1. Ferie og reise

Opplysningene stammer fra ulike eksterne kilder

Charterflyselskabet Sunclass Airlines er en del af Nordic Leasure Travel Group, der inkluderer Spies i Danmark, Ving i Sverige og Norge og Tjäreborg i Finland. Sunclass Airlines udfører charterflyvninger i hele Norden og bidrager til, at NLTGs touroper...

2,8

Middels

Har ikke svart på negative anmeldelser

Uprofesjonelt ansatte og dårlig kundeserviss

Vi tok sunclass airlines via Ving til Mallorca. Flyet var fullt og lite plass. Det var fin tv skjerm og tilgjengelig med gratis filmer. Men tenk du får ikke høre på noe grunnet man må leie hodetelefoner for 50DKK.Jeg har ikke sett maken.Mens jeg sov våknet grunnet jeg følte det drypp vann på hodet mitt. Det var kondensvann som kom fra kabin delen over sete. Spurte kabinpersonell om hva kunne det gjøres. Det ble sagt de ikke kunne gjøre noe med det men jeg må sitte videre. Jeg ble nektet å få en annen sete ( har betalt for sete reservasjoner) , selv om det var et par ledige seter. Jeg spurte om jeg kunne få et pledd men de nektet det . Flyvertinne ble sint og nektet å gi en pledd til meg . Jeg måtte hente pledd selv og jeg klemte inn en pledd hvor vannet rant fra til slutt. Forklart det til kundeserviss hos dem. Forklarkngen deres Var "Det sker indimellem, at der kommer kondensvand ved ”hattehylden” hvilke kan afhjælpes med et tæppe". Har flydd med diverse flyselskap i over flere år men aldri opplevd så dårlig behandling fra kabin personell som på sunclass.
Dersom du vil ha en behagelig reise med fly sunclass er ikke et flyselskap til å reise med heller ikke stole på.

25. juli 2025

Elendig komfort

Tur til Thailand 4. - 19.mars med Sunclass nye Airbus 330-900neo. Trodde dette skulle bli bra, men maken til dårlig komfort. Det er rett og slett et hån å plassere mennesker i disse setene over så lang tid. Elendig plass både til sidemann og plassen foran. Å sitte 12 + 14,5 timer i dette flyet gjør at det verker i hele kroppen. Min kone bestilte vegetarmåltid og fikk i hovedsak smakløs ris. Reisende vi møtte på hotellet hadde samme oppfatning, og gruet seg til hjemreisen. Flyet bør fly maks til Kanariøyene

19. mars 2024

Forsinket bagasjen

Forsinket bagasje.
Hvis dette skulle skje med deg så skal du vite at:
Sunclass sender kun forsinket bagasje med eget selskap og kun på direkte ruter. Det betyr at om bagasjen din ikke kom med , så vil sunclass vente med å sende bagasjen til neste direkte avgang. Det betyr at du kan måtte vente på bagasjen din i opptil 1-2 uker.

Grunnen til at Sunclass/Ving gjør dette er for å spare penger med å ikke sende den kjappere via andre selskap (eks Sas/lufthansa). En annen grunn er at du som kunde ikke kan kreve noe erstatning fra selskapet før bagasjen har vært borte i 21 dager.

Det hjelper heller ikke om du har betalt ekstra for priority tag på bagasjen. Den ene bagasjen jeg fikk kom siste på bagasjebåndet både på turen til og tilbake.

Kundeservicen er det nesten ikke vits å ringe heller, der er det ingen hjelp og få. Dem kom i tillegg med en løgn til meg om at dem skulle sende den med Norwegian, men dagen etter var den fortsatt ikke sendt. For da hadde Norwegian tydeligvis nektet å ta den med. Du får heller ingen oppdatering underveis.

17. desember 2023

Charterturen fra helvete!

Alt gikk galt. Flyet var et døgn forsinket ut fra gardermoen. Setene var smalere enn vi hadde betalt for og det var mindre beinplass enn pluss setene vi hadde bestilt (dette var bestilt og betalt 6 måneder før avreise og vi fikk ingen informasjon slik at vi kunne avbestille turen). Denne klaustrofobiske opplevelsen kom i reprise på hjemreisen. Da toppet med nye forsinkelser, all bagasje etterlatt i phuket, ekstra stopp i krabi og ny forsinkelse hjem slik at ingen kunne rekke å komme på jobben i rett tid. Charterturen fra helvete.

23. januar 2023

Sunclass til Thailand

Vi dro fra Oslo til Phuket 15.februar 2023. I dette flyet er det 9 seter i bredden, mot normalt 8 seter. Det er det trangeste flyet jeg noen gang har vært ombord i.
Grunnen til karakter 1 kommer av hjemreisen som var planlagt tirsdag 28.februar. Vi gikk ombord i flyet, litt forsinket. Ble sittende i flyet i 5 timer før vi måtte av igjen pga tekniske problemer med computeren til nesehjulet. Når vi endelig dro 2.mars så var også denne avgangen 2 timer forsinket. Hyggelig personale ombord i flyet, men skjønner helt klart at dette med forsinkelser og mangel av vedlikehold er et mønster som kjennetegner Sunclass Airlines. Kommer aldri til å bruke Ving igjen heller, ikke før de bytter flyselskap.

2. mars 2023
Logoen til Sunclass

Svar fra Sunclass

Kære Glenn

Vi takker for din henvendelse og sætter pris på både den positive og negative feedback.

Vi er klar over, at flyoplevelsen ikke har været optimal, og vi beklager oprigtigt, at den ikke levede op til dine forventninger.

Leverancen af det fly, vi havde bestilt til vores thailandsflyvninger, blev desværre forsinket, og vi var derfor nødsaget til at lease et midlertidigt fly. Dette fly viste sig ikke at have komfort, som vi vanligvis har på vores flyvninger til Phuket.

Vi tager kritikken til os og arbejder hårdt på at håndtere de problemer, der er opstået. Til næste vinter vil vi have vores egen Airbus 330-900 neo, som har en anden sædekonfiguration og dermed bedre komfort.

Vi er glade for at høre, at vores personale ombord har ydet god service, og vi sætter på pris på rosen.

Vi ønsker dig en god dag.

Venlig hilsen
Clara
Sunclass Airlines

Skal aldri fly med Sunclass Airlines igjen!

Skulle opprinnelig tatt et fly som gikk fra Oslo kl 7 om morgenen. Så får vi beskjed om at flyet er forsinket med ny avgang kl 9. Så ny beskjed om avgang kl 10.45. Deretter kommer en gladnyhet om at flyet går kl 9 likevel. Når det nærmer seg tid for boarding kommer ny beskjed om ny avgang kl 10. Når det igjen nærmer seg tid for boarding kommer enda en beskjed om at flyet ikke går før kl 11. Så her sitter vi nå på flyplassen med vår 6 måneder gamle baby sammen med fullt av andre frustrerte barnefamilier som i likhet med oss har vært på flyplassen siden kl 4.30. Neste gang jeg skal fly kommer jeg heller til å velge et flyselskap som vet hva punktlighet og ryddige beskjeder er.

28. januar 2023
Logoen til Sunclass

Svar fra Sunclass

Kære Hilde

Mange tak for din feedback.

Vi gør selvfølgelig altid vores bedste for at overholde de angivne afgangstidspunkter og få vores fly i luften til tiden. Alligevel kan der desværre opstå forsinkelser af årsager, som vi ikke har indflydelse på, og vi beklager de gener, det har medført.

Vi stræber efter at være hurtige, præcise og tydelige i vores kommunikation, og vi er kede af, at det ikke er den oplevelse, du har haft.

Du er velkommen til at kontakte os på +45 32 47 72 00, hvis du har brug for yderligere afklaring. Vi har åbent i hverdage kl. 9-15.

Du ønskes en god dag.

Venlig hilsen
Clara
Sunclass Airlines

Vi kom hjem i går fra Alanya og kan kun…

Vi kom hjem i går fra Alanya og kan kun rose Sunclass. Super sødt personale, god mad og meget behagelig flyvetur frem og tilbage . Der er ikke så meget plads og benplads, men skal man ikke flyve så langt er det helt fint.

25. juli 2022
Vis anmeldelser på alle språk. (134 anmeldelser)