Ik gebruik studysmartwithchris, ondertussen studysmart.ai al jaren! Het is echt super effectief! En het toepassen van de technieken onder het leren die jou worden aangeleerd zijn welliswaar onbetaalba... Vis mer
Se hva andre synes
This has made all the difference for me as a college student! I love the usage of repetition and the integration of my lecture sides. This program has helped me feel more prepared for tests and obtain... Vis mer
Na 30 jaar werkzaam te zijn geweest als officemanager, nu de stap gemaakt om me om te laten scholen tot leerkracht primair onderwijs. Dat betekende veel kennistoetsen voor diverse vakken om toegelaten... Vis mer
Een handige site waar je zelf flashcards kan aanmaken en onder een structuur kan plaatsen die voor jou gemakkelijk is. Op deze manier studeren heeft me al zoveel geholpen om mijn focus te houden en de... Vis mer
Informasjon om virksomheten
Skrevet av virksomheten
With StudySmart.ai, you unleash your peak potential. Learn faster, score higher. Apply the best study skills while using artificial intelligence to help you save time and understand more.
Kontaktopplysninger
25 Via Chioso , 6983, Magliaso , Sveits
- +31614159978
- support@studysmart.ai
- studysmart.ai
Har svart på 100 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av én måned
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Omscholen naar een geheel andere sector…
Omscholen naar een geheel andere sector en ondanks mijn leeftijd van 61 jaar, is leren om weer te leren een stuk eenvoudiger geworden. Vooral de verschillende manieren om mijn leerstof te checken/oefenen met de spelletjes, de leerstof omzetten naar open vragen, multiple choice etc. maakt het leren een stuk eenvoudiger. De eenvoud om alle leerstof in te voeren, en deze eigen te maken en ook te kunnen oefenen op mijn mobiele telefoon zodat ik overal waar ik maar even tijd hebt (denk aan een wachtkamer) de leerstof kan doornemen.
StudySmart is een fijn hulpmiddel om te studeren!!
StudySmart van Chris is echt een aanrader. Ik heb er tijdens mijn MBO 4 opleiding veel aan gehad. Hierdoor heb ik mijn examens steeds in 1x gehaald en heb ik geen Herexamens nodig gehad. Daardoor heb ik geen extra kosten gehad.
Met mijn leeftijd onthoud je niet altijd meer even goed en dan is het fijn dat je een hulpmiddel hebt om te leren en het examen te halen. Dit ook nog met mooie cijfers.... Inmiddels heb ik mijn diploma gehaald.
Indien nodig zou ik het zo weer nemen.
I
Toets gehaald
Ik heb heel veel gehad aan het programma van Chris. Vroeger schreef ik altijd alles op kaartjes maar ik gebruikte nu het overhoor spel via de app. Ook via de laptop werkt het heel goed, fijn systeem en het heeft mij geholpen mijn toets te halen.
Zeer tevreden. Al success geboekt!
Ik vind het een super praktische tool en ben hierdoor al voor mijn opleiding Begeleider geslaagd. Nu op naar de volgende taak: rijexamens. Ik ben benieuwd of ik ook daar kan slagen met de tips van Chris :)
Veel success allen!
Niet twijfelen en gewoon aanschaffen en ervaar het zelf!
Je leert de stof veel sneller en ook in de diepte. Er zijn handige tools in het programma toegevoegd waardoor je minder tijd kwijt bent met leren. Daarbij is de manier van leren afwissend wat het leuker maakt.
Ik heb een hbo en wo studie afgerond, helaas had ik studysmart pas ontdekt op het eind van mijn wo studie. Had ik dit eerder geweten dan had ik het direct aangeschaft, dat had mij namelijk heel wat studiejaren bespaard.
Voor de rest heb ik ook hele goede ervaring met het bedrijf, toen ik tegen een technisch probleem aanliep bij mijn account. Op een zondag had ik contact opgenomen en binnen no time kreeg ik een reactie terug en werd het probleem verholpen.
Studysmart maakt leren leuk!
Ik heb al mijn toetsen gehaald met behulp van studysmart! De flashcard zijn een handig hulpmiddel om te leren!
Ik heb al een aantal opleidingen gedaan…
Ik heb al een aantal opleidingen gedaan in study smart. Het werkt voor mij zeer motiverend! Alle opleidingen die ik gevolgd heb en die ik met behulp van study smart gestudeerd heb, kon ik met mooie cijfers afronden! Vooral de flashcards in het systeem zetten en deze daarna herhalen door er ‘spelletjes’ mee te spelen (wordt automatisch door het systeem verzorgd) zijn geweldig!! Voor mij niet meer anders! Ik wens je veel studiegemak en -plezier in dit mooie leersysteem! Groetjes Marlon
StudySmart werkt geweldig!
StudySmart werkt geweldig voor onze dochter. Het geeft haar de structuur en houvast om om zeer effectief te studeren. Ze haalt veel hogere cijfers sinds het gebruik van de tool (8+), maar het belangrijkste is dat ze zich goed voelt en nu de vaardigheden heeft om goed te studeren. Ze heeft het op de middelbare gebruikt en gebruikt het nu op het hbo met veel plezier en gemak!
Absolute game changer for students!
StudySmart is a game-changer for students! It's intuitive, user-friendly, and incredibly practical. Since I started using it last year, I've consistently relied on it, and for the first time in my life, I've passed all my exams—achieving excellent results. Thanks to the app I'm able to practice my flashcards anywhere: on the bus, train, or in waiting rooms. It's incredibly convenient.
Tracking my learning progress with percentages and color-coded indicators works highly motivating for me. I also love the AI-powered features—they add so much value.
And to top it all off, the customer service is exceptional. They respond quickly and are always open for suggestions. In one word: extremely helpful.
Toegelaten tot droomstudie
Op de middelbare wist ik nooit hoe je effectief kon leren. Ik zat altijd uren samen te vatten en zinnen te markeren achter mijn bureau, terwijl ik daarna eigenlijk nog geen flauw idee had waar het over ging. In een reclame zag ik StudySmart een keer voorbij komen, maar ik zat in mijn eindexamen jaar dus ik wilde niet meer tijd kwijt zijn met iets nieuws en mijn studie-methode op de valreep omgooien. Dus ik dacht ik ga het in mijn vervolg studie een kans geven. Toen ik geslaagd was, ben ik selectie gaan doen voor de studie Tandheelkunde. Ik dacht dit is het moment om een sprong in het diepe te doen en het gewoon te gaan proberen. Door gebruik te maken van de vraag-antwoord flashcards kon ik erg gedetailleerd leren en bleef de stof goed in mijn hoofd zitten, mede door de vele herhaling die het programma je laat doen. Afgelopen jaar ben ik toegelaten voor mijn droomstudie tandheelkunde, en dat is dan ook zeker te danken aan StudySmart!
Deze site is echt een redder in nood…
Deze site is echt een redder in nood geweest voor mij. Na urenlang te hebben gestrest over het vinden van de juiste informatie en het bijhouden van mijn studiemateriaal, was ik op het punt van opgeven. Maar toen ontdekte ik deze site, en het voelde als een verlichting. Niet alleen vond ik alle informatie die ik nodig had, maar de manier waarop het werd gepresenteerd, maakte het leren zelfs leuk. De interactieve elementen hielden mijn aandacht vast en zorgden ervoor dat de informatie echt bleef hangen. Ik zou deze site ten zeerste aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar een betrouwbare en boeiende bron voor studieondersteuning.
Een handige studiemethode die je helpt…
Een handige studiemethode die je helpt effectief te leren, met regelmatige herinneringen en de mogelijkheid om je vooruitgang te zien na een paar dagen.
Practical leren en studeren
IK BEN CONTENT AAN DIT PRACTICALE SITE
I've long been looking for an app that…
I've long been looking for an app that combined studying, making flashcards and AI. This app has improved my efficiency tenfold! If they add the ability for AI to generate quizes, it would be even more amazing!
Hoge cijfers
StudySmart heeft mij bij mijn laatste 2 opleidingen enorm geholpen. Ik heb nog nooit zulke hoge cijfers gehaald. Het is een hele effectieve manier van leren. Ik raad het iedereen aan.
Veel studiematerial te vinden via StudySmart
Ik zoch naar bepaalde informatie voor mijn Orthomoleculair opleiding en kwam ik toevallig StudySmart tegen.
Hier kan je veel informatie van eerdere studenten over een bepaalde opleiding vinden.
Ik vind het ideaal.
Doordat je studiemateriaal van anderen en artificial intelligence mag gebruiken, spaart je een hoop tijd met zoeken naar bepaalde informatie en typewerk en is overzichtelijk.
Ik vind alleen het stukje spelen, herhalen en testen wat minder ontwikkeld. Je moet al de ontbrekende woorden zelf invullen en verlies je enorm tijd.
Ik hoef geen opleiding meer te doen
Ik hoef geen opleiding meer te doen, maar ik blijf wel graag bij in mijn vak. En mijn geheugen is een zeef. Het systeem van Studysmart helpt me echt om relevante literatuur te onthouden.
heel fijn programma
ik gebruik studysmart nu al 2 jaar en ben nog steeds zeer tevreden.
Fijn studieprogramma
Fijn programma waarin je flashcards, samenvattingen en aantekeningen kan maken. Voor mijn studie geschiedenis, waarbij je veel kennis moet onthouden, is dit super helpend. Het is een speelse manier en je krijgt herinneringen wanneer je weer moet herhalen.
Ik gebruik het programma nu al een jaar en ik raad het aan!
Enige nadeeltje is dat je soms niet elkaars boeken kan vinden. Dan kan je namelijk ook niet elkaars flashcards gebruiken.
Handige functies om flashcards te maken.
Ik merk dat ik door study smart veel meer nadenk over de stof en hoe ik dit moet verwoorden. Hierbij is de AI tool een goede hulp, omdat dit enerzijds helpt om sneller en dus efficiënter flashcards te maken, maar ook omdat ik hierbij kritisch moet zijn over wat AI schrijft en dus ook weer over de stof nadenk. Hierdoor sla je de stof makkelijker op en schrijf je niet klakkeloos dingen over, zoals in een samenvatting.
Lær mer om andre slags anmeldelser.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.