Det er en fornøjelse at tale med dem i Tlf de er virkelig flinke og hjælpsomme og det firma som kommer med olien er flinke og behagelig at tale med Så kan varm anbefale Super olie
Se hva andre synes
De kommer med varen , ved selv hvor tanken står ,og man behøver ikke og være hjemme ,når de kommer med olie
Levert inden for tiden. Hyggelig dame i telefonen vedrørende et spørsmål. Og en meget hyggelig, effektiv og blid mann på tankbilen. Vender tilbake ved neste bestilling.
Alt er godt, de finder os, og husker lille oliebil
Selskapet har svart
Informasjon om virksomheten
Om SuperOlie.dk
Skrevet av virksomheten
Velkommen til SuperOlie.dk – Kvalitetsolie til skarpe priser
Hos SuperOlie.dk er vores mission enkel: Vi vil være din foretrukne leverandør af billig fyringsolie og diesel, uden at gå på kompromis med kvaliteten. Ved at optimere vores online bestilling og leveringsproces sikrer vi, at du altid får de mest konkurrencedygtige priser på markedet.
Hvorfor vælge SuperOlie.dk?
- Hurtig levering: Vi leverer normalt inden for 4 hverdage. Har du akut brug for olie? Vi tilbyder også hastelevering.
- Høj kvalitet: Vi forhandler alt fra Basis og Deluxe fyringsolie til Super Blåflamme.
- Bredt sortiment: Udover fyringsolie tilbyder vi landbrugsdiesel, transportdiesel samt entreprenørdiesel og GTL.
- Gennemsigtige priser: Oliepriserne skifter hurtigt, men på vores hjemmeside finder du altid de aktuelle dagspriser.
Vi sidder klar til at hjælpe
Har du spørgsmål til din bestilling eller vores produkter? Vores kundeservice sidder klar alle hverdage til at hjælpe dig godt videre. Du kan også finde svar på de oftest stillede spørgsmål direkte på vores hjemmeside.
Tilmeld dig vores nyhedsbrev og hold dig opdateret, så du kan slå til, når prisen er bedst!
Kontaktopplysninger
Har svart på 92 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av én uke
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
man behøver ikke og være hjemme
Levert inden for tiden
Vender tilbake ved neste bestilling.
God betjening
Så kan varm anbefale Super olie
Rette vare til rette tid og rette sted…
Rette vare til rette tid og rette sted + super hjælpsom chauffør. What's not to like?!
Super dupper
Leverer til avtalt tid
Leverer til avtalt tid, tidlig som ønsket. Hyggelig sjåfør, Finn Svenningsen

Punktlighet og bra service
Veldig bra, nettside og lett å forstå å bestille, også for en Normann 😊

Svar fra SuperOlie.dk
Enkel bestilling og presis levering
For meg som bosatt i Norge var det veldig fint å kunne bestille olje på nettsiden, og den ble levert som avtalt uten spørsmål eller forsinkelse.
Vognmanden var flink og høflig øg låģet…
Vognmanden var flink og høflig øg låģet på og låste tanken da han var færdig
Har jeg ikke svaret en gang tidligere
Har jeg ikke svaret en gang tidligere?
MVH Schweder

Svar fra SuperOlie.dk
Lær mer om andre slags anmeldelser.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.