Se hva andre synes
En saanut tilaamani kaltaista mattoa. Sovimme, että saan piirustukseni mukaisen kuvion mattooni, mutta sain perusmaton. Oma mallini ei paljoa poikennut vakiomatosta. Kuvioasiaa selvittelin monta kerta... Vis mer
Matto oli aivan eri värinen kuin netistä sai käsityksen. Suosittelen ehdottomsti värikartan tilaamista ennen maton tilausta. Minulle tuli huti ostos vaikka muutoin matto olisis ollut sopiva ja laaduka... Vis mer
Informasjon om virksomheten
Opplysningene stammer fra ulike eksterne kilder
Sukhin tavoite on hyvin yksinkertainen: me haluamme tarjota sinulle laadukkaita käsintehtyjä mattoja. Sukhi on nepalia ja tarkoittaa onnellista. Asiakkaat sanovat usein, että meidän mattomme tekevät heidät onnellisiksi. He ostavat meiltä, koska tietävät saavansa hienon käsintehdyn maton, joka tulee suoraan maton valmistaneelta työntekijältä.
Kontaktopplysninger
Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Andre kikket også på
Hienosti sujuneet kaupat
Kaikin puolin mukavasti sujuneet kaupat. Kauniit huopapallomatot tuotiin kotiin asti. Sähköpostiin tuli ilmoitus kun matot lähtivät kohti Suomea ja seurantakoodilla näki missä paketti oli milloinkin. Joulu oli välissä, joten toimitus kesti noin 5 viikkoa, mutta tulivat uudeksi vuodeksi :). Täällä nyt tyytyväinen kahden värikkään ja kauniin huopapallomaton omistaja. * * * SUOSITTELEN * * * * *
Erittäin tyytyväinen
Olen erittäin tyytyväinen ollut mattoon, se vastaa väreiltään hyvin nettisivuilla olevia värimalleja!
Kaikki kunnossa
Tilasin huopapallomaton huopapallomaton.com:ista, matto oli juuri sellainen, kuin kuvailtiin ja tuli perille ajallaan. Oma kokemukseni oli hyvä.
Hyvät kaupat!
Matto, jonka tilasin, vastaa odotuksiani täysin. Itse asiassa matto näyttää paremmalta kotona kuin kuvissa nettisivuilla. Toimituskin oli nopeampi kuin alun perin oli arvioitu.
Asiakaspalvelu vastasi viesteihini ripeästi. Olin tosin vähän pettynyt, ettei oman suunnitelman mukainen mittatilausmatto onnistunut, vaikka nettisivujen mukaan sekin olisi ollut mahdollista. Sen sijaan minulle ehdotettiin saman tyylistä mallistoon kuuluvaa mattoa.
Kaiken kaikkiaan olen hyvin tyytyväinen sekä palveluun että itse tuotteeseen.
Voin suositella
Toimitus tuli ajallaan ja Itse tuote (Beni ouarain)ylitti odotukset.
Ei vielä ammattimaista toimintaa
Ei tullut sähköposti vahvistusta, aikataulu oli pitkään avoin - eikä tosin laskuakaan vielä. Toimitus oli niin että matto ilmestyi oven taakse - ei ilmoitusta
Tuote vastasi kuvaa, värisävy mukaanlukien.
Laadukas, kestävä ja kaunis.
Väärä väri
Tilaus oli Fresh Lemon-värinen pyöreä 120 cm matto. Tuli vihreä matto, kuvista näin että oikeata Fresh lemon väriä ei ollut käytetty!
Huopapallomatto
Mielestäni palvelu on hyvää ja toimivaa. Tuote on tilaamani kaltainen ja kaunis.
Haaveiden matto on nyt totta!
Olen tosi monta vuotta jo haaveillut värikkäästä, pyöreästä, pehmeästä ja villaisen lämpimästä matosta. Nyt se on saapunut meille ja asettunut lastenhuoneen lattialle mukavaksi leikkialustaksi, jolla voi pötkötelläkin välillä.
Delivered As promised
Everything worked perfectly and I got enough information about the delivery process.
hauska tilaus... katsoin esittelyvideon... ja idea tilauksesta tuntui hyvältä
Oli hauska seurata maton matkaa nepalista suomeen. Kun sitten sain maton kotiini..siinä oli valmistajan nimi.. se tuntui todella henk.kohtaiselta. matto on hieno . Kiitos
Tuotteen laatu ja toimitus oli sellainen kuin mainoksessa luvattiin.
Huopapallomatto on erittäin hyvää työtä ja vaikuttaa laadukkaalta. Positiivista on että voit suunnitella halutessasi itse maton värisävyt omaan sisustukseen sopivaksi.
Wonderful product and good communication
The quality of the carpet is great and when asked about delivery got a really quick reply.
ihana matto, varsin kohtuullinen hinta
Tilasin maton, koska se näytti hauskalta. Livenä se näyttää vielä paremmalta ja tuntuu tosi mukavalta. Parissa kohdassa oli jotain tikkuja, ne piti aluksi bongata ja nyppäistä pois. Imurointi on vähän hankalaa. Oikeasti harmittaa vain, etten ottanut vähän isompaa mattoa.
Dette er Trustpilot
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.