Sushispringtime Anmeldelser 8

3,6

Middels

Best sushi in Aarhus <3

English Review, Danish at the bottom
Being a person who loves Sushi, and having spent a year in Japan I have searched for a good sushi experience on par with what I have enjoyed in Japan.
Sushi spring time is by far the closest match I have been able to find. This quaint little restaurant has a chef who understands the art and the soul of the craft, and a server who understands how to give the customers a good time.
The sushi is not mired in having been dragged through the way they do it in America, so you´ll not have your tastebuds killed by chili mayo. Here you can taste the quality and care that have went into making a truly wonderful experience.
I can only highly recommend this place, and for anyone wanting to try an authentic Japanese cuisine experience this is a must go place.
Dansk anmeldese
Som en person som elsker sushi, og har tilbragt et år i Japan har jeg længe ledt efter en sushi oplevelse på niveau med det jeg har nydt i Japan. Sushi Spring time er helt klart det nærmest jeg har fundet. Denne lille hyggelig restaurant har en kok som forstår at kunsten og sjælden i dette fag, og tjenerne sørger for at man har en god oplevelse.
Sushien er ikke skadet af at have været igennem måden man lave Sushi på i Amerika, så du vil ikke opleve at dine smagsløg bliver myrdet af chili mayo. Her kan du smage kvaliteten og den omsorg det er lagt i for at lave en vidunderlig oplevelse.
Jeg stærkt anbefaler dette sted, og for alle dem der ønsker at opleve en autentisk Japansk madoplevelse er dette et must go!

18. mars 2026

Den bedste sushi i byen!

Den bedste sushi i byen!
Alt spiller. Fisken er frisk, risene er så veltilberedte. Hver mundfuld er en drøm.
Drop kæderne og prøv det bedste… har spist deres dejlige sushi mange gange✨✨✨✨✨

1. november 2023

Fantastisk autentisk sushi midt i Aarhus C

Fantastisk sushi midt i Aarhus C.

Jeg har spist der gentagne gange med både kæreste og kammerater. Der er kanon god service, den seneste gang kom kokken ud og forklarede om maden og serverede et par glas sake til min kammerat og jeg.

Det er virkelig en autentisk oplevelse, hvilket er netop hvad jeg stræber efter.

11. januar 2022

Fremragende sushi i Aarhus centrum.

Sushi i Aarhus centrum.
Sushi af højeste kvalitet og omhyggeligt tilberedt.

Jeg har bestilt hos dem 3 gange. Har godt styr på allergier og tilretning.

Nem on-line bestilling med mulighed for at dkrive kommentarer og præcis afhentnings tidspunkt.

Ligger lige overfor rådhuset.

Det er ikke tydeligvis ikke tilfældigt at de er bedste sushi restaurant i Aarhus på Tripadvisor.

6. april 2021

Er denne virksomheten din?

Opprett konto gratis