SuperOlie.dk Anmeldelser 10 163

TrustScore 5 av 5

4,8

Se hva andre synes

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Det er en fornøjelse at tale med dem i Tlf de er virkelig flinke og hjælpsomme og det firma som kommer med olien er flinke og behagelig at tale med Så kan varm anbefale Super olie

Vurdert til 5 av 5 stjerner

De kommer med varen , ved selv hvor tanken står ,og man behøver ikke og være hjemme ,når de kommer med olie

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Levert inden for tiden. Hyggelig dame i telefonen vedrørende et spørsmål. Og en meget hyggelig, effektiv og blid mann på tankbilen. Vender tilbake ved neste bestilling.

Alt er godt, de finder os, og husker lille oliebil

4. Oljegrossist

Om SuperOlie.dk

Skrevet av virksomheten

Velkommen til SuperOlie.dk – Kvalitetsolie til skarpe priser

Hos SuperOlie.dk er vores mission enkel: Vi vil være din foretrukne leverandør af billig fyringsolie og diesel, uden at gå på kompromis med kvaliteten. Ved at optimere vores online bestilling og leveringsproces sikrer vi, at du altid får de mest konkurrencedygtige priser på markedet.

Hvorfor vælge SuperOlie.dk?

• Hurtig levering: Vi leverer normalt inden for 4 hverdage. Har du akut brug for olie? Vi tilbyder også hastelevering.
  • Høj kvalitet: Vi forhandler alt fra Basis og Deluxe fyringsolie til Super Blåflamme.
  • Bredt sortiment: Udover fyringsolie tilbyder vi landbrugsdiesel, transportdiesel samt entreprenørdiesel og GTL.
  • Gennemsigtige priser: Oliepriserne skifter hurtigt, men på vores hjemmeside finder du altid de aktuelle dagspriser.

Vi sidder klar til at hjælpe
Har du spørgsmål til din bestilling eller vores produkter? Vores kundeservice sidder klar alle hverdage til at hjælpe dig godt videre. Du kan også finde svar på de oftest stillede spørgsmål direkte på vores hjemmeside.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og hold dig opdateret, så du kan slå til, når prisen er bedst!

Kontaktopplysninger

4,8

Enestående

TrustScore 5 av 5

10k anmeldelser

Har svart på 92 % av de negative anmeldelsene sine

Svarer vanligvis i løpet av én uke

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

God betjening

Så kan varm anbefale Super olie

16. februar 2026

Leverer til avtalt tid

Leverer til avtalt tid, tidlig som ønsket. Hyggelig sjåfør, Finn Svenningsen

17. januar 2025

Hej Per

Mange tak for din flotte anmeldelse.

Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med både vores levering og service.

Hos Superolie.dk gør vi vores bedste for at sikre hurtig levering og en problemfri oplevelse for vores kunder.

Tak for at vælge os, og vi håber at kunne betjene dig igen i fremtiden.

Punktlighet og bra service

Veldig bra, nettside og lett å forstå å bestille, også for en Normann 😊

31. oktober 2024

Hej Hans

Tak for din positive feedback.

Vi er glade for at du synes om vore hjemmeside. Hos superolie.dk stræber vi altid efter at levere den bedste oplevelse for vores kunder.

Tak for at vælge os, vi håber at betjene dig igen.

Det var bare i orden?

Der var bare iorden😀

9. april 2024

Hej Anne

Tusind tak for din anmeldelse og de imponerende 5 stjerner. Vi er dybt taknemmelig for, at du har taget dig tid til at anmelde Superolie.dk

Det glæder os meget at høre, at du er tilfreds med ordrehåndteringen og alt er forløbet som det skulle.

super godt!

9. mars 2024

Svar fra SuperOlie.dk

Mange tak for din positive feedback.
Det gør os super glade.

Mvh Lone
Kundesupporter

Fyringsolie

Alt er godt, de finder os, og husker lille oliebil

27. februar 2024

Hej Mathias,

En stor tak for din værdsatte anmeldelse og de imponerende 5 stjerner. Vi er dybt taknemmelig for, at du har taget dig tid til at anmelde Superolie.dk

Det glæder os meget at høre, at du er tilfreds med vores enestående service og lynhurtige levering.

det kom som aftalt

5. februar 2024

Hej Van

Alt i orden.

Ingen problemer med å handle med superolie.+++++

23. januar 2024

Hej Øyvind

Tusind tak for din anmeldelse og de 5 stjerner. Vi sætter stor pris på, at du har taget dig tid til at vurdere Superolie.dk

Din tilfredshed med vores fremragende service og hurtige levering glæder os meget.

Vi ønsker dig en vidunderlig dag og ser frem til at betjene dig i nær fremtid.

Helt ok!!!!

26. oktober 2023

Hej Trond

Tusind tak for din anmeldelse, samt de 5 stjerner. Vi er utrolig taknemmelige over at du har taget dig tiden til at anmelde Superolie.dk

alt ok mega fint

29. august 2023

Hej Kaj

Hej Mads

Superolie.dk

Lær mer om andre slags anmeldelser.

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv