Bestelling betaalt (bijna €100!) en nooit ontvangen. Email gestuurd, berichten onder Instagram post, DM Instagram maar nul reactie ondanks dat er gezegd werd dat het verstuurd werd. Ik hoop da... Vis mer

Top ervaring! Op de site stond dat de verzending wat langer kon duren, maar binnen 24uur na het plaatsen van mijn bestelling ontving ik een mailtje dat het pakje verzonden was. Uhhh.. welke vertraging... Vis mer

Ontvangen spulletjes zijn mooi en naar tevredenheid. De levertijd viel echter erg tegen. In tegenstelling tot de genoemde levertijd op site (2-3 dg) en wat ik gewend ben van andere (kleine) winkels,... Vis mer

Mijn (achter)neef (2) was jarig, en ik zocht een mooi maar vooral ook duurzaam cadeau. De houten raket met eindeloos veel variaties werd keurig door een fietskoerier (!!) bezorgd in een feestelijke v... Vis mer

1. Forhandler av babyklær
  2. Babyutstyrsbutikk
  3. Barneklesbutikk
  4. Lekebutikk

Studio Jules is dé online winkel voor baby & kids, lifestyle, sieraden en home decoratie. Gratis verzending binnen Nederland vanaf €100 , -

3,5

Middels

Door de drukte ivm Sinterklaas wel wat…

Door de drukte ivm Sinterklaas wel wat langer moeten wachten op mijn bestelling. Alles werd super mooi ingepakt 😍. Ik ben daarom ook heel erg tevreden. En op tijd bestellen voor Sinterklaas is sowieso aan te raden, toch? 😉

4. desember 2021

Niets ontvangen!

Hi,
De negatieve berichten sluiten helaas ook aan bij mijn ervaring. Ik heb op 14 november een bestelling geplaatst en sindsdien ook niets meer vernomen. Ook ik heb gebeld en gemaild. En ook mijn reactie op Instagram is verwijderd. Bizar! Ik wacht het nog tot maandag af en indien ik dan niets gehoord of ontvangen heb, ga ik ook maar verdere stappen ondernemen. Jammer, want het is een mooie website met een goed assortiment zo op het eerste gezicht.

3. desember 2021

Teleurstellende service bij ontevredenheid

Na mijn positieve review van kort geleden moet ik hier helaas op terug komen. Zo te lezen ben ik niet de enige. Wanneer je ontevreden ben is het opeens heel moeilijk om contact te krijgen. Geven niet aan hoe en waar je kan retouneren en ik raak steeds meer het vertrouwen kwijt dat ik überhaupt ooit mijn geld terug ga krijgen. Voor mij geen bestelling meer bij deze webshop..denk 10x na voor je hier iets gaat bestellen...

27. november 2021

extreem trage levering en slechte service

2 bestellingen vlak na elkaar geplaatst. Één bestelling meer dan 5 weken op gewacht. Toen geannuleerd omdat het me te lang duurde. Vervolgens 2+ weken gewacht op geld terug. Andere bestelling 4 weken op gewacht. Toen ik het eindelijk kreeg was het niet compleet. Ze maken veel valse beloftes. Leuke kortingen, maar ik geef liever 20% extra geld uit voor betere service. Ik bestel hier niet weer en raad het ook niemand aan.

22. november 2021

Mooi webshop

Mooi webshop, prachtige spullen. Levering duurde langer dan verwacht, later bleek dit te komen door extreme drukte.

17. november 2021

Suoer

Ik heb het grote eenhoornboek boek besteld voor de kleindochters. Was heel verrast dat het gewoon al netjes was ingepakt. Een dikke pluim hiervoor. Zal hier zeker nog wel wat bestellen.

2. november 2021

1 pre-order werd niet geleverd

1 pre-order werd niet geleverd, tevens niet op de hoogte gehouden van stand van zaken en na weken nog altijd geen communicatie vanuit hun kant over bestelling danwel geld terug.

30. oktober 2021

Wat een goede eerste ervaring met…

Wat een goede eerste ervaring met Studio Jules. Nadat ik een bestelling had geplaatst, wilde ik nog wat toevoegen. Dit was geen enkel probleem. En werd direct geregeld. Super servicem Communicatie was fijn. En de producten zijn prachtig. Dit was zeker niet mijn eerste en laatste bestelling.

25. oktober 2021