Beliggenhet

Bytt filial

Witveldweg 100, 5961 ND Horst, Limburg, NL

Se hva andre synes

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Ik heb lang getwijfeld over de kleur en de indeling van de keuken. Ik heb een aantal keren verschillende frontjes mee naar huis mogen nemen om te kijken hoe de kleur er thuis uitziet. Zeer vriendelij... Vis mer

Informasjon om virksomheten

1. Kjøkkenforhandler
  2. Kjøkkenombygger
  3. Kjøkkenutstyr

Skrevet av virksomheten

Superkeukens is dé keukenwinkel voor iedereen die op zoek is naar een nieuwe keuken met een eerlijke prijs, betrouwbare kwaliteit en uitstekende service. Wij maken het kopen van een keuken overzichtelijk, betaalbaar én leuk. Of je nu houdt van modern, landelijk, industrieel of tijdloos: bij ons vind je keukens in alle stijlen en prijsklassen. Met A-merk apparatuur, slimme indelingen en duurzame materialen. Bij Superkeukens krijg je altijd een helder advies, een transparante offerte en een gratis 3D-ontwerp van je droomkeuken. Geen verborgen kosten of kleine lettertjes, maar duidelijke keuzes en een directe, scherpe prijs. We geloven in service zonder gedoe. Daarom regelen wij ook het inmeten en de montage met betrouwbare vakmensen. En met 10 jaar garantie sta je nooit alleen. Met tientallen showrooms door heel Nederland is er altijd een Superkeukens-winkel bij jou in de buurt. Plan een afspraak of loop gerust eens binnen voor inspiratie en persoonlijk advies. Je bent van harte welkom! Superkeukens – Alles om jou super blij te maken.

Kontaktopplysninger

1 stjerne

Har svart på 93 % av de negative anmeldelsene sine

Svarer vanligvis i løpet av 48 timer

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

Gertjan is goud waard

Wij zijn ontzettend goed geholpen bij Superkeukens Horst, en vooral door Gertjan. Deze man is goud waard! Hij heeft enorm veel kennis en ervaring en neemt echt de tijd om alles duidelijk uit te leggen. Wat wij vooral waardeerden, is dat hij niet alleen dingen aanraadt, maar ook eerlijk zegt wanneer iets juist geen goede keuze is. Dat geeft veel vertrouwen.
Gertjan denkt echt met je mee en kijkt naar wat het beste past bij jouw situatie en wensen, in plaats van zomaar iets te verkopen. Dankzij zijn advies hebben wij keuzes gemaakt waar we nog elke dag blij mee zijn.
Kortom: topservice, eerlijk advies en een geweldige begeleiding van begin tot eind. Zeker een aanrader om naar Superkeukens Horst te gaan en je te laten helpen door Gertjan!

28. mai 2026
Vurdert til 5 av 5 stjerner

Ik heb lang getwijfeld over de kleur en…

Zeer vriendelijk personeel en Ivon (nieuwkomer) heeft ons goed geholpen om tot een goede keuze te komen. Ook de prijs is goed.

26. mai 2026

Svar fra Superkeukens - Horst

Wat fijn om te lezen dat jullie zo goed geholpen zijn. Een keuken kiezen vraagt soms om rustig vergelijken, zeker bij kleur en indeling. Mooi dat jullie de frontjes thuis konden bekijken en zo tot een keuze kwamen die echt goed voelt.

Bedankt voor jullie mooie woorden over Ivon en ons team van Superkeukens Horst. We geven het compliment graag door.

Alvast veel plezier met jullie nieuwe keuken!

eerlijk? eerlijk.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Dikke vijf sterren voor Superkeukens Horst!

Er wordt ruim de tijd genomen om alles goed uit te zoeken en er worden meerdere passende alternatieven aangedragen. De prijsstelling is scherp en transparant, zonder verrassingen achteraf. De keuken is volledig en in één keer correct geleverd.
Ook de montage verliep uitstekend: de monteur was zeer vakkundig en dacht actief mee. Eventuele vragen werden steeds snel en netjes beantwoord, zowel per e-mail als telefonisch.
We hebben geen enkel minpunt kunnen ontdekken en zijn ontzettend blij met onze nieuwe keuken. Absoluut een aanrader!

14. januar 2026

Svar fra Superkeukens - Horst

Bedankt voor je uitgebreide review. Wat fijn om te lezen dat jullie het hele traject zo positief hebben ervaren. Van het samen zoeken naar de juiste indeling en alternatieven, tot de duidelijke prijsafspraken zonder verrassingen achteraf.

Ook mooi dat de levering en montage in één keer goed zijn gegaan en dat er actief werd meegedacht. Dat is precies de service waar we voor staan.

Heel veel plezier met jullie nieuwe keuken! En mochten er in de toekomst nog vragen zijn, dan helpen we jullie natuurlijk graag verder.

Met hartelijke groet,

Perfecte service

Er wordt ruim tijd genomen en mee gedacht om aan onze wensen te voldoen.
Keuken is naar volle tevredenheid geplaatst

10. mars 2026

Bedankt voor je review.

Wat fijn om te lezen dat er ruim de tijd is genomen om met jullie mee te denken over de keuken. Goed advies en aandacht voor jullie wensen vinden we erg belangrijk.

Mooi om te horen dat de keuken naar volle tevredenheid is geplaatst. We wensen jullie heel veel plezier met jullie nieuwe keuken!

Met hartelijke groet,

Vurdert til 5 av 5 stjerner

We zijn goed geholpen door Ivana van…

We zijn goed geholpen door Ivana van Superkeukens in Horst.
Ze wist precies waar ze het over had en heeft ons goed geadviseerd.
Het resultaat is heel mooi geworden en de apparatuur werkt ook helemaal prima.

22. oktober 2025

Svar fra Superkeukens - Horst

Bedankt voor je mooie review en de aanbeveling!
Fijn om te lezen dat Ivana van Superkeukens Horst heeft gezorgd dat keuzes helder werden uitgelegd en oplossingen gevonden werden die echt passen bij wat jullie nodig hebben. Dat het eindresultaat én de apparatuur zo goed bevallen, maakt ons extra trots.

We wensen jullie jarenlang kook- en keukenplezier. Als we ooit nog kunnen meedenken of inspireren: we staan voor jullie klaar!

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Top geholpen door Pascal!

Top geholpen door Pascal!

13. desember 2025

Svar fra Superkeukens - Horst

Wat leuk om te lezen dat Pascal van Superkeukens Horst zo’n fijne indruk heeft achtergelaten! Een vlot en prettig adviesgesprek kan echt het verschil maken bij het uitzoeken van een nieuwe keuken, en daar zijn we heel blij mee. Bedankt dat je dit wilde delen!

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Samen op zoek naar een nieuwe keuken.

We zijn goed, vriendelijk en eerlijk te woord gestaan door Ivana. We hebben onze ideeën meerder malen kunnen doorgeven en met deskundige hulp hebben we samen een mooie keuken vormgegeven. Een keuken waarin wij ons zeker thuis kunnen gaan voelen. Ivana heeft ons goed geholpen en geadviseerd. Superkeukens Horst zeker een aanrader.

12. desember 2025

Svar fra Superkeukens - Horst

Wat fijn om te lezen dat jullie zo’n prettig en eerlijk traject hebben ervaren. Mooi dat Ivana van Superkeukens Horst de tijd nam om jullie ideeën meerdere keren samen door te nemen en deze stap voor stap te vertalen naar een keuken die echt bij jullie past.

Dat jullie nu al het gevoel hebben dat dit een plek wordt waar je je thuis gaat voelen, is voor ons het mooiste compliment. Dank ook voor het vertrouwen in Superkeukens Horst en de aanbeveling.

Vakmensen, prettig klantencontact

Vanaf het begin bij het maken van de eerste afspraak via de telefoon, de bezoekjes aan de showroom, de deskundige uitleg en vooral het meedenken en andere opties aandragen, en de vlotte afhandeling van allerlei vragen, gaf mij gelijk een bijzonder goed gevoel. Vakmensen, pur sang.

11. desember 2025

Svar fra Superkeukens - Horst

Wat een mooie woorden, dank daarvoor! Fijn om te lezen dat het hele traject, van het eerste telefoontje tot de showroombezoeken en de begeleiding daarna, zo’n goed gevoel gaf. Het meedenken, het aandragen van alternatieven en het snel beantwoorden van vragen zijn voor ons heel belangrijk.

Mooi dat dit als echt vakmanschap is ervaren. We wensen jullie heel veel plezier met de keuken en bedanken jullie voor het vertrouwen.

Zeer tevreden!

Wij zijn ontzettend blij met onze nieuwe keuken! We zijn goed geholpen en geadviseerd door zowel Ivana als Iris. Allebei zeer vriendelijk en vakkundig. De plaatsing van de keuken is ook binnen 1 dag afgerond. Er zat een piepkleine beschadiging op het frontje. Deze is ook netjes vervangen.

10. oktober 2025

Svar fra Superkeukens - Horst

Wat leuk om te lezen dat alles zo soepel is verlopen — van advies tot plaatsing! Ivana en Iris van Superkeukens Horst zullen blij zijn met dit mooie compliment. Fijn dat ook het kleine detail snel is opgelost. Heel veel kookplezier in jullie nieuwe keuken!

Heel tevreden

We zijn heel erg goed en vooral eerlijk te woord gestaan en geholpen door Ivana. We hebben onze ideeën door kunnen geven en hier hebben we samen een mooie keuken uit voort laten komen. Ze heeft ons eerlijk te woord gestaan over bepaalde zaken. Geen verkoop praatjes maar gewoon eerlijk advies. Levering en plaatsing netjes op tijd en zeer goeie vakmensen die kwamen leveren en plaatsen. Al met al raden wij superkeukens zeker aan.

15. september 2025

Svar fra Superkeukens - Horst

Hartelijk dank voor jullie mooie review! Wat fijn om te lezen dat jullie zo goed en eerlijk geholpen zijn door Ivana, en dat het resultaat een keuken is geworden die écht bij jullie past. Veel plezier met jullie nieuwe keuken, en bedankt voor het vertrouwen in Superkeukens Horst.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Iris heeft ons in Horst goed begeleid…

Iris heeft ons in Horst goed begeleid bij de indeling, keuze van de kleuren en materialen. Ze was erg geduldig, behulpzaam en vriendelijk. De keuken is netjes geplaatst binnen 1 dag. Blij met het resultaat. Groetjes Manon en Ryan

8. september 2025

Svar fra Superkeukens - Horst

Wat een mooie review, dankjewel Manon en Ryan! Iris van Superkeukens Horst zal heel blij zijn om te lezen dat haar geduld en hulp zo gewaardeerd zijn. Super dat de plaatsing vlot en netjes is verlopen en dat jullie blij zijn met het eindresultaat. Heel veel plezier samen met jullie nieuwe keuken!

Super goed geholpen

Super goed geholpen. Aandacht voor onze wensen. Goed advies.

3. september 2025

Svar fra Superkeukens - Horst

Wat leuk dat jullie ervaring zo positief is geweest! Onze keukenadviseurs luisteren altijd met aandacht naar de wensen van onze klanten en denken graag mee om tot het beste advies te komen. Fijn dat dit zo goed is overgekomen bij jullie.

Helemaal tevreden!

Goed advies, er wordt overal aan gedacht, gewoon alle praktische dingen. Alles mooi gemonteerd, als de monteur naar huis gaat werkt alles.
Zeer tevreden!
Bedankt super keukens!

2. juli 2025

Svar fra Superkeukens - Horst

Wat een fijne review, dank je wel! We vinden het mooi om te horen dat je zo tevreden bent met het advies, de praktische aanpak én de vakkundige montage. We wensen je heel veel plezier met je nieuwe keuken.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Dikke pluim voor de communicatie!

Vakkundig geholpen bij het uitkiezen van onze keuken. Communicatie gedurende het proces van uitzoeken tot na plaatsen van de keuken is erg goed.
Achteraf is er telefonisch contact geweest met onze verkoper over onze ervaringen. Dit noem ik 'Super' Service!

10. juni 2025

Svar fra Superkeukens - Horst

Wat mooi om te lezen dat jullie het hele proces – van advies tot nazorg – als zo positief hebben ervaren. Dat telefoontje achteraf toont precies waar we voor staan: oprechte aandacht en betrokkenheid. Bedankt voor jullie vertrouwen in onze service!

Zeer tevreden

Wij zijn super goed geholpen door Ivana. Zij dacht met ons mee, vooral in mogelijkheden. Bij onze niet zo handige ideeën, durfde zij dit eerlijk aan te geven.

De keuken is nog niet geplaatst, maar dankzij de hulp hebben wij de volste vertrouwen dat dit goed gaat kopen.

23. mai 2025

Svar fra Superkeukens - Horst

Wat een mooie woorden over Ivana van Superkeukens Horst – dank jullie wel! Fijn dat ze niet alleen meedacht in mogelijkheden, maar ook eerlijk en transparant was waar nodig. Dat geeft vertrouwen, en dat is precies wat we onze klanten willen meegeven. We hopen dat de plaatsing straks helemaal naar wens verloopt en jullie volop gaan genieten van de nieuwe keuken!

Vurdert til 4 av 5 stjerner

Iris heeft ons goed geholpen

Iris heeft ons goed geholpen, ze heeft ruim de tijd genomen en geluisterd naar onze wensen. Ondanks we meerderen keren terug kwamen omdat we twijfelde met kleuren bleef ze ons helpen en meedenken. Bedankt voor het mooie onderwerp Iris.

22. mai 2025

Svar fra Superkeukens - Horst

Wat fijn dat jullie zo goed zijn geholpen door Iris van Superkeukens Horst! Twijfelen hoort erbij als je iets zo persoonlijks als een keuken uitzoekt, en dan is het extra waardevol dat iemand met geduld en aandacht blijft meedenken. Mooi dat jullie samen tot het juiste ontwerp zijn gekomen – bedankt voor jullie vertrouwen!

een zeer positieve ervaring

De keuken was heel snel ontworpen enuitgezocht en alles werd mooi gepresenteerd en aan onze wensen aangepast. We werden vriendelijk behandeld en gastvrij behandeld.

10. mai 2025

Svar fra Superkeukens - Horst

Wat fijn dat jullie je zo welkom en goed geholpen voelden in onze showroom! We vinden het belangrijk dat het ontwerp niet alleen mooi is, maar ook echt past bij jullie wensen en woonsituatie. Super dat alles zo soepel verliep!

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Een uiterst prettige ervaring vanaf het samenstellen tot en met de oplevering en meer!

Al vanaf het eerste moment dat we bij Superkeukens (in ons geval met Ivana) in gesprek gingen is het realiseren van onze nieuwe keuken een bijzonder prettige ervaring geweest. Inmiddels heeft Superkeukens een pareltje opgeleverd en genieten we dagelijks van een perfect afgewerkte en zeer stijlvolle keuken.

18. mai 2025

Svar fra Superkeukens - Horst

Wat een mooi compliment! Fijn om te horen dat het hele traject – van eerste gesprek met Ivana van Superkeukens Horst tot en met de oplevering – zo vlekkeloos is verlopen. En dat jullie nu dagelijks genieten van een stijlvolle keuken maakt het plaatje compleet.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

We zijn heel prettig en fijn geholpen…

We zijn heel prettig en fijn geholpen door Pascal.
Hij luisterde goed naar onze wensen en kwam zelf met goede praktische tips en aanvullingen.
We zijn super tevreden!

14. mai 2025

Svar fra Superkeukens - Horst

Wat geweldig dat jullie zo’n fijne ervaring hebben gehad met Pascal van Superkeukens Horst! Mooi om te lezen dat hij echt heeft meegedacht en jullie met slimme tips heeft geholpen. Zo hoort het – samen tot het beste keukenplan komen.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Fijn geholpen in het filiaal in Horst

Fijn geholpen in het filiaal in Horst. Ivana heeft goed meegedacht en de installatie is ook naar tevredenheid uitgevoerd. Een aanrader.

22. april 2025

Svar fra Superkeukens - Horst

Wat een mooie woorden over onze service in Horst – dank je wel! Ivana zet zich altijd met volle aandacht in om samen tot het beste resultaat te komen. Geweldig om te horen dat ook de installatie soepel is verlopen. We wensen je heel veel plezier met je nieuwe keuken!

Superkeukens

Lær mer om andre slags anmeldelser.

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv