Stygr. Anmeldelser

TrustScore 5 av 5

Se hva andre synes

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Een hele fijne winkel die gerund wordt door 2 fantastische zussen! Maken mooie spullen en hebben de winkel ook fantastisch aangekleed. Een winkel waarvan ik graag mijn vriendenkring en meer van op de... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Fijne service en vooral dat er zo mee wordt gedacht. Het was geen enkel probleem om een ketting aan te passen en zo een geweldige combi gevonden! Megaleuk zo’n zaak van twee zussen.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Leukste winkel van Haarlem!! Door twee lieve zussen gerund en maken alles zelf met zoveel liefde en passie, en dat zie je. Tijdloze en echte eye-catchers van kleding die niet meegaan met de hele fast... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

De verkoopsters (mede eigenaresse van de winkel) gaf zeer overtuigend en eerlijk advies zonder gevoelde druk tot koop. Uiteindelijk hebben we de aankoop 4 dagen later pas gedaan. Mijn partner werd gea... Vis mer

Informasjon om virksomheten

1. Dameklesbutikk

Skrevet av virksomheten

STYGR is het merk van de zussen Florine en Paulette Stijger. Wat begon achter oma’s naaimachine – waar ze elk item met de hand maakten – groeide uit tot een succesvol label. Inmiddels besteden ze de productie uit, maar als van origine een slow fashion merk doen ze dit uiteraard verantwoord. Alle items worden binnen Europa geproduceerd, momenteel in Amsterdam en Istanbul. Vanaf dag één werken we met stoffen waar we verliefd op worden. Materialen die luxe aanvoelen, met rijke structuren en een statement look. Onze collectie gaat verder dan alleen onze iconische bomberjacks. Denk aan comfy two-piece sets, XL sjaals en een gloednieuwe satijnlijn met jurken, tops en bijpassende oorbellen. En nu breiden we nóg verder uit! In onze nieuwe winkel in hartje Haarlem vind je binnenkort niet alleen fashion, maar ook een selectie gifts. Vandaar onze nieuwe slogan; Bold looks, cozy fits & gifts that wow! ♡

Kontaktopplysninger

4 stjerner
3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Ber kundene om å skrive anmeldelser

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

Alle anmeldelser

81 anmeldelser i de siste 12 månedene

Skriv en anmeldelse

Vurdert til 5 av 5 stjerner

De trui is te gek en van mooie…

De trui is te gek en van mooie kwaliteit. De zussen zijn erg aardig & flexibel. Ik mocht even komen passen. Kortom top service!

12. juli 2024

Svar fra Stygr.

Super leuk om te horen Nicole. ♡ Dank je wel voor jouw mooie review en veel plezier van jouw trui! Liefs Florine en Paulette

Duidelijke site

Duidelijke site, leuke kaart bij het mooi ingepakte pakket en snel geleverd. En heel mooi jasje! Heel veel succes voor deze twee jonge ondernemers

25. juni 2024

Svar fra Stygr.

Super leuk om te horen Monique, dank je wel voor jouw lieve woorden. Dit waarderen wij enorm! ♡

Prachtige bombers!

Snelle levering, goed verpakt en een prachtig bomberjack! Zo'n mooie kwaliteit. Dit wordt mijn meest gedragen item.

3. mai 2024

Svar fra Stygr.

Wat onwijs leuk om te horen dat je zo blij bent met onze service en de bomber! Hier doen wij het ook echt voor en dus zijn wij ook weer blij. :) Dank je wel voor jouw lieve woorden!

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Wat is het super geregeld bij Stygr

Wat is het super geregeld bij Stygr. Ik had een afgeprijsd artikel gekocht en een geweldige service gekregen. Op mails snel een vriendelijke reactie. Ik had het artikel geruild voor een andere maat. Voordat Stygr mijn aankoop retour had ontvangen had ik de juiste maat al binnen. Super fijn, vriendelijk en snel. Helemaal top!!!

7. mai 2024

Svar fra Stygr.

Wat onwijs leuk om te horen dat je zo blij bent met onze service! Hier doen wij het ook echt voor en dus zijn wij ook weer blij. :) Dank je wel voor jouw lieve woorden!

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Jullie bombers zijn “the bomb”

Jullie bombers zijn “the bomb”. Zakelijk, privé ik ben er onwijs blij mee. Jullie service is excellent, persoonlijk, uniek en een voorbeeld voor vele andere bedrijven.
Dank voor het warme welkom in Haarlem en jullie aanbod om mijn mouwen in te korten!

Svar fra Stygr.

Lieve Nadine, super leuk om te horen dat je zo blij bent met onze service! En hier doen wij het ook echt voor, dus zijn wij ook blij. :) Dank je wel voor jouw lieve woorden en mooie review! ♡

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Prachtige bomber en supervriendelijke meiden!

Prachtige bomber, heel blij mee! Communicatie was helder zeker over de levertijden. Voor vragen zijn ze goed bereikbaar en vriendelijk. Echt een aanrader!

Svar fra Stygr.

Lieve Marleen, dank je wel voor jouw lieve woorden en dat je de tijd hebt genomen voor het schrijven van deze mooie review. Dit waarderen wij enorm! Fijn om te horen dat je zo tevreden bent over jouw aankoop en onze service. ♡

Fijne shop ervaring

Gekocht in de pre-sale en de gehele tijd goed op de hoogte gehouden over de levertijd. Netjes en heel transparant. Nu ontvangen en heel blij met de jas - dit is een echte eyecatcher

Svar fra Stygr.

Dit soort berichten maken ons zo blij! Dank je wel voor jouw mooie review en we wensen je veel plezier van jouw aankoop bij ons :) ♡ Liefs!

Vurdert til 4 av 5 stjerner

Verliefd op mijn jasje ❤️

Super leuk jasje, waar ik me elke keer weer mooi in voel. Heb meteen een ook een andere besteld! Wel dacht ik dat het een dikkere en warmere stof zou zijn. Omdat dit niet zo is, vind ik het jasje wel aan de dure kant. Maar toch te leuk om er nu niet een te kopen haha.

Svar fra Stygr.

Hi Lot, super leuk om te horen dat je zo blij bent met jouw bomber! En we begrijpen wat je zegt. Het verschilt per jas hoe warm ze zijn, bomber Black Jekkie is bijvoorbeeld veel warmer. Maar wij dragen Glam Gang juist graag met laagjes en een grote sjaal in de herfst. 😍 Heel veel plezier ervan en dank je wel voor jouw review! ♡

Prachtige jas

Prachtige jas
en super goede service
De dames zijn ook erg vriendelijk

Svar fra Stygr.

Super leuk om te horen Sabrina, dank je wel voor jouw lieve woorden en we wensen je veel plezier van jouw bomber! ♡

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Super behulpzaam en extra moeite gedaan…

Super behulpzaam en extra moeite gedaan om te checken of er nog een grotere maat beschikbaar was dan op de website stond.

12. mars 2024

Svar fra Stygr.

Super thanks voor jouw mooie review en fijn om te horen dat je zo tevreden bent! ♡♡♡

Top!

Snelle service, mooi verpakt, goede communicatie en hulp bij mijn bestelling toen ik twijfelde over de maat. Dankjewel🤗

26. mars 2024

Svar fra Stygr.

Hi Sam, super leuk om te horen dat je zo blij bent met jouw bestelling. En dank je wel voor jouw mooie review ♡

Super blij

Duidelijke site, snel in huis, de jasjes zijn mooi gemaakt en van goede kwaliteit. Super blij mee!!

2. april 2024

Svar fra Stygr.

Super leuk om te horen dat je zo blij bent met jouw aankoop! Dank je wel voor jouw lieve woorden ♡

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Vriendelijk en snel antwoord omtrent…

Vriendelijk en snel antwoord omtrent vragen over product. Snelle levering!
Prachtig bomberjack besteld, zeer fijne stof en pasvorm, ga zo door dames!

26. mars 2024

Svar fra Stygr.

Super leuk om te horen dat je zo blij bent met jouw bestelling en onze service. Doen wij met veel liefde en het is daarom extra leuk om zo'n lieve review te ontvangen. Dank je wel ♡

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv