Selskapet har svart
Har modtaget flere behandlinger af forskellige arter. Det har hjulpet, så det kan anbefales! Lader til de har et godt trænings center, har dog ikke benyttet det endnu. Søde folk i Receptionen.... Vis mer
Ingen anmeldelsesinvitasjoner er registrert
Har svart på 100 % av de negative anmeldelsene sine
Bruker vanligvis over én måned på å svare
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Meget pænt og rent fitnesscenter med gode faciliteter og moderne træningsudstyr. Der er et stort udvalg af maskiner til selvstændig træning samt mange forskellige hold, hvor alle kan være med – uanset alder eller træningsniveau.
Trænerne er engagerede, dygtige og altid klar til at hjælpe, støtte og motivere, så man får det bedste ud af hver eneste træning.
Jeg er utrolig glad for dette center og kan varmt anbefale det til andre.

Svar fra Svendborg Fysioterapi
Det er et rigtig rart sted at træne, god atmosfære, gode instruktører, masser af hold

Svar fra Svendborg Fysioterapi
Det dygtige og imødekommende personale, træningsforholdene og den altid supergode stemning gør, at jeg nyder min træning hver eneste gang. Kombinationen af både fysioterapi og fitness i samme hus er helt perfekt. Behandlingen jeg har modtaget af fysioterapeut (Nikolaj) har i høj grad minimeret mine smerter i både nakke, skuldre og lænd. Nu styrketræner jeg ud fra en træningsplan, lavet specielt til mine behov, hvilket min krop er meget taknemmelig for. Topkarakterer herfra!

Svar fra Svendborg Fysioterapi
Fra jeg træder ind af døren er der en behagelig atmosfære. Personalet er imødekommende og hjælpsomme altid. I fitness centeret er der yderst kompetente trænere til en bred vifte af hold på alle niveau. Der tilpasses altid til en hvis der er skavanker eller begrænsninger eller ønske om lidt mere udfordring i øvelserne. Der er en god stemning blandt brugerne i centret. Jeg har brugt fysioterapien til både nakke og lænd og fået den bedste behandling og vejledning. Alt i alt et center med styr på det og sjæl.

Svar fra Svendborg Fysioterapi
Har modtaget flere behandlinger af forskellige arter.
Det har hjulpet, så det kan anbefales!
Lader til de har et godt trænings center, har dog ikke benyttet det endnu.
Søde folk i Receptionen.

Super anbefaling!
Jeg har både fået behandling og trænet hos Svendborg Fysioterapi og Fitness, og jeg er virkelig imponeret. Der er altid god service fra start til slut, og behandlerne er både dygtige, nærværende og meget kompetente.
Derudover er der et rigtig godt udvalg af holdtræning – noget for enhver smag og niveau. Jeg føler mig både godt behandlet og motiveret til at træne.
Kan varmt anbefales! 👍

Svar fra Svendborg Fysioterapi
Rigtig lækkert og hyggeligt træningscenter! Virkelig dejligt og nærværende personale som altid er klar med hjælp og professionel guidning, både under holdtræning men også under individuel træning. Virkeligt et plus at det er uddannede fysioterapeuter.
Der er altid rent, pænt og imødekommende atmosfære.
Kan klart anbefales 🙏💪

Svar fra Svendborg Fysioterapi
Et godt center at træne i, udstyret er nyt og godt. Der er plads til alle.

Svar fra Svendborg Fysioterapi
Kompetente og dygtige fysioterapeuter der forsøger, at finde den bedste behandling.
Jeg har formentlig livslang tilknytning til stedet og har over flere år og indtil nu, prøvet flere forskellige behandlinger/fysioterapeuter og er meget tilfreds.
Tak fordi I forsøger med de muligheder der er til rådighed.

Svar fra Svendborg Fysioterapi
Jeg går til træning i varmtvandsbassin for min leddegigt... det kan anbefales! Muskler og led styrkes på en måde som ikke er mulig uden for det varme vand og med en fysioterapeut der ved hvad det handler om. Min balance er blevet mærkbar bedre (kan cykle igen) og jeg kan gå længere ture.... kort sagt: færre smerter og forøget livskvalitet !

Svar fra Svendborg Fysioterapi
Første gang jeg var der var med skuldersmerter.
Nu kommer jeg der anden gang.
Denne gang med nakkesmerter.
Går igen ved Jackie som virkelig tager hånd om problemet på en professionel måde.
Går sideløbende ved Katrine på hold for kvinder hvor man gradvis bygger muskler op og kommer i form
Midt i alvoren er der tid til grin og spas men jeg kan varmt anbefale Svendborg fysioterapi. Ikke sidste gang jeg kommer der.

Svar fra Svendborg Fysioterapi
Svendborg fysioterapi er ganske enkelt et meget meget dejligt sted at komme.
Meget dygtigt personale hele vejen rundt,
JEG ER KÆMPE FAN ❤️ jeg siger bare tak for jer

Svar fra Svendborg Fysioterapi
Super hyggeligt og godt center at træne i
Man føler sig meget hurtigt godt tilpas og velkommen.
Dygtige kompetente og imødekommende instruktører, der følger og holder øje med ens fremskridt/problematikker. Man mærker virkelig at det er uddannede fys’er der har holdtræningerne - modsat andre steder.
Hvilket gør, at man føler sig tryg.
Er selv kommet i gang efter mange års tilløb og blevet hooked igen.
Kan på det varmeste anbefale at træne her.

Svar fra Svendborg Fysioterapi
Virkelig dejligt hyggeligt miljø at træne i samt gode hold, der er noget for alle.
Dygtige og opmærksomme fysioterapeuter som er DIN træner så du får den bedste guidning i din træning.
Man bliver mødt af smil, ro og nærhed når du træder ind af døren -
Lækre og altid rene badefaciliteter👍
God medlemspris i forhold til andre træningscentre - kan klart anbefale dem 😊

Svar fra Svendborg Fysioterapi
Glad træning for opereret knæ. Var der i 10 uger to gange om ugen.
Har haft en rigtig god virkning. Havde smerter i begge knæ, men mærker nu intet i højre knæ. Venstre blev betydeligt stærkere.
Træningen er individuel, dvs man kan give den alt det gas, man kan.
Instruktøren retter og øger træningsmængden fint i forløbet.
Kan varmt anbefales.

Svar fra Svendborg Fysioterapi
Utroligt imødekommende personale i skranken og nærværende og dygtige instruktører på træningsholdene. Det føles meget professionelt og trygt, at det er fysioterapeuter, der underviser og vejleder. Har været i personligt forløb hos Kathrine med stor succes - en virkelig dygtig Gyn Obs.

Svar fra Svendborg Fysioterapi
GLAD træning (6.10.25. - 22.12.25.) er ikke pengene værd. Lille lokale, træningsredskaber ikke klar, fra få til mange på holdet medfører ofte ventetid til brug af redskaber, ofte inddrages nabolokale til elastikøvelser når der er mange fremmødte. Der er to fysioterapeuter tilknyttet med hver en ugentlig vagt og åbenbart ingen dialog indbyrdes. Opfølgende samtale incl. få tests varer max 15 minutter og koster små 400 kr. Samme gør sig gældende ved start af forløb. - Træningscykel (til opvarmning) ikke repareret i 1 måned, så man kan ikke selv justere den (kilde: en anden fremmødt, som er fitnessabonnent). - Manglende rengøring af redskaber i lokalet og det til trods, at hygiejnen i øvrige rum tilsyneladende vægtes højt. - Da jeg i dag betaler for sidste gang, mødes jeg af irritabel og arrogant mandlig personale. Jeg beder om kvittering for de datoer, jeg har været der de sidste gange, hvortil han spørger :"Stempel og underskrift ? - er det til kommunen?" (NEJ, det var det IKKE. Uanset hvad, så er det grænseoverskridende for såvel mig som for den, der har brug for et bevis til kommunen) - Heldigvis er der mange andre klinikker at vælge mellem, og jeg vælger anden klinik til !!!!!!!

Svar fra Svendborg Fysioterapi
Meget dårlig og dyr oplevelse- det går kun ud på at få medlemmer til deres fitnesscenter. Ingen personlig service meget ringe forståelse for individuelle problemer- fik 7 min salgstale for deres center og hold træning.

Svar fra Svendborg Fysioterapi
800,-kr. + 80,-kr. via Mobilpay til ham selv for nåle brugt til akupunktur. Lå på en briks i 2 gange 15 min imens han lavede alt muligt andet.
Fortalte at jeg var totalt spændt op pga. smerterne fra min skuldre, der blev intet gjort ved noget som helst andet end akupunktur rundt om skuldren, men jeg kunne da gå til massage et sted var beskeden.

Svar fra Svendborg Fysioterapi
Lær mer om andre slags anmeldelser.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.