Upplevelsen var smidig från start till mål. Plattformen är lätt att använda och det känns tryggt att det finns legitimerad vårdpersonal bakom tjänsten. Matchningen kändes relevant och sparade tid jämf... Vis mer
Selskapet har svart
Jag tipsar gärna om Supernormal till dig som vill ha en trygg och seriös lösning. För mig har allt fungerat smidigt från start – tydlig information, snabb återkoppling och ett professionellt bem... Vis mer
Selskapet har svart
Har hållt på i en månad och började med en låg dos(2,5mg) då har ja tappat 2,5kg. Idag har jag ökat min dos till 5mg och hoppas på bra resultat. Första dagarna kände jag av huvudvärk, illamående och m... Vis mer
Selskapet har svart
Jag har varit med hos supernormal i 6månader och kan bara säga att det är här man vill vara, här har man kontakt med läkare, hälso personal och kostrådgivare och får den hjälp man behöver. Mitt må... Vis mer
Selskapet har svart
Supernormal erbjuder en innovativ plattform för hälsa och välmående som fokuserar på att effektivt matcha dina behov med lämpliga lösningar. Vårt främsta mål är att skapa en smidig matchning mellan dina individuella behov och de bästa lösningarna som finns tillgängliga på marknaden. Med Supernormals tjänster och produkter får du möjlighet att komma i kontakt med legitimerad vårdpersonal och läkare samt får prata med specialister för skräddarsydda behandlingsplaner som är anpassade efter dina behov. Ett enkelt sätt att få professionellt stöd och rådgivning online. Med Supernormal behöver du inte längre navigera hälsoutmaningar på egen hand. Vi är här för att underlätta din väg mot en välbehållen hälsa och ett friskt liv. Låt oss hjälpa dig att må bättre än någonsin.
Riddargatan 4, 114 35, Stockholm, Sverige
Har svart på 100 % av de negative anmeldelsene sine
Bruker vanligvis over én måned på å svare
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Jag har fått jättebra bemötande och hjälp. Jag kan verkligen rekommendera Supernormal!

Svar fra Supernormal™
Snabb service utan väntetid. Läkare och coacher finns i chatten och svarar på alla ens frågor. Superproffsigt rakt igenom och dessutom en medicin som förändrar ens liv till rimliga pengar. Väldigt väldigt nöjd.

Svar fra Supernormal™
Jag är sååå nöjd att jag använder Supernormal. Jag fick det resultat och fick mycket snabbt och smidigt svar

Svar fra Supernormal™
Gav ej alla resultat som lovat, falsk marknadsföring rent av. Jag kontakta er och berättade att alla markörer ni angav att man skulle få inte fanns. Ni berättade att alla markörer är tagna men att ni använder dom för att få fram andra markörer. Det kvittar ju fullständigt! Anger ni att man ska få ett X antal markörer så är det just det man ska få. Ni sa tillslut att ni var ledsna och att ni tog till er min kritik…

Svar fra Supernormal™
Jag tog kontakt med supernormal för att få hjälp med min egen vikt och vid kontakt var det snabba med återkoppling .De är lätta att få tag på om du har frågor och funderingar så får du hjälp med samtal och stöttning och finns alltid tillgängliga vilket min VC inte varit.

Svar fra Supernormal™
Jag har haft en bra upplevelse från företaget. En mycket bra uppföljning och stöd. Dock har det varit flera coacher jag fått skriva med. Kanske varit bättre om det bara var en eller två.
Men det är nog mest tycke ock smak. Alltid skönt att kunna anförtro sig åt en person..

Svar fra Supernormal™
Alltid Positivt och trevligt bemötande! Man kan välja lite själv hur mycket kontakt man vill ha vilket är tacksamt. men har man någon fråga eller fundering får man snabbt hjälp och svar i chatten!
Kan verkligen rekommendera.

Svar fra Supernormal™
Det positiva och trevliga bemötandet har alltid känts genuint och äkta dessutom är tillgången till all expertis med läkare o coacher aldrig mer än ett par knapptryckningar bort. Jag kan verkligen rekommendera Supernormal till alla som vill göra något åt sin vikt. /Stefan Johansson.

Svar fra Supernormal™
Jag tycker att ni måste ta bort min abonnemang !
Jag kunde inte verifiera min e Mail
Och har betalat 2 abonnemang utan användning

Svar fra Supernormal™
5/5 Helt outstanding! Så nöjd med behandlingen och hjälpen. Rekommenderar varmt!

Svar fra Supernormal™
Väldigt bra kontakt med läkare och hälsocoach.
Skulle önska att det även fanns en app där man kunde föra kostdagbok och logga sina framsteg, gärna med meddelande funktion där det man lätt kommer åt konversationerna.

Svar fra Supernormal™
Bra feedback och har gått ner i vikt precis som jag velat.

Svar fra Supernormal™
Haft jättebra upplevelse från början, väldigt bra och enkelt, seriöst och imponerande.
Bra plan som passar mig perfekt som egen företagare på resande fot.

Svar fra Supernormal™
Jag har fått hjälp av supernormal med medicin för viktnedgång och tjänsten är toppen. Jag har kontakt med teamet på supernormal (ink. Behandlande läkare) via en chatt. Om jag behöver hjälp med något eller har en fråga så skriver jag bara i chatten och får alltid svar snabbt.
Man kan få så mycket, eller lite, hjälp som man vill ha.
Dom är alltid väldigt trevliga och professionella.
Min sambo gjorde ett hälsotest via supernormal och blev positivt överraska över det utförligt skrivna provsvaren med bra och djupgående förklaringar.
Jag rekommenderar tjänsten! ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Svar fra Supernormal™
14 dagar ångerrätt … om du tjatar! Ville jämföra denna med en annan liknande sida som var gratis. Jag valde att gå med den som var gratis då deras sida var lättare att navigera i och kändes mer lättillgänglig helt enkelt. Jag meddelade kontakten jag hade på sn och fick svar från en annan. ”Det var tråkigt, varför vill du lämna?” Fick jag i svar trots att jag tydligt skrivit varför. Detta behövde jag skriva 4 gånger till under 2 veckor till olika personer vars alla förutom den sista svar var detsamma som den första. Kändes väldigt lurt och som ett försök att trötta ut mig tills jag gav upp, så kanske det inte är men det var känslan ! Förutom det så tycker jag att det finns många bättre alternativ till likadana tjänster. Mitt tips är att testa de innan :)

Svar fra Supernormal™
Betalade för att inte få nåt hjälp alls .. blev erbjuden orlistat som jag redan har fått på recept av vårdcentralen utan att behöva betala medlemsavgifter osv ..
Och sen väldigt konstigt sätt att göra blodprover.. var inne i en gammal Gym/mörk lager/fabrik lokal , kändes som om att man va med i nån skräckfilm och att något skulle gå "fel" vid provtagningen , men personalen va snälla där iallafall vilket tur var ..
Så denna typ av vård rekommenderas ej .

Supernormal has super products
Produkterna jag har testat ger faktiskt effekt och är evidensbaserade.
Erbjuder mångsidiga lösningar på det du söker.
Lær mer om andre slags anmeldelser.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.