Sumato

1. Kjøkkenutstyr

Sumato is jouw kookwebshop voor indoor en outdoor cooking. Kies voor kwaliteit en duurzaamheid met onze kookaccessoires. Als gepassioneerde liefhebbers van een verrijkende leef- en kookervaring, streven wij ernaar om een harmonie tussen kwaliteit, duurzaamheid en functionaliteit te bieden. Onze collectie is zorgvuldig geselecteerd om u te helpen genieten van het bereiden en delen van maaltijden, terwijl u tegelijkertijd bijdraagt aan een groenere planeet. Wij geloven dat kwaliteit en duurzaamheid hand in hand gaan. Ons assortiment producten is vervaardigd met een focus op milieuvriendelijkheid en een lange levensduur, zodat u met een gerust hart kunt winkelen, wetende dat u investeert in goede, duurzame producten.

Waterdichte pasta besteld

Waterdichte pasta besteld. Op de beelden zie je een flinke pot en dito kwast. In werkelijkheid: drie piepkleine potjes met mini-kwastjes. De gebruiksaanwijzing is alleen met een vergrootglas te lezen. Wat een nepboel..!

3. desember 2024

Niet denderend

Levertijd uiteindelijk vijf weken, geleverd in een verpakking die reeds geopend was (of poging tot). De goederen zelf waren correct en onbeschadigd.

8. oktober 2024

Een heel slechte ervaring gehad

Een heel slechte ervaring gehad. Op 2 augustus een rmailgestuurd met de vraag om een retour te doen kreeg ik op de dag dat ik mijn bestelling een retour kon doen een retour adres opgestuurd. Ware dieven zijn het. Dus beste mensen gelieve geen orders hier te plaatsen want ze kunnen je toch niet verder helpen. Ook geen tegemoetkoming of iets. Dus als je geld je lief is, houd je portemonnee bij je.

2. august 2024

Ik heb mijn bestelling snel ontvangen

Ik heb mijn bestelling snel ontvangen, ben onder de indruk van de kwaliteit en ik heb geen dagen gewacht op het antwoord op mijn e-mails. Bedankt, ik vind het geweldig, alleen dat ik dacht dat het een beetje groter zal zijn, maar ik ben blij en ik zal er meer bestellen.

1. april 2024

Ça fait plus d’une semaine que…

Ça fait plus d’une semaine que j’attends mon colis, pas un message pas un e-mail pour m’annoncer l’arrivée du colis

11. februar 2024
Logoen til Sumato

Svar fra Sumato

Nous sommes désolés que vous répondiez de cette manière car nous ne recevons pas de réponse à un e-mail envoyé il y a quelques jours. Nous venons de l'envoyer à nouveau, veuillez y répondre afin que nous puissions vous aider le plus rapidement possible.

Pas op met retourneren

Onze bestelling is afgehaald voor credit, nu ruim 3 weken geleden, nog steeds het betaalde bedrag, 945 euro niet terug ontvangen !!

3. juli 2023
Logoen til Sumato

Svar fra Sumato

Beste Klaas, vervelend om te horen dat dit je ervaring was met Sumato. De webshop is inmiddels overgenomen en omgebouwd tot een kookwinkel. We hadden je graag laten kennis maken met de nieuwe producten en manier van werken binnen Sumato. Als je via e-mail met ons contact opneemt willen we je graag een korting aanbieden op het nieuwe gamma. Groeten Seppe

Behulpzame customer service

We hadden eetkamerstoelen besteld, bij 1 van de stoelen ontbrak een onderdeel. Dit werd super netjes en heel snel opgelost door de klantenservice!

4. januar 2023