Har ikke fått varen bestilt i oktober 2020, har ikke fått noen svar på meilene jeg har send , ingen svar på telefonen. Til slut jeg har avbestilt varen og har ikke fått penger til og med i dag. Trist!... Vis mer
Avventer levering av vare Jeg har ikke mottatt varen; etter en uke står den fremdeles som ubehandlet, og jeg har ikke fått svar på henvendelse hvor jeg etterspør varen. Jeg bestilte varer der blan... Vis mer
Levering skulle ta 1-2 dager, men først etter 10 dager og en purring fra meg fikk jeg e-post om at produktet ikke var på lager i den fargen jeg hadde bestilt. Jeg fikk tilbud om en annen farge eller k... Vis mer
Nei,desverre jeg er ikke fornøyd, først og fremst jeg fikk ikke den som jeg bestilte, andre farge,andre model og forsinket ikke den dato som dere lovte med bestillingen ,dette var viktig for meg for å... Vis mer
Opplysningene stammer fra ulike eksterne kilder
Sunnere AS er et selskap som arbeider med og bringe nye og spennende produkter ut til mennesker som er opptatt av en frisk og god helse. I vårt sortiment finner du for eksempel produkter innen juicing, tørking av mat, helsekost, vann og luftrensere samt treningsutstyr, bøker, drikkeflasker, matbokser osv. Vi vil hele tiden lete etter produkter som er praktiske og nyttige til hverdagsbruk, for private hjem eller bedrifter. Vi har agenturer på flere av våre produktgrupper og søker også deg som ønsker og være en forhandler. Velkommen til oss!
Vakåsveien 7, 1395, Hvalstad, Norge
- +47-91560348
- salg@sunnere.no
- sunnere.no
Mottok aldri varen
Mottok aldri varen, fikk aldri svar på epost jeg sendte til butikken. Måtte gå igjennom banken for å få refundert.
Har ikke fått varen bestilt i oktober…
Har ikke fått varen bestilt i oktober 2020, har ikke fått noen svar på meilene jeg har send , ingen svar på telefonen. Til slut jeg har avbestilt varen og har ikke fått penger til og med i dag. Trist! Skuffet !
Jeg fikk aldri bestilte vare og fikk…
Jeg fikk aldri bestilte vare og fikk ikke respons på mail og telefon-kontakt
Ikke kjøp noe fra denne nettsiden!
Da jeg bestilte en slow juicer ble pengene trukket fra kontoen min ganske raskt, men det sto på Min side på sunnere.no at bestillingen ikke hadde blitt prosessert enda. Dette gjorde det i flere uker. Jeg både ringte og sendte mail men fikk ikke noe svar. Da jeg ringte kom jeg i tillegg til telefonsvareren til en privatperson, noe som bare økte mistanken om svindel. Ca. 1 måned senere reklamerte jeg til banken og fikk pengene tilbake (siden jeg hadde brukt kredittkort da jeg kjøpte produktet). Flere uker senere fikk jeg mail fra sunnere.no som sa at de nå hadde slow juiceren tilbake på lager og spurte om jeg ville ha den. Jeg sa at jeg ikke ville ha den fordi det hadde tatt for lang tid, og at jeg hadde fått pengene tilbake. Kort tid senere fikk jeg pengene tilbake på konto fra sunnere.no, og måtte få banken til å trekke tilbake kortreklamasjonen slik at jeg ikke fikk dobbelt tilbake. Jeg synes det er helt uakseptabelt å ikke være tilgjengelig på telefon eller mail i en hel måned, og at de ikke informerer på nettsiden når de har gått tomme for varer. Det er også veldig shady at pengene blir trukket fra kontoen din selv om de ikke har varen på lager en gang. Ikke kjøp noe fra denne nettsiden!
Får ikke varen min og hører ingenting
Svindel!
Bestilte varer 6.september, (og betalt) men har ikke fått noe. Sendte sms og etterspurte varene og fikk til svar at det skulle undersøkes fordi pr.dato var utsolgt. Siden da har jeg ikke fått kontakt. Dette er svindel. Ser også av regnskapstall på proff.no at det står dårlig til med selskapet
Ingen varer og ingen kommunikasjon. Styr langt unna!
Bestilte varer 28/9. Hørte ingenting før jeg purret 8/10. Fikk da beskjed om at varene skulle sendes ut "i dag eller i morgen".
Har fremdeles ikke hørt noe mer, til tross for ytterligere purringer. Ingen kommunikasjon og ingen varer.
Anbefaler IKKE disse.
Betalt for vare men ikke mottatt noe
Bestilte en vare og ble trukket for kr 2849,- for en måned siden, og har etterlyst varen tre ganger uten å få svar. Ordren står fortsatt som ubehandlet på "Min side", så begynner å lure på om dette er svindel.
Jeg har betalt for varen
Jeg har betalt for varen, men jeg har aldri fått den tilsendt.
Gode produkter, håpløs oppfølgning
Kjøpte en Sedona Express Dehydrator våren 2016, den ble levert rimelig raskt, men deler av bestillingen (2 sett tørkeark) manglet. Etter noen måneder kommer det ettersendt tørkeark, men av en annen type og størrelse. Jeg aksepterte det og tilpasset arkene selv. Maskinen har fungert utmerket, men på slutten av 2019 stopper vifta. De svarer da raskt på henvendelser og lover å sende en ny vifte. Ingenting kom. Jeg har jevnlig minnet om saken uten å få svar. Etter over 50 eposter med påminnelser, en rekke telefoner og SMSer i 9 måneder, har det fortsatt ikke kommet noen vifte. De gangene jeg har fått svar, har jeg truet med en anmeldelse på Trustpilot. I August kom det igjen svar, men da var saken glemt! Vifta skulle sendes. Igjen har kommunikasjonen stoppet og ingenting skjer. Til slutt tok jeg kontakt med tribesteurope.com direkte. De sendte vifta med en gang. Kjøp gjerne varer her om du kan leve med en så ustabil kommunikasjon og lang ventetid. Hvis du får kontakt er de svært hyggelige.
Bestilte en vare
Bestilte en vare. Den kom aldri, og Sunnere.no svarer verken på telefon eller mail. Dette er et svindelselskap.

Svar fra Sunnere AS
Har ikke fått varer som jeg har bestilt.
Sen leveranse!
Sen leveranse! Varer som jeg bestilte 18-08-2020 er enda ikke levert!
Bestilte en vare

Svar fra Sunnere AS
Har send en mail til Sunnere.no
Har send en mail til Sunnere.no, gått flere dager og ikke noe svar, eller noe mail om at pakken er blitt send flere uker etter bestilling.

Svar fra Sunnere AS
Pakken er enda ikke sendt
Pakken er enda ikke sendt. Ingen info på hvorfor. Men tipper det er fordi en av produktene ikke er på lager. Hadde vært flott om dere sendte mail og forklarte hvorfor varene ikke er sendt enda. Da hadde dere fått 5 stjerner. Lettere er det ikke.
Over 20 dager siden jeg bestilte og…
Over 20 dager siden jeg bestilte og pakken er ikke sendt før nå... hadde vært greit med en liten opplysning om dette i stedet for at jeg må purre på dere
Anbefaler ikke sunnere.no
Jeg kjøpt en Omega Supreme, det var feil på produktet, jeg prøvde å ta kontakt med sunnere.no men de har ikke svart meg. Utrolig dårlig kundeservice.
Jeg har fortsatt ikke sett noe til…
Jeg har fortsatt ikke sett noe til pengene som skulle tilbakebetales for 1 år siden !! Tross stadige lovnader
HOLD DERE UNNA !
ADVARSEL! IKKE BESTILL!
Det er over to måneder siden jeg bestilte min juicer. Gjentatte ganger har jeg fått beskjed om at den er sendt, så mangler den deler og må sendes senere, så slutter de å svare i sin helhet. Ikke får jeg refundert kjøpet eller fylt ut angrefrist. Anmelder nå firmaet for svindel.