Nu am achiziționat niciun parfum care să nu aibă performanța așteptată. De cele mai multe ori, produsele chiar ne-au depășit așteptările. Descrierile au fost foarte utile în alegerea potrivită, iar co... Vis mer

Thank you for your professionalism! I will be back to place another order. It would be helpful if I could place an order for delivery to a locker.

Tare mult îmi place. De la felul în care sunt împachetate coletele, cu multă grijă și protecție. Și recipientele de parfum sunt de calitate, bine sigilate, nu se scurg. Culoarea ambalajului închi... Vis mer

Intotdeauna am fost multumita de produsele supply lab. Ce apreciez la ei este ca mereu stocul este "nou", nu primesti ceara sau parfumanti vechi. Si asta conteaza enorm pt calitatea finala a produsul... Vis mer

1. Forhandler av aromaterapiartikler

Materie prima pentru productia lumanarilor: ceara, ulei parfumat, fitile, culori, recipiente

4,9

Enestående

Ber kundene om å skrive anmeldelser

Andre kikket også på

SUPER

SUPER, PARFUMURI OK, CEARA OK

30. oktober 2023

Svar fra Supply Lab

Multumim Anca pentru review si te asteptam si pentru alte produse din magazin! Spor la lumanarit!

I ordered my whole Christmas fragrances…

I ordered my whole Christmas fragrances from this page, and I am so so so so thankful and so obsessed with the fragrances oils!
The seller is a great person and artist too!

16. oktober 2023

Svar fra Supply Lab

Iza you are the dearest! Thank you so much for your kind words!

Profesionalism și implicare

Coletul a fost atent pregătit, parfumurile emana un miros așa cum trebuie, micile surprize și-au atins scopul, ce mai? Felicitări și țineți-o tot așa!!!

27. oktober 2023

Svar fra Supply Lab

Multumim Alina pentru review si te asteptam si pentru colectia de primavara - vara! Spor la lumanarit!

Produse calitative

Sunt foarte incantata de livrare, felul in care sunt ambalate, calitatea produselor excelenta, un furnizor de incredere! Plus un mic cadou din partea firmei mereu disponibil in pachet ☺️

26. oktober 2023

Svar fra Supply Lab

Multumim Nicoletta pentru precierile tale si te asteptam si pentru colectia de primavara - vara! Spor la lumanarit!

Foarte promti

Foarte promti, am primit comanda destul de repede .

19. oktober 2023

Svar fra Supply Lab

Multumim pentru aprecieri! Spor la lumanarit!

The best 😻

The best 😻 a doua comanda si totul perfect. sincer, inainte comandam doar din uk, la noi nu am gasit aceiasi calitate la parfumanti, pana acum ❤️
Keep up the great work!

26. september 2023

Svar fra Supply Lab

Multumim tare mult Ramona! Speram ca la toate comenzile pe care le vei plasa sa fie acelasi nivel de incantare.
Spor la lumanarit!

Imi pare bine ca am aflat de acest site…

Imi pare bine ca am aflat de acest site si ca am facut comanda, nu mi pare rau ci din contra. Parfumurile sunt de exceptie, au un miros divin. Sper ca si colorantii sa fie la fel de buni. De la inceput am incercat mai multe site-uri de unde sa achizitionam atat culori cat si parfumuri pentru lumanarile noastre, dar am dat de site-uri care ne au dezamagit din punct de vedere al felului in care acestea miroseau sau colorau ceara/matritele in unele cazuri, acum insa avem un coloraborator pe viitor pentru ca vom tot cumpara. Speram sa ramaneti tot asa din punct de vedere calitativ.

22. september 2023

Svar fra Supply Lab

Multumim Ioana pentru gandurile tale! Ne bucuram sa vedem review-uri pozitive de la clientii nostri! Te mai asteptam in magazinul nostru online, atunci cand vei avea nevoie. Spor la lumanarit!