Geachte, werkt U sman met Victoria Mae? Ik heb bij deze laatste 2 splinternieuw ssd's gekocht, die zo gezgt binnen de 7 dagen geleverd gingen worden. Na veel aandringen van mezelf zijn na 4 weken toch... Vis mer
Se hva andre synes
Seit geraumer Zeit laufe ich meinem gezahlten Betrag hinterher. "Ware" ordnungsgemäß bezahlt, einen defekten und ganz anderen Artikel erhalten (!), direkt retourniert...auf eigene Kosten - Beweise/B... Vis mer
Betrugsfirma! Sonnenbrille bestellt. 1. Lieferung kam nicht an. Bei der 2. Lieferung kam der billigste China-Schrott an. Ware zudem auch noch defekt, weil miserabel in billigster Plastiktüte ohne Etui... Vis mer
Bestelling uiteindelijk aangekomen, maar communicatie traag. Misschien een van de geluksvogels tussen al die rode reviews. Pakket uit China, dus geen illusies: het duurt lang, maar het komt wel aan... Vis mer
Informasjon om virksomheten
Skrevet av virksomheten
This domain name has been registered with Easyhost.be
Kontaktopplysninger
Brusselsesteenweg 162, 3080, Tervuren, Belgia
- stuffenough.be
Har ikke svart på negative anmeldelser
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Après 9 jours d'attente
Après 9 jours d'attente, ai enfin reçu ma housse.
Elle répond entièrement à mon attente.
Finition correcte et c'est du vrai cuir.
La tablette se fixe bien sur la coque.
Et point positif, qu'ont pas les autres marques: elle peut tourner autour de son axe.
Ze zijn niet eens 1 ster waard
Ze zijn niet eens 1 ster waard, vreselijk bedrijf, maanden wachten op iets dat maximaal 2 weken zou duren.
Ik heb het ondertussen elders aan moeten schaffen. Terug sturen lijkt me onnodig, dan heb ik geen powerbank en ben ik mijn geld kwijt. Waardeloos bedrijf.
Topper
Correct, goede dienstverlening, snel. Niets dan lof!
Onbetrouwbaar qua leveringstermijn
Onbetrouwbaar qua leveringstermijn , > 1 maand dan toch ontvangen nà meerdere mails en dan worden er kosten aangerekend voor bestelling binnen de 24 uur 🙄🙄🙄
C’est un arnaque ne commande pas chez…
C’est un arnaque ne commande pas chez eux, je commande une protection pour le téléphone le 19 aout je commande et jusqu’au présent j’ai rien reçu! Je vais porté plainte autre part aussi. Je vérifie le adresse et c’est ne pas une magasin mais un privé je vais aller plus loin avec cette histoire.
Niet eens 1 ster waard!
Nog geen 1 ster waard!
Samsung hoesje en glazen screenprotector besteld.
Levering duurde meer dan een maand!
- Screenprotector had 'Full cover' moeten zijn, wat niet het geval is. Zelfs te klein voor een 'normale cover'.
- Flipcover had een 'Led-scherm' moeten hebben, wat gewoon een stom stuk doorzichtig plastic was.
- Flipcover zou een magnetische sluiting moeten hebben, die is volledig afwezig!
Het antwoord op mijn klacht was dat, als ik niet tevreden was met het product, ik het op eigen kosten moest retourneren. Buitensporig!!!
En hier eindigt het niet:
Onlangs kreeg ik onderstaande mail:
"Beste,
Wij stelden recent vast dat u bij ons een negatieve beoordeling achterliet op onze Trustpilot pagina, wij vinden het natuurlijk ontzettend jammer dat u een mindere ervaring met ons heeft gehad.
Ik heb de situatie voor u nagekeken en wij willen de minder goede ervaring graag rechtzetten en een korting aanbieden van 30% op het aankoopbedrag zonder dat u hoeft te te retourneren op voorwaarde dat u akkoord gaat om de negatieve review aan te passen naar een score van minstens 4 sterren.
Kan u ons laten weten of u zich kan vinden in deze oplossing? In afwachting op uw antwoord, wens ik u een fijne dag toe."
Met vriendelijke groeten,
David - Stuff Enough"
OMKOPERIJ?
Ik ben alleszins niet omkoopbaar.
Bij deze.
Nur schlechte Erfahrungen Geld weg keine Garantie ..
Also leider habe ich auch nur negatives!!!
Haben Zwei Wochen gebraucht um mir den Zahlungseingang zu bestätigen erst nach mehreren E-Mail´s meinerseits, wurde dann der Zahlungseingang bestätigt, und die Smartwatch verschickt, Reagieren nicht oder nur spät auf E-Mail`s Schreiben zurück aber nicht auf das was gefragt wurde. Watts App wurde gar nicht beantwortet !!! Als die Uhr nach zwei Tagen defekt war, wollte man mir die Garantie nur geben wenn die Uhr original verpackt und noch eingeschweißt sei !!! wie soll ich so eine Uhr kontrollieren??? ohne Sie auszupacken ??? Wasserdicht war Sie auch nicht nach 10 Minuten schwimmen lässt Sie sich nicht mehr einschalten ist endgültig defekt. Herstellergarantie gibt´s nicht weil die Uhr ja ausgepackt wurde!!! Tricksen immer rum. Geld weg. Lasst bloß die Finger weg von der Frima. Fake hoch zehn!!!
Malgré le retard de l'expédition…
Malgré le retard de l'expédition sûrement dû au transporteur, le colis est bien arrivé et en bon état.
Très satisfait.
Totaal af te raden
Totaal af te raden. Artikel lang onderweg en prijs/kwaliteit ondermaats. Ik wil het terugsturen en heb daarvoor mail gestuurd maar daar wordt gewoon niet op gereageerd. Hebben ook geen normale policy wat betreft retourneren in vergelijking met bv zalando, bol. Smartphonehoesjes ed. Eén keer maar NOOIT meer!
Ich kann vor StuffEnough nur warnen
Ich kann vor StuffEnough nur warnen! Ich hatte dort eine Kamera bestellt. Obwohl der Artikel auf der Website als vorrätig angegeben war, wurde mir mitgeteilt, dass man mir eine andere, angeblich ähnliche Kamera schicken wolle, die zudem noch preiswerter sei und schneller geliefert werden könne. Als die Kamera nach 10 Tagen immer noch nicht da war, wollte ich die Bestellung stornieren, was aber laut SE nicht möglich war, da die Kamera angeblich schon auf dem Versandweg sei. Knapp 4 Wochen (!) nach der Bestellung kam die Kamera dann endlich - sie war in allen Produkteigenschaften schlechter als die bestellte und funktionierte zudem auch nicht korrekt. Als ich ankündigte, den Artikel zurückschicken zu wollen, wurde mir gesagt, dass ich die Versandkosten (nach Belgien - Paket!!) zu tragen hätte und der Artikel UNBENUTZT und UNGEÖFFNET in Originalpackung zurückgeschickt werden müsse und man ggf. für den Gebrauch einen bestimmten Betrag von der Rückzahlungssumme abziehen werde. "Ungeöffnet" - wie soll das gehen, wenn ich die Kamera doch erst ausprobieren muss?? Gut, ich habe sie dann als versichertes und rückverfolgbares Paket zu Stuff Enough zurückgesandt. Laut DHL-Sendungsverfolgung ist das Paket am 24.8.2022 dort eingegangen. Geld ist bisher keins eingegangen, und meine Aufforderungen an SE werden entweder nicht beantwortet oder mit irgendwelchen fadenscheinigen Ausflüchten ("man brauche noch Zeit zur Prüfung"). Wer also Geld übrig hat und dieses loswerden will, sollte unbedingt bei Stuff Enough was bestellen! Geld weg, Ware weg, und dazu noch die Portokosten von 13,99 € für das Paket nach Belgien!
Onbetrouwbaar!
Eerste keer hier een horloge besteld. Belofte 1a2 weken. Extra betaald voor express verzending met track&trace code. Klantenservice alleen per mail of via een ticket bereikbaar. Geen enkele communicatie over vertraging tenzij je er zelf achteraan gaat. Ook track&trace code niet ontvangen. Meerdere keren een ticket verstuurd. Reactie hierop duurde ook heel lang en blijkt een standaard antwoord te zijn. ik vind dit echt schandalig. Uiteindelijk na 6 weken horloge ontvangen en dat is ook nog eens niet het horloge wat ik heb besteld. Ik durf het niet terug te sturen want dan ben ik en mijn geld kwijt en het horloge want ik lees in andere reviews dat het retourneerproces ook helemaal fout gaat. Bedrijven zoals deze zouden niet mogen blijven bestaan!! Waarschuwing: hier geen zaken mee doen!!!!
Niks bestellen hier
Niks bestellen hier! Helaas voor mij (ook) de reviews te laat gelezen. 500% betaald voor een hoesje uit China, twee maanden gewacht, teruggestuurd op eigen kosten en geen geld teruggezien. Retourzending werd niet aangenomen en zo is de maand bedenktijd ook voorbij, weg geld.
Niet bestellen, misleiding!!
Niet bestellen! Helaas lees ik dit zelf te laat. Zeer misleidende site: dit is gewoon drop shipping. Er staat bij de producten aangegeven dat het product op voorraad is en eveneens dat het product wereldwijd binnen 24 uur verzonden wordt. Staat echter niet bij dat dit uit Verweggistan verzonden wordt en dat je lang op je bestelling kunt wachten. Wat een onzin!!!!
Even wachten op mooie zaken!
Leveringen bij Stuffenough gaan niet van de één op de andere dag, je moet soms wel wat geduld hebben..
Maar de kwaliteit en de prijs vergoeden veel, vind ik. Twee powerbanks gekocht voor een mooie prijs, twee keer even wachten en daarna genieten..
Een absolute aanrader!
Aucune communication
demande de remboursement non honorée
commande faite en juin 2022
Nooit meer!
2 maanden moeten wachten op een telefoonhoesje. Verschrikkelijke kwaliteit: 'Made in China' in het kwadraat.
The product was not delivered but in…
The product was not delivered but in response to the question I got:
« Thank you for your message. I have checked this for you and see that the shipment has now arrived, hopefully you are satisfied with the order!»
Bestelling komt maar niet aan
Update.. nog steeds niet ontvangen en het is al 12 oktober....Al sinds mei een powerbank besteld, elke keer als ik een mail stuur laten ze weten dat de bestelling binnen 8 tot 16 werkdagen bezorgd word, nog steeds niets ontvangen
Depius le 12 juillet j ai fait…
Depius le 12 juillet j ai fait commande l argent 💰 déjà payé jusqu'à aujourd'hui j'ai rien reçu je vous le conseil pas Attention ⚠️ Arnaque !!!Vue d'ensembleAvisÀ propos
Stuff Enough.be Avis 219 • Bas
2,2
ENTREPRISE VÉRIFIÉE
stuffenough.be
Écrire un avis
Activités de l'entrepriseTout afficher
Profil revendiqué
N'a pas répondu aux avis négatifs
Avis 219
Lula Flowers
1 avis
BE
19 août 2022
J ai payee pour livreson express dans…
J ai payee pour livreson express dans 24h j ai recu mail peut etre j vais avoir peut etre mon colis dans 3 semain c Est aranaque. Jamais plus
Utile1Partager
Notre rapport de transparence 2022 est disponibleLire le rapport
YD
Yusuf Demir
1 avis
BE
18 août 2022
Arnaques À FUIR ABSOLUMENT !!!!!!
UtilePartager
DB
Djaffar Belmihoub
8 avis
FR
9 août 2022
"EN STOCK" MAIS "EN RUPTURE"
POWER BANK SIGNALEE "EN STOCK" SUR LE SITE. APRES ACHAT, RECEPTION D'UN MESSAGE SIGNALANT RUPTURE DE STOCK. DEMANDE DE REMBOURSEMENT DE 59,90 € EN COURS DE TRAITEMENT DEPUIS TROIS JOURS MAIS JUSQU'A QUAND? WAIT AND SEE...
Date de l'expérience: 09 août 2022
Utile1Partager
MF
M. Falson Pierre
3 avis
FR
28 juil. 2022
Batterie reçue ne correspond pas à la…
Batterie reçue ne correspond pas à la commande, moins puissante et connexions non fonctionnelles. Produit renvoyé n’a pas été pris en charge, revenu chez moi, sans reoursement. Pratique fraud
Date de l'expérience: 28 j
A fuir
Pas de communication
Commande faite le 12 juillet 2022
Aucune nouvelle
Date de l'expérience:
Fout artikel en 1,5 maand wachten
Artikel op voorraad besteld.
Krijg ik een mail dat die niet op voorraad was en ze maar een ander hebben opgestuurd.
Na 1,5 maand het foute hoesje aangekregen.
Lær mer om andre slags anmeldelser.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.