De var utrolig gode til at lytte til mine ønsker om nyt inventar til badeværelse. Der var kort leveringstid og hurtig fik vi en aftale om at få de forskellige ting monteret Montørene var utrolig... Vis mer
Selskapet har svart
De var gode til at komme,når vi ringede. Venlige medarbejder der kom ud og udførte deres arbejde. Vandrørene kom, for vores vedkommende lidt højt op ifht vores bademiljø. Men det lykkes os at få det... Vis mer
Selskapet har svart
Super god oplevelse og varmeste anbefaling herfra! Har haft Styding VVS til, at lave badeværelse samt gulvvarme med smartstyring. Under hele forløbet har der været rigtig god dialog. Hurtig udr... Vis mer
Selskapet har svart
Jeg har haft Styding VVS til at rette op på min luft til vand pumpe installation, som fra start var installeret af en ikke autoriseret VVS. Montøren Michael og Søren fra Styding VVS har nærmest TRYL... Vis mer
Hos Styding VVS har vi siden 1967 haft hjertet med i alt, hvad vi laver. Vi tror på jordnærhed, godt håndværk og ordentlighed – værdier, der stadig driver os i dag. Når du vælger os, får du en samarbejdspartner, der tager ansvar, holder, hvad vi lover, og altid stræber efter at levere kvalitet, du kan mærke.
Tingvejen 30N, 6500, Vojens, Danmark
Har svart på 100 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av 48 timer
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Godt firma. Kompetente folk der kommer som aftalt. En fornøjelse!
Jeg havde lidt en hasteordre, og den blev, via god vilje, løst optimalt af Styding VVS
Forespørgsel, booking og udførsel af opgaven var tæt på perfekt. Virker meget seriøse og professionelle. Og prisen var OK !
Fantastisk oplevelse med StydingVVS. God indledende kommunikation via e-mail, og en meget kompetent medarbejder der mødte op. Venlig, imødekommende og interesseret i at finde den bedste løsning for mig. Alt i alt en super oplevelse - ville til enhver tid anbefale Styding VVS.
God og hurtig ekspedition på en vare som egentlig er udgået, men Jan fra Styding VVS kunne klare opgaven 👍😊
Jeg er meget tilfreds, godt og hurtig arbejde, vi er en privat andelsbolig forening og bruger altid Styding vvs.
Arbejdet blev udført godt og professionelt. En fejl i regningen blev tilfredsstillende rettet.
Det samlede resultat fuldt acceptabelt.
God og hurtig service og til en rigtig fin pris.
Hurtig, velforberedt og meget kompetent service fra det lokale firma!
Montøren ringede og sagde han havde fået et hul i kalenderen, hvilket var 4 dage før aftalen, om det var ok han så på opgaven- han lavede opgaven færdig straks og ringede efterfølgende og gav god information om hvad hvad lavet -
Lær mer om andre slags anmeldelser.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.