Suelta

0 anmeldelser i de siste 12 månedene

Skriv en anmeldelse

Vi sjekker anmeldelser

Uitstekende service!

Ik ben ongelooflijk blij met mijn sieraden, maar ook met de goede service van Suelta en dan met name Eline. De sluiting van mijn armband werkte niet goed en ik kreeg gelijk een nieuwe armband aangeboden die ik net heb ontvangen. Kortom, erg tevreden over zowel het product als de goede service.

31. desember 2024

Ik heb mijn sieraden ontvangen en zagen…

Ik heb mijn sieraden ontvangen en zagen er prachtig uit. Kwaliteit ook goed,draag de sieraden al 4 maanden.
Nu weer bestelling gedaan, had verkeerde maat besteld en kreeg gelijk mail terug. En losten dat gelijk op. Ze waren vriendelijk en behulpzaam van de klantenservice
Ik ben wel tevreden.

2. desember 2024

Waardeloze site die zich voordoet als…

Waardeloze site die zich voordoet als Nederlands bedrijf maar uiteindelijk Chinees is. Retourneren is haast onmogelijk. Er worden je allerlei deals aangeboden om te voorkomen dat je retourneert. Ik heb toch de goederen terug gestuurd naar China (kosten €16) en na 4 maanden ontving ik de goederen toch weer retour op mijn huisadres. NIET KOPEN is mijn advies!!!

30. november 2024

Klantvriendelijk

Suelta heeft mijn probleem goed opgelost. Ik heb mijn bestelling niet ontvangen is kwijtgeraakt maar toch hebben ze de volledige betaling terug betaald.

Heel blij mee dank je wel Suelta voor deze goede oplossing.

21. oktober 2024

Een drama…

Een drama…. Oplichters!!! Ik heb sieraden besteld en potloden gekregen. 70€ weggegooid!!!!
Pas op !!! Heb inderdaad net pas de reviews gelezen🥲

30. oktober 2024

Bestelling geplaatst maar te laat…

Bestelling geplaatst maar te laat geleverd en ik was niet thuis dus ging het naar pakketpunt… pakket niet opgehaald want te laat geleverd dus niet meer nodig… En nu nog steeds , ruim 2 maanden later gedoe met Suelta omdat ik voor achteraf betalen via Klarna heb gekozen maar dus niet betaal voor iets dat ik niet heb gehad! Maar tot op heden na heel veel mail verkeer met Suelta over en weer is het nog steeds niet opgelost! Ondanks dat de toegeven dat ik mijn pakket niet heb gehad blijf ik mails ontvangen of ik mijn bestelling nog wil hebben? Terwijl ik dus al meerdere malen heb aangegeven dat ik mijn pakket niet meer wil en dat ik alleen wil dat ze mijn betaling via Klarna stop zetten maar dit is nog steeds niet gebeurd belachelijk! Zwaar waardeloos!! Dus zeker niet bestellen!!

15. juli 2024

Waardeloze webshop die aan dropshipping doet

Waardeloze webshop die aan dropshipping doet. Duur (voor wat je krijgt) verkochte sieraden, die uiteindelijk rechtstreeks vanuit China worden opgestuurd. Kwaliteit is zeer slecht, verkleurd al na een week. Oogt als heel goedkope prul. Suelta zegt er niks aan te willen doen en neemt ook niet retour. Nooit iets kopen hier !

26. august 2024

Rommel

Rommel! Afgelopen week heb ik oorbellen en armbandjes binnen gekregen, rechtstreeks vanuit China Ik ben zeer ontevreden over de kwaliteit. De oorbellen zijn na een week dragen al helemaal verkleurd. De beide armbanden zijn speelgoed kwaliteit. Ik adviseer hier nooit te kopen!!!! Eindigt in een teleurstelling.
Lonneke

20. august 2024

If possible no star at all

If possible no star at all. The product being advertise is not the one you will recieve. and i was planning to return the item due because i was really not satisfied of the product so cheap looking compared on their website. But on their policy SALE ITEM CAN'T BE RETURNED! and guess what all of their item are on sale. Scammmmmmm!

14. august 2024

Let op!! Retouradres in China

Kosten voor retour is voor eigen rekening en dit moet naar China! Dat het naar China moet staat nergens op de website vermeld, daar kom je pas achter als je je product wil retourneren. Ik heb echt de hele website bekeken, maar het is niet te vinden, en ze hebben ook toegegeven in de mails dat ze het niet op de website hebben staan. Ze adverteren wel met dat het makkelijk te ruilen en retourneren is, dus let op, je wordt opgelicht!

Niet het belangrijkste, maar ook niet onbelangrijk; ik was ontevreden over de kwaliteit van het product, de jurk gaf irritatie aan de huid, waardoor ik het wilde retourneren. Hun beste aanbod was 50% van de aankoopprijs terugstorten, zonder dat ik het naar China hoef te sturen. Resultaat: Ik heb er 4× meer voor betaald dan wanneer ik alleen de retourkosten voor een verzending binnen Nederland had moeten betalen.

1. august 2024

OPLICHTERS

OPLICHTERS! een webshop die van alles beloofd op de website maar niks ervan waar maakt. Dropship bedrijf dat items uit China verkoopt. Als je niet tevreden bent met een item mag je eerst weken lang heen en weer mailen waarom je je items wilt retourneren waarna ze dood leuk zeggen dat de items terug naar China verstuurd moeten worden op eigen kosten. Dit staat verder nergens vermeld op de website en zij zijn dus verplicht deze kosten op zich te nemen. Daar willen ze geen gehoor aan geven. Kortom bespaar je zelf een hoop geld en ellende en koop hier niet.

6. juli 2024

Suelta beweerd een soepel omruilende te…

Suelta beweerd een soepel omruilende te hebben. Vergeet het maar! Je moet de spullen die je wil retourneren , voorzien van track en trace, naar China sturen. Betekent dat je voor een retour al snel 30 euro kwijt bent. Bovendien doen ze er alles aan om ervoor te zorgen dat je niets terug stuurt. 2 dagen bezig geweest om het retourneren in China te krijgen
Erg sl3cht

25. juli 2024