan, och hörde inte mej. Jag bokade mina varor på nätet istället. Sedan blev det jängpaj på jordkopplingen i foten på ny... Vis mer

Informasjon om virksomheten

1. Utendørs spa
  2. Baderomsforhandlere
  3. Hage
  4. Utendørsbad
  5. Tekniske tjenester

Skrevet av virksomheten

Swebad är ett familjeägt företag och har sedan början av 2000-talet levererat spabad, swimspas och inomhusbad. Vi har byggt vår verksamhet genom proffsmarknaden och blivit ett välkänt varumärke i branschen. Du hittar våra spabad här: https://swebad.se/spabad/ Och våra swimspas här: https://swebad.se/swimspa/ Ständigt utvecklar vi vårt sortiment för att erbjuda det bästa alternativet för alla badälskare. Det är med stolthet vi har barnfamiljer, sportentusiaster, SPA- anläggningar, hotell, gym och livsnjutare som lyckliga ägare av ett Swebad. Bra kvalité, god produktkännedom, eftermarknadsprodukter, lättillgänglig information och en direkt servicesupport skapar trygghet i ditt köp. Att äga ett spabad är en källa till kontinuerlig avkoppling och välbefinnande. För att säkerställa att din spabadupplevelse förblir en fröjd är det viktigt att investera i rätt produkter för underhåll och vattenvård. Vi erbjuder ett omfattande utbud av högkvalitativa produkter som är specifikt utformade för att hålla ditt spabad i utmärkt skick. https://swebad.se/underhall-vattenvard/ Drömmer du om en egen pool, swimmingpool eller utomhuspool? En plats där familj och vänner kan samlas, där barnen leker under soliga dagar och där du själv kan koppla av efter en lång dag? Att investera i en pool är ett stort och spännande beslut och vi på Swebad finns här för att guida dig genom hela processen. Med över 20 års erfarenhet och tusentals nöjda kunder hjälper vi dig att hitta den perfekta poolen för just ditt hem. https://swebad.se/pool/ Välkommen till oss på https://swebad.se

Trygg leverans

Leveranstiden är normalt 2–5 arbetsdagar

Vi skickar alla våra produkter med DB Schenker, en trygg och pålitlig transportpartner. Leveranstiden är normalt 2–5 arbetsdagar. Du får alltid avisering via SMS eller mejl med information om din leverans. Paket kan spåras via Mina Paket-appen, Schenker-appen eller direkt på schenker.se

Kontaktopplysninger

4 stjerner
3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Har ikke svart på negative anmeldelser

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

Vurdert til 4 av 5 stjerner

Bra service via telefon

Bra service via telefon. Snabb leverans. Bra service via telefon med inställions strul.
Men väntar fortfarande svar på 2 email efter över 1 vecka.

12. mars 2026
Vurdert til 1 av 5 stjerner

Det absolut sämsta företaget jag varit…

Det absolut sämsta företaget jag varit utsatt för när det gäller kundservice i hela mitt 56-åriga liv.
3st små slangbitar upptäcktes trasiga på vårt Smögenkar för 2 månader sedan och efter minst 6-8 telefonsamtal samt mailkontakt har vi blivit lovade att det ska skickas slangar flertalet ggr står fortfarande karet obrukbart.
Senast telefonkontakt igår där det återigen lovades återkoppling men inget hände.
Kommer ALDRIG rekommendera en enda kund att välja Swebad och jag har varit i badrumsbranschen i över 20år !!!

18. mars 2026
Anmeldelse skrevet uten oppfordring

Bra bad och support

Köpte ett Akvamarin av dem i juli som jag är mycket nöjd med. Förutom den fantastiska massagefunktionen är jag mest överaskad över hur hanterbar energiförbrukningen är. Under vintern har det legat ett tunt lager snö på locket vilket visar hur isolerande det är. Vid frågor svarar de alltid snabbt på alla mina dumma frågor.

17. juli 2025
Anmeldelse skrevet uten oppfordring

Dette er Trustpilot

Lær mer om andre slags anmeldelser.

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv