Uprofesjonelt ansatte og dårlig kundeserviss
Vi tok sunclass airlines via Ving til Mallorca. Flyet var fullt og lite plass. Det var fin tv skjerm og tilgjengelig med gratis filmer. Men tenk du får ikke høre på noe grunnet man må leie hodetelefoner for 50DKK.Jeg har ikke sett maken.Mens jeg sov våknet grunnet jeg følte det drypp vann på hodet mitt. Det var kondensvann som kom fra kabin delen over sete. Spurte kabinpersonell om hva kunne det gjøres. Det ble sagt de ikke kunne gjøre noe med det men jeg må sitte videre. Jeg ble nektet å få en annen sete ( har betalt for sete reservasjoner) , selv om det var et par ledige seter. Jeg spurte om jeg kunne få et pledd men de nektet det . Flyvertinne ble sint og nektet å gi en pledd til meg . Jeg måtte hente pledd selv og jeg klemte inn en pledd hvor vannet rant fra til slutt. Forklart det til kundeserviss hos dem. Forklarkngen deres Var "Det sker indimellem, at der kommer kondensvand ved ”hattehylden” hvilke kan afhjælpes med et tæppe". Har flydd med diverse flyselskap i over flere år men aldri opplevd så dårlig behandling fra kabin personell som på sunclass.
Dersom du vil ha en behagelig reise med fly sunclass er ikke et flyselskap til å reise med heller ikke stole på.