Rigtig god ide med brugte bøger til en absolut rimelig pris. Giver studerende mulighed for at erhverve bøger økonomisk fornuftigt og få lidt igen for dyrt købte bøger. Modtag en bog lynhurtigt i fin s... Vis mer

Virkelig nemt og brugervenligt! Jeg er sælger og skulle lægge mange bøger op. Det er så smart at bogen automatisk registreres, hvis ISBN nr. er tilgængelig, når man tager billede af bagsiden af bo... Vis mer

Der blev reageret med det samme fra sælger, bogen blev afsendt samme dag, jeg modtog den et par dage efter i god stand som beskrevet. Derfor 5 stjerner.

Det er første gang, jeg køber bøger hos Studiesalg. Og sikke en tjekket handelsside! Meget imponerende og hurtig ekspedition, perfekt kommunikation. Og så noget, jeg virkelig sætter pris på: Bogen var... Vis mer

1. Bokhandel
  2. Onlinemarked

På Studiesalg kan du købe og sælge brugte studiebøger. Spar op til 70% ved at købe second-hand studiebøger, og sælg dem videre når du ikke længere skal bruge dem.

4,9

Enestående

Det er nemt at lægge bøger op til salg

Det er nemt at lægge bøger op til salg. Og det fungerer nemt og fint når der er en handel. Fin kommunikation og nemt at printe label til forsendelse.

4. september 2022

Svar fra Studiesalg

Tusind tak for din anmeldelse. Det er rigtigt dejligt at høre du har haft en god oplevelse på vores platform.

Vi ser frem til at hjælpe dig med dine fremtidige handler!

Ganske nemt

Intet at brokke mig over, Ok information om hvad man skal gøre. Vil gerne sælge her igennem igen. Pengene ankom som lovet

4. september 2022

Hej Lasse

Vi ser frem til at hjælpe dig med dine fremtidige bogsalg!

Nemt og billigt

Nemt og billigt. Kunne sagtens finde på at kigge efter studiebøger her igen.

21. august 2022

Hej D

Vi ser frem til at hjælpe dig med dine fremtidige bog køb!

Simpelt, sikkert og studiepriser

Studiesalg er simpel at navigere i både som sælger og køber. Det føles professionelt og sikkert at handle her og så femmer det genbrug og muligheden for at spare penge 🧡

22. juni 2022

Hej Astrid

Tusind tak for din anmeldelse - hvor er det godt at høre du har haft en god oplevelse.

Vi ser frem til at hjælpe dig med dine fremtidige handler! 📚

Super og effektivt

17. mai 2022

Svar fra Studiesalg

Tusind tak for de pæne ord, Gustav!

Vi ser frem til at hjælpe dig med fremtidige handler 🙏

Fungerer supergodt

Jeg har brugt det som sælger en hel del gange, og det fungerer supergodt og meget automatisk ift. labels til postforsendelse, overførsel af penge osv.

22. mars 2022

Hej Jesper

Tusind tak fordi du tog dig tid til at lægge os en anmeldelse - det er rigtig dejligt at vide du har haft en god oplevelse.

Jeg ser frem til at vi kan hjælpe dig med at få solgt flere bøger fremover :-)

Hurtig effektiv proces

Hurtig effektiv proces! Super nemt!

11. august 2021

Hej Line

Tusind tak for de pæne ord - det er altid højdepunktet på dagen at høre fra glade kunder 🙏

Ha' en rigtig dejlig aften

Rasmus
Stifter, Studiesalg.dk

Perfekt

Rigtig god måde at få solgt sine studiebøger, sikkerhed for sælger og køber. Perfekt.

11. august 2017

Rigtig god måde at købe og sælge bøger på!

Jeg har efterhånden solgt en del studiebøger over studiesalg, og det har været ene gode oplevelser! Det hele fungerer som det skal - lige fra at sætte bøgerne til salg helt ind til man modtager pengene.

Studiesalg kan kun anbefales, hvis du ønsker at sælge bøger hurtigt og nemt!

1. oktober 2015

Hej Stine

Jeg håber vi kan hjælpe dig med at få solgt flere bøger fremover :-)

Hurtigt og nemt!

Jeg har solgt en del studie bøger over studiesalg og det har været utrolig hurtigt og nemt. Det gælder alt fra at sætte bøgerne til salg, til at modtage fragtsedlen.

Studiesalg er bygget godt op omkring at finde de relevante bøger til studiet. Der var dog nogle problemer med at finde bestemte bøger jeg havde til salg da der ikke var nogen sortering muligheder i ens liste af bøger, det er der blevet ændret på nu, så de kan sorteres i alfabetisk orden eller efter udløb.

Generelt har det været en rigtig god oplevelse at bruge studiesalg.

28. august 2014

Hej Daniel

Tusind tak for din anmeldelse, og din feedback til Studiesalg.dk i øvrigt. Det kan være svært forudse alle scenarier når man designer et system, så jeg var ikke opmærksom på at vores storsælgere med 50-100 bøger til salg, savnede en sorteringsmulighed. Jeg er glad for denne simple ting har gjort oplevelsen på sitet endnu bedre :-)

Med venlig hilsen