Se hva andre synes

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Kiedyś najlepszy buk, dzisiaj dno i kilo mułu: - support beznadziejny - żeby zatwierdzić kupon trzeba wyjść z appki - wylogowywanie graczy - problemy z wypłatami - czat moderowany bardziej n... Vis mer

Vurdert til 2 av 5 stjerner

nie polecam na kazdym kroku jebia ludzi na kase zeby tylko zarobic i oszukac ludzi na swoje promocje

1,7

3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

OMIJAĆ Z DALEKA!

Nie można kolejny raz przywrócić konta. Żenada! Superbet, to są OSZUŚCI, bo jak mają coś zaliczyć na zielono w kuponie, to robią, to z wielkim opóźnieniem i blokują Cash Out na długo. Pracują tam osoby, które są mało kompetentne! Każdy inny Bukmacher, tylko nie oni!!!

13. januar 2026

SCAM

Wymyślają co chwile jak oszukać użytkownika. W meczu z cs pierwsza mapa się nie odbyła a oni over rund rozliczają jako przegrane

31. mars 2026

Wypłaty mbank są 24/7

Moja uwaga aby zmienić w waszych danych informacje o tym, że mbank wypłaca 24/7 szybkimi przelewami. Jest to nieprawda. Nigdy nie otrzymałam przelewu w weekend. Pieniądze przychodzą w poniedziałek albo później. Wprowadzacie w błąd. Proszę albo o zmianę informacji na stronie albo o zmianę operatora płatności, ponieważ widać, że wypłaty wychodzą ale przelewy24 przetrzymują środki.

Przelewy z soboty, z niedzieli ( różne godziny ), nie otrzymałam do dzisiaj. 7 wypłat.

14. mars 2026
Vurdert til 5 av 5 stjerner

Najlepszy bukmacher w Polsce

Regularnie gram u tego buka i jest to chyba najlepsza firma w Polsce. Częste promocje, boosty, wysokie kursy i superprzewaga. Czasem rynki są dłużej zawieszone, ale podobnie też jest i u konkurencji.

22. februar 2026

postawiłem kupon na drużynę

postawiłem kupon na drużynę. Kupon został zaakceptowany i pojawił się w zakładce kupony. Po minucie padł gol i okazało się że zmienili kurs kuponu z 3.08 na 1,12. Także oszukali mnie na kasę kiedy chciałem uzyskać informacje to powiedzieli że to normalne. Ale to nie jest normalne

22. februar 2026

Dramat

Kiedyś uważałem to za najlepszego Buka a teraz to jest śmiech na sali
-Żeby się udało do supportu napisać to graniczy z cudem bo każdego dnia jest jakiś crash i oczekiwanie po 40-50 minut
-Przy każdej wpłacie nie wiadomo czemu trzeba się przelogowac bo nie ma szans że postawisz kupon
-Aplikacja dostaje wylewu masz wpłacone pieniądze np na NBA kuponu nie da się postawić a pieniędzy spowrotem nie wypłacisz bo oczywiście trzeba coś postawić
-Czy już wspominałem że codziennie jest wylew aplikacji lub strony?
-a i nie można zapomnieć o wszechobecnych crash’ach wspominam o tym tak często bo codziennie coś nowego jak na superspin tylko bez opcji „brak wylewu”

12. februar 2026

NIGDY NIE GRAJCIE W TEN SYFerbet

NIGDY NIE GRAJCIE W TEN SYFerbet
NIE WYPŁACA PIENIĘDZY
8 dni czekam na wypłaty
Support totalnie dno tylko mówię o cierpliwośći i nic nie robię
I Lech Poznań jeszcze reklamyje ten syf
Zeroooo

20. januar 2026

Kiedyś najlepszy buk

Kiedyś najlepszy buk, dzisiaj dno i kilo mułu:
- support beznadziejny
- żeby zatwierdzić kupon trzeba wyjść z appki
- wylogowywanie graczy
- problemy z wypłatami
- czat moderowany bardziej niż dyskusja w Sejmie
- czasem bez powodu wywala z aplikacji
- bonusy w kółko te same, beznadziejny freebet codziennie w innej formie

Niesamowite jak można upaść w kilka miesięcy, odradzam.

9. januar 2026
Vurdert til 1 av 5 stjerner

Ten bukmacher to jakieś oszołomy

Ten bukmacher to jakieś oszołomy. Co tydzień aktualizacja aplikacji, która nic nowego nie wnosi, tylko zaśmieca urządzenie coraz większą ilością niepotrzebnych plików. Nie spotkałem się nigdy i nigdzie z takim przypadkiem. Najwyraźniej zatrudniają tam ludzi specjalnej troski, którzy swoją pseudo aktywnością chcą się wykazać przed szefostwem. O tym, że mają zaniżone kursy i kiepskie promocje nawet nie warto wspominać, bo to twór rumuński w rękach polskiego złodzieja. Wystarczające zestawienie, żeby rżnąć graczy na kasę.

31. desember 2025

Zdecydowanie Nie polecam

Nie polecam, kiepskie promocje, niższe kursy niż na STS, odbieranie promocji bez konkretnego powodu, polecam trzymać się z daleka od tego bukmachera. Ewidentnie próba wyciągnięcia jak największej ilości pieniędzy od graczy

30. desember 2025
Vurdert til 5 av 5 stjerner

Totalnie nie mogę zrozumieć tylu…

Totalnie nie mogę zrozumieć tylu negatywnych opinii, brak jakiejkolwiek pozytywnej recenzji aż dziwi… Nie ma lepszego bukmachera w Polsce pod każdym względem: bezproblemowe wypłaty, najlepsze bonusy oraz konkursy dla graczy. Nadal jednak boli mnie że nie mogłem otrzymać mojej nagrody (iPhone 14) gdy wygrałem supergame 1,5 roku temu😂 był dostępny tylko odbiór osobisty, wysyłka nie wchodziła w grę🙁 miałem zaplanowany wyjazd za granicę… jednak mimo tego mam pozytywne odczucia co do superbeta, nie mają konkurencji w Polsce.

5. november 2025
Vurdert til 1 av 5 stjerner

Nie możliwa wypłata dużych wygranych

Totalne dno chce zmienić numer konta wysyłam wszystko jak trzeba a oni stałe wysyłają jedną i tą samą wiadomość
Próba zmiany nr konta bankowego przez aplikację nie możliwa też rozpatrywane negatywnie, czat totalna lipa a co do wypłaty wygranych zapomnij tak owinął wszystko że ich nie wypłacisz

7. januar 2025

Krecz

Dramat, krecz przy wyniku 1:1, a oni zaliczają zakład jako przegrany.
W momencie gdy wynik 1:0 po Twojej myśli przy kreczu zwrot, nie polecam.

17. oktober 2025

Mierność.

Niestety, ale kursy dumpingowe, bonusy śmieszne groszowe, strona działa jak chce i dodatkowo chat prowadzi jakiś jakiś hitler jak w sts, czyli banowanie nawet jak nikt niczego im nie zgłasza. Ludzie ogólnie mają ogromny ból dupy z każdego powodu. Nie wiem kogo zatrudniają bukmacherzy do moderacji chatów, ale ci ludzie nie są zbyt mądrzy. Traktują dorosłych jak dzieci, pewnie swoich niemając. Nie polecam buka. Wypłaty też nie przychodzą zawsze natychmiast jak u innych.

22. august 2025
Vurdert til 1 av 5 stjerner

Bukmacher na ten moment niestety…

Bukmacher na ten moment niestety najgorszy z obecnie dostępnych. Zazwyczaj bonus freebet 100% wygląda tak, że albo dopisują kwotę po wyznaczonym obrocie bez względu na wygraną czy przegraną lub dopisują odrazu. W superbet promocja freebet 100% wygląda następująco: w przypadku wygranej freebet jest niewidoczny, natomiast w przypadku przegranej freebet jest dopisany do konta, czyli wpłacając depozyt, załóżmy 100 zł, następnie stawiamy zakład za 100 zł, załóżmy po kursie 2 zł. Jeżeli zakład jest wygrany konto jest zasilane o kwotę wygraną, czyli łącznie mamy 176 zł (po odliczeniu podatku), i freebet jest już zrealizowany. Jeżeli przegrywamy wspomniane 100 zł, to freebet jest dopisany do konta.

27. juli 2025
Anmeldelse skrevet uten oppfordring

Er denne virksomheten din?

Opprett konto gratis

Lær mer om andre slags anmeldelser.

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv