Sunoré, where dogs thrive Anmeldelser 79

TrustScore 5 av 5

4,8

Se hva andre synes

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Onze hond heeft Giardia gehad en met de strong barriers van Sunore helpen we zijn darmen herstellen. Na een week gebruik, zagen we al resultaat. Het gaat al veel beter met hem. Ook vonden we dat we... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

We zijn net met het RRR protocol gestart, het is dus nog een beetje te vroeg om te kunnen beoordelen hoe effectief dit RRR protocol is. We appreciëren wel de snelle en waardevolle response op onze vr... Vis mer

Vurdert til 4 av 5 stjerner

vlotte webshop. Iets meer informatie had ik wel wenselijk gevonden. Verzenden duurde door het gekozen transportbedrijf veel langer (verkeerde voorsortering en feestdagen ertussen) vriendelijke behulpz... Vis mer

Selskapet har svart

Informasjon om virksomheten

1. Kosttilskuddsbutikk

Skrevet av virksomheten

Bij Sunoré® geloven we dat honden veel meer verdienen dan enkel overleven. Ze mogen thriven en een leven leiden vol energie. Daarom ontwikkelen we krachtige, natuurlijke supplementen zonder smaak- of kleurstoffen, die aansluiten bij de natuur van de hond. Sunoré heeft een helder en uniek RRR-darmprotocol. De supplementen zijn inzetbaar in verschillende situaties: preventief om de gezondheid te ondersteunen en schade te voorkomen, maar ook tijdens ziekte, wanneer het lichaam extra begeleiding nodig heeft. Zo krijgt elke hond de kans om te herstellen en weer in zijn volle kracht te staan. De founder van Sunoré® is dierenarts Véronique Van Haegenborgh. Zij is gespecialiseerd in orthomoleculaire geneeskunde en de filmgeneeskunde, die gebaseerd is op de kPNI. Met haar jarenlange ervaring en expertise vertaalt ze complexe wetenschappelijke inzichten naar concrete en haalbare oplossingen voor hondeneigenaars én professionals. Véronique gelooft rotsvast in de kracht van preventie, ook tijdens ziekte, en ziet dit als een sleutel om zowel het welzijn als de levensduur van honden te verbeteren. Ze ontwikkelt alle supplementen en het darmprotocol vanuit een visie die wetenschap, natuur en praktijkervaring verbindt. Samen met hondeneigenaars, collega‑professionals en een groeiende community bouwen we aan een beweging waarin kennis, natuur, liefde en verbinding centraal staan. Sunoré® is niet enkel een merk, het is een filosofie en een engagement om honden een betere toekomst te geven. One Love, One Pack.

Kontaktopplysninger

3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

Darmherstel

Ook vonden we dat we de producten snel in huis hadden na bestelling. Heel fijn!

17. mars 2026
Vurdert til 5 av 5 stjerner

Ik heb echt heel goed en uitgebreid…

Ik heb echt heel goed en uitgebreid advies gekregen van Véronique, zo fijn! In de verpakking zat ook een persoonlijk kaartje, dat maakt het extra leuk! Ik geef het product nog niet lang genoeg om er iets over te zeggen maar m'n hond vind het poeder erg lekker dus dat scheelt al.

12. mars 2026

Prima!

Buiten het feit dat het een prima product is wat ik heb gekocht is het een bedrijf wat snel levert en je op de hoogte houdt mocht het iets langer duren.

18. mars 2026
Vurdert til 5 av 5 stjerner

Blij met de online support

We appreciëren wel de snelle en waardevolle response op onze vragen en twijfels.

9. mars 2026
Vurdert til 5 av 5 stjerner

De producten worden altijd super snel…

De producten worden altijd super snel geleverd, en altijd met een persoonlijk berichtje voor Caya <3
Caya is als kieskeurige eter ook steeds fan van de pureness, immunity, motion, nature’s beat en dental 😁

13. mars 2026

Svar fra Sunoré, where dogs thrive

❤️Dankjewel voor je review. Heel blij dat kieskeurige Caya fan is van de supplementen.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Bij een vraag krijg je onmiddellijk een…

Bij een vraag krijg je onmiddellijk een duidelijk antwoord en hulp van Veronique, zonder enkel haar producten te
promoten. Echt iemand met het hart op de juiste plaats. Producten zijn ook van hoge kwaliteit.

21. februar 2026

Svar fra Sunoré, where dogs thrive

Dankjewel voor jouw review. Wij willen de beste zorg voor alle honden, dan heb je denk ik automatisch het hart op de juiste plaats :)

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Fijne supplementen op natuurlijke basis

Alle supplementen ruiken erg lekker, er zitten geen schadelijke stoffen in en mijn hond heeft een mooiere vacht, minder tandplak en heeft een betere ontlasting

10. februar 2026

Svar fra Sunoré, where dogs thrive

Dankjewel voor je review. Wat goed dat jouw hond op deze 3 vlakken verbetering vertoont! Super leuk om te horen.

Top product

Top product voor de tanden en snelle verzending

15. februar 2026

Svar fra Sunoré, where dogs thrive

Wat leuk dat jou hond het goed doet met ons tandpoeder. Dankjewel voor je feedback 😊

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Supplementen waar we zo blij mee zijn

Supplementen waar we zo blij mee zijn! Een aanwinst voor onze winkel en voor onze eigen honden.

6. februar 2026

Svar fra Sunoré, where dogs thrive

Heel fijn om dit te horen, Melanie. De samenwerking met jou en met jouw winkel is erg waardevol voor ons ❤️

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Goede producten, zeer aan te bevelen.

Betrouwbaar.
Geeft persoonlijk goed advies.
Goede producten.
Snelle reactie via mail.
Persoonlijk.

6. februar 2026

Svar fra Sunoré, where dogs thrive

Dankjewel voor jouw review. We staan voor betrouwbare, kwaliteitsvolle producten en ik ben blij dat jij dit ook zo ervaart.

Goede resultaten

Sinds mijn hond de supplementen gebruikt gaat het een stuk beter met haar.
Het bestellen gaat makkelijk en de verzending gaat snel.

22. februar 2026

Svar fra Sunoré, where dogs thrive

Wat een super goed nieuws dat jouw hond zich beter voelt door de supplementen van Sunoré! Bedankt om jouw ervaring met ons te delen.

Goed

Honden reageren zeer goed op de producten.

26. januar 2026

Svar fra Sunoré, where dogs thrive

Dankjewel voor je review :)

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Sinds mijn hond de sunore supplementen…

Sinds mijn hond de sunore supplementen krijgt gaat het veel beter met haar. Ze is al oud en heeft misvorming aan haar poten. Ze stapte moeilijk. Sinds de supplementen van sunore stapt ze veel beter. Precies minder pijn. Ook betere stoelgang. Alleen maar positieve effecten. Meer effect dan de medicatie van de dierenarts

14. januar 2026

Svar fra Sunoré, where dogs thrive

Minder pijn en betere stoelgang, dat wil zeggen een hond die zich beter voelt. Heel blij dat de supplementen van Sunoré mogen bijdragen aan een gezonde oude dag van jouw hond, Elise.

Lær mer om andre slags anmeldelser.

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv