Susu

Andre kikket også på

Susu på Nørrebro levede ikke op til en…

Susu på Nørrebro levede ikke op til en perle på Nørrebro igår. Min mand og jeg var der for første gang. Ja! Og hvilken oplevelse. Vi kommer ind af døren, jeg fortæller at vi har et go dream gavekort. Dette viser sig at de ikke har i systemet. Vi finder til sidst frem til det via mail. Vi venter på vores drikkevarer, vi venter på appetisers, til sidst ventede vi næsten en hel time på hovedet menuen. Der var nok! Alle andre i lokalet fik før os. Vi var de sidste der gik, og maden var hurtigt klasket sammen til en rodet biks. Ja! Så vi kommer der ikke mere. Og ingen penge retur for den dårlige oplevelser, som vi sagde til personalet.

23. februar 2023

Lækkert friskt mad og god service

Lækkert friskt mad og god service, det er nøgleordene for denne lille perle på Nørrebro.
Dette er mit første besøg på susu sushi men bestemt ikke det sidste 😍
Og taget i betragtning af at det ligger i København er det MEGET rimelige priser, var faktisk skeptisk over de lave priser til at starte med, men fuldstændig uden grund vel at mærke

11. juli 2022

Cozy place for eating sushi with nice…

Cozy place for eating sushi with nice and attentive staff. About the food, the sushi is very good. It denotes great quality (I cannot understand some comments that I’ve read below). Relative to value for money, it is great! In addition, they offer boxes with great discounts. Place to come again.

4. november 2021

Lækker og frisk mad

Lækker mad, smagte dejlig frisk, bestilte en lille variation af nogle forskellige varianter og der var massere af mad for pengene.
Ved afhentningen havde de glemt at putte chili mayo i, men da jeg ringede for at høre, tilbød de både at komme med det med det samme og som ekstra service fik jeg en appetizer oven i.
Anbefaler og bestiller helt sikkert derfra igen :-)

6. januar 2021

Uspiseligt sushi og ubehøvlet behandling

Min kæreste og jeg havde bestilt herfra gennem Hungry.
Vi spiste først Kyllingekødbollerne som var helt fine. Sushien var uspiselig - vi måtte begge spytte det ud og skylle efter. Vi tror selv at det var laksen - den lugtede og smagte ualmindeligt meget af fisk, hvilket det jo normalt ikke bør gøre. Jeg har selv arbejdet i flere sushirestauranter (og har en lugte- og smagssans) så jeg kan godt spotte dårlig sushi som ikke bør serveres.
Vi ringede med det samme til Hungry som ville refundere hele beløbet til os. Min kæreste smed derfor sushien ud med det samme. Vi blev derefter ringet op af SUSU som sagde at hvis de skulle refundere pengene skulle de have sushien tilbage. Vi måtte derfor fiske det op ad skraldespanden til dem. Køkkenchefen tog røret og sagde til min kæreste at sushien altså var god fordi hun havde lavet det. Det er bare en rigtig uprofessionel tone at have over for kunderne. Som om vi kl 21 om aftenen gad at have den diskussion med køkkenet.
Generelt var personalet enormt ubehøvlede og provokerende. Dybt uprofessionelt.
Vi er forbavsede over den dårlige mad og behandling og kommer helt bestemt ALDRIG igen.

26. november 2020

Varm anbefaling

Super god betjening - flinke og imødekommende tjenere/ekspedienter. Jeg elsker deres sushi og har aldrig oplevet at det ikke var godt. Stemningen i restauranten er også super hyggelig. Kan varmt anbefales!

28. september 2020

Fisket smag og dårlig mave.

Fisket smag og dårlig mave.
Vi har haft 2 dårlige oplevelser med Susu og kommer aldrig tilbage.Jeg skriver egentlig aldrig dårlige reviews (gør det kun nu fordi jeg var inde og skrive et positivt review), men jeg synes denne restaurant fortjener en advarsel. Den ene gang fik en veninde virkelig dårlig mave efter en fiskesuppe. Men den rigtig dårlige oplevelse var da vi købte nogle nigiri sushi med hjem til min søn. Noget af laksen var misfarvet og lidt svær at tygge og havde en fisket smag. Jeg synes det var så dårligt at jeg gad at gå tilbage med maden. Jeg påpegede fejlen og ekspedienten tog den ud i køkkenet og kokken sendte den tilbage og sagde en var fin. Jeg blev enig med ekspedienten om at sushi-laks a) ikke bør være misfarvet, b) ikke bør være chewy og cc) ikke skal smage fisket. Det er en meget klar definition,. Ikke desto mindre nægtede de at give os penge tilbage eller nye varer.

9. desember 2019

Elendig sushi

Elendig sushi, dårlige råvarer.
Vi fik ondt i maven.
Hvis du skal have sushi betaler det sig at smide lidt mere :)

2. januar 2019

langsom levering uden undskyldning eller feedback

Har spist på SUSU mange gange. Deres sushi er god.
Nu har jeg prøvet at bestille på deres hjemmeside.
maden blev 2 timer forsinket og der manglede ting. De forsøgte at få for mange penge selvom der manglede vare. Maden var blevet smattet.
Jeg sendte efterfølgende en klage, men har aldrig fået et svar med forklaring eller en undskylning.

Martin

23. juni 2011