Stygr. Anmeldelser

TrustScore 5 av 5

Se hva andre synes

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Een hele fijne winkel die gerund wordt door 2 fantastische zussen! Maken mooie spullen en hebben de winkel ook fantastisch aangekleed. Een winkel waarvan ik graag mijn vriendenkring en meer van op de... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Fijne service en vooral dat er zo mee wordt gedacht. Het was geen enkel probleem om een ketting aan te passen en zo een geweldige combi gevonden! Megaleuk zo’n zaak van twee zussen.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Leukste winkel van Haarlem!! Door twee lieve zussen gerund en maken alles zelf met zoveel liefde en passie, en dat zie je. Tijdloze en echte eye-catchers van kleding die niet meegaan met de hele fast... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

De verkoopsters (mede eigenaresse van de winkel) gaf zeer overtuigend en eerlijk advies zonder gevoelde druk tot koop. Uiteindelijk hebben we de aankoop 4 dagen later pas gedaan. Mijn partner werd gea... Vis mer

Informasjon om virksomheten

1. Dameklesbutikk

Skrevet av virksomheten

STYGR is het merk van de zussen Florine en Paulette Stijger. Wat begon achter oma’s naaimachine – waar ze elk item met de hand maakten – groeide uit tot een succesvol label. Inmiddels besteden ze de productie uit, maar als van origine een slow fashion merk doen ze dit uiteraard verantwoord. Alle items worden binnen Europa geproduceerd, momenteel in Amsterdam en Istanbul. Vanaf dag één werken we met stoffen waar we verliefd op worden. Materialen die luxe aanvoelen, met rijke structuren en een statement look. Onze collectie gaat verder dan alleen onze iconische bomberjacks. Denk aan comfy two-piece sets, XL sjaals en een gloednieuwe satijnlijn met jurken, tops en bijpassende oorbellen. En nu breiden we nóg verder uit! In onze nieuwe winkel in hartje Haarlem vind je binnenkort niet alleen fashion, maar ook een selectie gifts. Vandaar onze nieuwe slogan; Bold looks, cozy fits & gifts that wow! ♡

Kontaktopplysninger

4 stjerner
3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Ber kundene om å skrive anmeldelser

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

Alle anmeldelser

81 anmeldelser i de siste 12 månedene

Skriv en anmeldelse

Mooie producten

Mooie producten, goede service, mooie winkel.

4. februar 2026

Svar fra Stygr.

Lieve Marlies, dank je wel voor jouw lieve woorden en deze review! Waarderen wij enorm ♡ Liefs!

1 van de leukste shops van Haarlem

1 van de leukste shops van Haarlem; is het niet vanwege de waanzinnige kleding, accessoires of sierraden, dan is het wel vanwege de leuke sfeer!

6. februar 2026

Svar fra Stygr.

Aah wat super lief! Dank je wel voor jouw lieve woorden, support en gezelligheid! ♡

Helpen bij cadeau zoeken

De dames van Stygr zijn altijd super behulpzaam bij het uitzoeken van cadeautjes voor mijn vrouw.

7. februar 2026

Svar fra Stygr.

Zo lief! Happy wife, happy life, we got you! ;-) Thanks voor jouw support altijd! X

My new favorite!

I’ve worn my beautiful coat every day since I bought it! So gorgeous! And the shop couldn’t be cuter. Paulette was so helpful and kind too. Wish I could come back again soon!

6. februar 2026

Svar fra Stygr.

So sweet of you, Kristin! Thank you so much for your kind words and it was very nice to meet you. Happy to hear you like your jacket so much and we're proud that you will be representing STYGR around Lake Michigan! :) Enjoy and hope to see you again!

Leuke winkel

Leuke winkel, leuke producten!!

4. februar 2026

Svar fra Stygr.

Dank je wel Martine, super fijn om te horen! Dank je wel dat je de tijd hebt genomen om deze review te schrijven, dat waarderen wij enorm! ♡

Super geholpen

Super geholpen! Prachtige boutique met prachtige items

30. januar 2026

Svar fra Stygr.

Zo leuk om te horen! Dank je wel dat je de tijd hebt genomen om deze mooie review te delen ♡

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Leuk en goed advies gekregen!

Ik ben langsgeweest in de winkel en werd super leuk geholpen! Leuk en goed advies gekregen!

30. januar 2026

Svar fra Stygr.

Hoi Daisy, super leuk om te horen! Dank je wel dat je de tijd hebt genomen voor het schrijven van deze mooie review ♡

Super fijne joggingbroek gekocht

Super fijne joggingbroek gekocht. Communicatie rondom verzenden zou beter kunnen, maar had het snel ontvangen.

11. januar 2026

Svar fra Stygr.

Hoi Sandra, bedankt voor jouw welkome feedback. Dit nemen wij mee! En dank je wel dat je de tijd hebt genomen om deze lieve review te delen. Hopelijk heb je nog steeds veel plezier van jouw broek! ♡

Super!

Super blij met mijn aankopen van Stygr! Zo knap wat die meiden zelf allemaal maken en met zoveel enthousiasme! Je voelt je helemaal thuis in de winkel :)

7. januar 2026

Svar fra Stygr.

Ah, wat super leuk om te horen en zo lief van je! Dank je wel voor jouw mooie review lieve Eef ♡♡♡

Geweldige jasjes!

Leuke lieve zussen die handmade kleding maken in de winkel zelf!. Geweldige jasjes. Je kunt in alle rust alles passen. Veel verschillende designs.
Mooie sieraden. Leuke sjaaltjes. Ik ben fan! Echt een aanrader. Je wordt heel fijn geholpen.

28. desember 2025

Svar fra Stygr.

Wat fijn om te horen! Dank je wel voor jouw lieve woorden en dat je de tijd hebt genomen om deze review te delen. Waarderen wij mega! Liefs en zien je graag weer! ♡

28. desember 2025

Svar fra Stygr.

Heel fijn om te horen! Dank je wel dat je de tijd hebt genomen om een review te plaatsen, waarderen wij enorm! ♡

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Combinatie atelier en verkoop is…

Combinatie atelier en verkoop is verrassend. Mooie stoffen. Aantrekkelijke en betaalbare sieraden

3. januar 2026

Svar fra Stygr.

Super leuk om te horen en dank je wel dat je de tijd hebt genomen deze mooie review te schrijven. Waarderen wij enorm! ♡

Super Stygr

Mooie unieke duurzame bomberjacks en veel andere gave musthaves. Super vriendelijke service waar je alleen maar blij van kunt worden als trouwe Stygr klant!

3. januar 2026

Svar fra Stygr.

Lieve Roxanne, dank je wel voor jouw lieve woorden! En wij zijn zo dankbaar voor jouw support en enthousiasme, veel plezier weer van jouw laatste aanwinst! :) ♡

Delightful gem in Haarlem

It’s always such a delight to stop in Stygr when I’m in Haarlem. The owners/sisters are very friendly & make you feel welcomed. I love the jacket I purchased last year & now I’ve bought a necklace.

30. desember 2025

Svar fra Stygr.

Such kind words! We loved having you in our store again and seeing STYGR travel all the way to the US. Thank you for your enthusiasm and kindness and enjoy your necklace ♡

Vurdert til 4 av 5 stjerner

Zeer enthousiast.

5 Sterren is voor mij de absolute top en geef ik zelden. Ofwel voor mij is 4 dus echt synoniem aan absoluut dik tevreden: de hele entourage/sfeer met 2 ontzettend enthousiaste meiden en mijn mooie maaksels. Ik ga hier zeker terugkomen!!!

27. desember 2025

Svar fra Stygr.

Lieve Marlies, zo lief van je en blij te horen dat je dik tevreden bent! En dank je wel voor jouw support en enthousiasme, daar worden wij ook blij van. ♡ We zien je graag terug, gezellig!

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Superfijne service en altijd een…

Superfijne service en altijd een feestje om iets moois van Stygr aan je garderobe toe te voegen ❤️

13. desember 2025

Svar fra Stygr.

Zo lief van je! Wij vinden het altijd een feestje als je er bent, dank je wel voor jouw altijd support en enthousiasme ♡ Liefs!

Super

Heel aardige eigenaresse, plezierig geholpen, goed geslaagd

12. desember 2025

Svar fra Stygr.

Zo leuk om te horen! Dank je wel dat je de tijd hebt genomen voor het schrijven van deze lieve review. Waarderen wij enorm! ♡

Prachtig!

Prachtig! Ben er zo blij mee 😍 van de stof tot de geweldige service in de winkel. Absolute aanrader!

13. desember 2025

Svar fra Stygr.

Wat een mooi compliment, maakt ons erg blij! Dank je wel dat je de tijd hebt genomen voor het schrijven van deze lieve review. ♡ Liefs, Florine en Paulette

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv