Modtog min creme flot indpakket, og et par dage efter bestilling. Jeg kan se, at tingene håndteres med omhu og omhyggeligt. Det betyder meget for mig. Handler helt sikkert hos Susila Skincare ige... Vis mer

Helt fantastiske cremer. Jeg har i lang tid haft svært ved at finde gode cremer til min tørre hud i ansigtet. Jeg bruger både age embrace og herbal wonders (når huden trænger til lidt ekstra fugt).... Vis mer

Super lækker body butter! Produktet smelter som smør på huden, som efterlades fugtmættet og blød. Ansigtscremen er også virkelig lækker, den giver masser af fugt uden at fedte. Super hurtig levering... Vis mer

1. Hudpleieklinikk

På susilaskincare.com finder du vores produkter lavet på rendyrkede botaniske ingredienser og plantebaserede formler. Vi tilbyder de bedste håndlavede produkter inspireret af havet.

4,7

Enestående

Gode produkter og gode priser.

Købte sætter Teenage Glød - Urenheder & Bumser. Så glæder mig til at se på børnene om det kan hjælpe med deres problem med hudorme og bumser. Især den store er begyndt at søje med mange hudorme.

Har tidlige købt urtedrøm og havglød til mig selv for at se om jeg kunne reducere de mørke rande under øjnene. Det har hjulpet en del, de er ihvertfald ikke så synlige som de var før.

4. desember 2025

Fantastisk produkt - Urtedrøm 😍

En absolut fantastisk betjening! Jeg ledte efter en olie eller creme til mine behandlinger i klinikken og blev anbefalet Urtedrøm. Vi blev så forelsket i Urtedrøm, at vi har brugt den i privaten i stedet for 😍 Mine piger elsker den til deres små rifter og tørre steder og mine hænder får en god omgang inden sengetid 🙏🏽 5/5 herfra og mere til!

1. juli 2025

Produkterne virker bare

Produkterne virker bare!
Du kan altid skrive til Linda og hun svarer hurtigt på dine spørgsmål og hjælper og vejleder dig til det rigtige produkt.
Jeg havde pludselig fået “eksem” fået noget creme gennem lægen. Men det fik det ikke væk.
Skrev til Linda og købte Urtedrøm hjem og 2 dage efter var det væk.

8. april 2025

Gode produkter

Gode produkter, hurtig levering.

18. februar 2025

Kære Joan.
Tusind tak for din anmeldelse. Det varmer!

Naturlige produkter, god service

Unikke og lækre produkter, som holder hvad de lover. Er især vild med bodybutteren som er silkeblød og fugter hele dagen, og Urtedrøm cremen, som virker meget beroligende på min rosacea.

Hurtig afsendelse og god kundeservice 🤍

12. oktober 2024

Kære Katrine
Tusind tak for at dele din oplevelse! Jeg er simpelthen SÅ glad for, at det kan hjælpe på din rosacea 🩵.

Susila Skincare

Fantastisk god og hurtig service.

Jeg bestilte mine produkter en lørdag eftermiddag og modtog dem allerede om mandagen, det må man sige er hurtigt og effektivt og så er cremen bare super lækker.

5. oktober 2024

Kære Janne
Mange tak for din anmeldelse. Dejligt du er glad for cremen 🩵.

Susila Skincare

Virkelig god oplevelse med levering +…

Virkelig god oplevelse med levering + virkelig gode produkter

11. september 2024

Kære Trine
Af hjertet tak for din anmeldelse. Det varmer, at du er glad for produkterne og havde en god oplevelse.

Helt fantastiske cremer

Jeg bruger både age embrace og herbal wonders (når huden trænger til lidt ekstra fugt). Og er kæmpe fan!
Derudover er det optur at vide at produkterne er lavet i DK - rene, naturlige og lækre produkter.
Kæmpe anbefaling.

15. august 2024

Kære Mette
Tak for at dele din oplevelse med Age Embrace og Herbal Wonders. Det er super dejligt at høre, at du er glad for dem 🩵.

Susila Skincare

Har prøvet "age embrace face cream" og…

Har prøvet "age embrace face cream" og synes den er virkelig god. Har altid haft tendens til tør hud men denne har hjulpet mig og så har den en skøn duft

1. juni 2024

Kære Lily
Hvor er det dejligt, at Age Embrace har hjulpet på din tørre hud. Tusind tak for at dele din oplevelse.

Super lækker body butter

Ansigtscremen er også virkelig lækker, den giver masser af fugt uden at fedte.
Super hurtig levering 👍🤩

4. februar 2024

Kære Rikke
Det er rigtig skønt at høre, at produkterne udretter magi som ønsket. Tusind tak for din anmeldelse.

Kærligst
Susila Skincare, Linda