STRONGER Fysioterapi & Personlig Træning Anmeldelser 92

TrustScore 5 av 5

4,9

Se hva andre synes

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Jeg har haft en 15 ugers forløb med Chris med fokus på at styrke de muskler, som jeg bruger meget indenfor min primærsport karate. Chris har været super god til at lytte til mine behov og givet mig... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Efter i noget tid at have været både fysisk og mentalt udbrændt, startede jeg i foråret 2025 et forløb hos STRONGER, med Chris som min personlige træner. Og det er PERSONLIG med stort P!! Efter e... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Jeg har over de sidste 4 måneder, ud over at træne på et af deres fælles hold, været i et Smertefri forløb med Daniel med fokus på at mindste smerter i skulderen. Det er lykkedes ved vedvarende foku... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Came with pain finished with happy and strong body and knowledge for future strength and flexibility training. Line is super professional, passionate about her work. She is always ready to listen,... Vis mer

Informasjon om virksomheten

1. Fysioterapeut
  2. Personlig trener

Skrevet av virksomheten

Vi hjælper dig fra skader/smerter tilbage til en aktiv livsstil.

Kontaktopplysninger

4,9

Enestående

TrustScore 5 av 5

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

Andre kikket også på

Kan kun anbefales

Jeg kan varmt anbefale holdet hos Stronger. Jeg startede med privat efterfødselstræning hos Line, hvor hun hjalp mig rigtig godt i gang igen.
Nu er jeg begyndt på et Stronger Together-hold, hvor stemningen er i top, øvelserne er gode, og trænerne altid sikrer, at vi udfører dem korrekt. Vi er en lille gruppe, hvilket giver trænerne et godt overblik – de udfordrer os, holder øje og opmuntrer til at tage et par ekstra kilo på, når vi kan klare det.

19. september 2025

STOR anbefaling

Jeg startede med personlig træning, hvor jeg fik personlig og målrettet vejledning. Senere skiftede jeg til strongerholdet, og her oplever jeg et stærkt fællesskab og motiverende fysioterapeuter. Stedet har en fantastisk atmosfære, hvor der er plads til alle. Jeg anbefaler klart STRONGER!

19. september 2025
Vurdert til 5 av 5 stjerner

Fantastiske dygtige og vanvittig søde trænere.

Efter altid at have været vant til et liv med masser af træning og løb, blev jeg ramt af diskusprolaps og kroniske nervesmerter i venstre arm. Jeg startede for 3 år siden hos Line i personligt forløb, for at håndtere mine smerter og begynde at træne igen. Line lagde lavt ud med mobilitetsøvelser, som jeg stadig bruger den dag i dag og træning af kroppen, led og muskler med fokus på mit over-alarmerende nervesystem skulle lære tackle disse udfordringer, og ikke sende mig til tælling :)
Heldigt for mig, startede Chris og Line et lille hold op, og jeg fortsatte derfor med træningen 2 x om ugen. Det fællesskab er uvurderligt, vi er en god blandet flok, og er der for hinanden, hepper på hinanden og der er altid et trygt miljø. Selv de dage hvor energien er lav, eller smerterne er ekstra aktive, så hjælper det at komme afsted. Vi har forståelse for hinandens udfordringer, og alle hepper på hinanden. Så når sommerferien nærmer sig, bliver der lidt et vaccum :)
Både Line og Chris har et fantastisk humør, de er knaldhamrende dygtige og tilretter øvelserne efter de fysiske udfordringer vi har. Jeg har en kæmpe sikkerhed i at der hele tiden er fokus på, at alle øvelserne udføres korrekt, samtidig med de hele tiden udfordrer os, men altid med højt humør og kærlighed. Jeg kan slet ikke undvære holdet, og det beviser vel det hele, at vi er 8 der fortsætter fra sommer til vintersæson og omvendt.
Det er en investering i mig selv, som jeg aldrig har fortrudt. De varmeste anbefalinger herfra, og kunne jeg give mere end 5 stjerne, gjorde jeg det.

12. september 2025

Stronger Together

Det er nu snart 3 år siden jeg startede ved Stronger. Først som genoptræning, så makkertræning og de sidste par år på et StrongerTogether-hold.
Det er altid en fornøjelse at møde op til træning. Er energien eller humøret lav ved ankomst, så er det altid bedre når man går derfra. Vi er en lille tryg flok, der ud over at træne sammen også samtidig hygger os, hepper på hinanden og motiverer hinanden.
Trænerne guider os på bedste vis og med godt humør igennem øvelserne. De udfordrer os og sikrer at øvelserne bliver lavet med kvalitet frem for kvantitet, ligesom der bliver taget hensyn til -og hjulpet med, evt. skader.
Jeg vil altid give mine største anbefalinger til Stronger!

13. september 2025

5 stjerner til Stronger ⭐⭐⭐⭐⭐

5 stjerner til Stronger ⭐⭐⭐⭐⭐

Jeg har nu trænet på hold hos Stronger i 1,5 år. Da jeg startede, fik jeg en opstartssamtale med Line, hvor vi talte om mine mål, hvad jeg gerne ville opnå, og om der var noget, de skulle være opmærksomme på i forhold til skader.

Siden da har jeg gået på det samme hold, og det betyder, at der er en helt særlig stemning – vi har det sjovt, støtter hinanden og føles næsten som en lille familie.

Det er uden tvivl det bedste sted, jeg har trænet. Trænerne er meget kompetente, og der bliver gjort meget ud af, at øvelserne udføres korrekt. Forløbene varierer, så det aldrig bliver kedeligt, og man kan tydeligt mærke, at man bliver stærkere.

Der er ingen tvivl om, at jeg varmt kan anbefale Stronger til andre. De får 5 ud af 5 stjerner fra mig!

13. september 2025
Vurdert til 5 av 5 stjerner

Jeg har i mere end et år været i et…

Jeg har i mere end et år været i et personligt
træningsprogram hos Chris.
Jeg bliver snart 82 år.
Fysisk er jeg blevet meget stærkere samtidig med,
at jeg også phykisk har fået det bedre.
Jeg kan varmt anbefale Chris.

9. september 2025
Vurdert til 5 av 5 stjerner

Har gået med rygsmerter i flere år og…

Har gået med rygsmerter i flere år og måtte stoppe som rørlægger. Har prøvet flere forskellige jobs men måtte stoppe igen pga ryggen. Startede hos Chris i efteråret 24 og det har været super godt. Er gået fra stort set at være uarbejdsdygtig til nu på 5. måned at arbejde fuld tid. Kan kun anbefales

12. september 2024

Stor anbefaling herfra 👏😊

Stor anbefaling herfra 👏😊.
Jeg har trænet på styrkehold siden marts og er meget glad for det.
Det er altid sjovt og motiverende at være med. Har aldrig været stærkere eller haft mere lyst til at træne 👏🥳.

10. september 2025
Vurdert til 5 av 5 stjerner

Nærværende, kompetente og engagerede fysioterapeuter

Skrev en anmeldelse her for ca. 15 måneder siden, og er stadigvæk fast på deres hold.
Så har du brug for nærværende, kompetente og engagerede fysioterapeuter der ser dig. Så skynd dig at booke en tid. Jeg har aldrig fortrudt mit valg, hvor prioriteringen af mig selv har gjort en kæmpe forskel.

For cirka 2 år siden havde jeg en del smerter, og selvom jeg trænede en del, synes jeg kun, at det var varmt vandstræning som lindrede, men alt for kort tid.

Jeg så et opslag på Facebook fra Stronger - Fysioterapi & personlig træning, som gjorde mig interesseret. Jeg har prøvet meget forskelligt for at minimere mine nervesmerter både medicinsk, alternativ behandling og andre fysioterapeuter, så jeg var skepsis.

Jeg må her knap 2 år efter sige, at træningen ved Chris og Line er mere end bare øvelser. Jeg er blevet afhængig af deres træning. Jeg får altid nærværende, kompetente og engagerede fysioterapeuter, som altid kan tilrette en øvelse til mit niveau. Selvom jeg går fast på et hold med 7 andre, er der altid fokus på den enkelte.
En sidegevinst er det fællesskab, vi også har på det faste hold, men også med de andre hold, da vi har mulighed for at bytte indbyrdes, når man er forhindret i at komme.
Chris og Line afholder også dage, hvor alle holdene kommer sammen. Det giver følelsen af at være en del af et helt unikt fællesskab, som jeg ikke har oplevet andre steder.

Chris og Line har 100 % min anbefaling.
Jeg vil vove at påstå, at de kan gøre en forskel for dig, som har prøvet alt muligt andet. Det er i hvert fald et forsøg værd.

7. september 2025

De varmeste anbefalinger:)

Jeg har tidligere trænet meget — hvor det handlede om at presse kroppen til det yderste. Høj puls, sved på panden og smerter dagen derpå var nærmest et mål i sig selv. Men jeg havde efter et stressforløb brug for at finde en anden tilgang til træning og ikke mindst hjælp til at genfinde lysten til at træne.
Jeg havde bare svært ved at forestille mig, at fysisk aktivitet kunne gå hånd i hånd med den ro, jeg havde kæmpet så hårdt for at finde. Og slet ikke, at den træning så ville kunne motivere mig.

Men Chris har taget imod mig med en forståelse, som jeg ikke havde turdet håbe på, og han dannede sig hurtigt et klart overblik over mine behov. Han har skabt et træningsprogram, der tager hensyn til hvor jeg kom fra og hvor jeg er lige nu— både fysisk og mentalt. Et program, hvor jeg ikke skal presse mig selv, men bygge mig selv op.

Selvom jeg kun har været i gang i nogle uger, kan jeg allerede mærke en kæmpe forskel. Chris motiverer og tilpasser løbende, så træningen følger den udvikling, jeg er i. Der er altid en rar stemning hos Stronger, og det mærkes med det samme, at både Line og Chris brænder for det, de laver:)

De sidste par gange har jeg taget mig selv i at løbe på vej hjem fra træningen med et smil på læben. Jeg troede ikke, det var muligt at finde tilbage til træningen uden at miste roen. Men hos Stronger har jeg fundet et sted, hvor jeg tror på, at begge dele kan imødekommes. Og endda på en måde, hvor lysten til at træne stille og roligt kommer igen. Det er jeg virkelig taknemmelig for!

Tak, Chris. Tak, Stronger. Nu gør jeg endelig noget😊

4. september 2025

Kan absolut anbefales

Jeg er 3 uger henne i et personligt træningsforløb med Chris, og det er bare fantastisk. Han er super skarp til at finde øvelser der passer, og alternativer hvis nogle øvelser ikke er gode for min krop. Herudover kan jeg allerede nu mærke forskel i mit energi niveau, som netop var et af de punkter, hvor jeg ønskede forandring. Herudover har hans måde at sammensætte sessionerne på, stille og roligt givet mig selvtilliden tilbage, omkring træning og mine egne evner. Kæmpe anbefaling herfra💪😊

29. august 2025

Kompetent træning

Har været igennem 1:1 forløb hos Line med fokus på mobilitet og styrke af en 2 år gammel ankelskade og smerter i knæene ved løb samt smerter i lænden.
Det har været en fornøjelse at opleve, at mine smerter er væk i anklen, knæsmerterne er næsten væk og ryggen skal som det andet holdes ved lige med det program Line så fint har sammensat.
Hun er lyttende og har forståelse for de udfordringer man kommer med og man bliver presset til det niveau man kan være med til.
Kan varmt anbefales.

16. august 2025

Kan klart anbefales

Jeg har været igennem forløb med sundhedsvæsenet, uden at det kunne hjælpe på mine stærke smerter i skuldre og nakke. Så opsøgte jeg Chris hos Stronger. Efter et dejligt forløb med en masse øvelser som jeg også kan bruge hjemme, er jeg kommet rigtig langt og er næsten smertefri. Chris er en fantastisk, hjælpsom og meget forklarende person omkring problemerne man har. Kan klart anbefale Stronger.Dk👍

1. juli 2025
Vurdert til 5 av 5 stjerner

Dygtige fysioterapeuter og fantastiske hold

Jeg har både været til behandling hos Line og senere hen til graviditetstræning og efterfødselstræning, og jeg kan ikke andet end at anbefale det til alle. Både Line og Chris er vanvittige dygtige, og nørder virkelig ned i detaljerne. Når man går på et hold tilpasser de øvelserne til ens niveau, støtter og retter en. Man får den bedste oplevelse hos STRONGER med mennesker som støtter hinanden, motiverer og presser en til at gøre sit bedste!

30. juni 2025

Kæmpe anbefaling af STRONG MOM💪🏻

Jeg har gået på STRONG MOM efterfødselsholdet hos Line, og det har været et helt fantastisk forløb.
Line tilpasser øvelserne, så de matcher de forskellige niveauer, og hun kommer med god hep og rettelser undervejs.
Jeg har i mit forløb fundet tilbage til min krop efter graviditet og fødsel, og jeg føler det har givet mig styrke og mentalt overskud.
Sammenholdet på holdet er rigtig godt, og de små er godt underholdt undervejs, og ellers træder Line til som babysitter 😄
Samlet set vil jeg give min fulde anbefaling af STRONG MOM forløbet 💪🏻

29. mai 2025
Vurdert til 5 av 5 stjerner

Genoptræning af ryg med succes

Jeg kan varmt anbefale et forløb hos Stronger. Efter at have døjet med rygproblemer i flere år, og flere skift af behandler, har jeg efter 6 måneders forløb hos Chris fået en masse hjælp til at forstå og håndtere mine smerter, samt et skræddersyet træningsprogram, der gør en stor forskel. Der er fokus på at skabe langvarig forandring fremfor hurtige quick-fixes, hvilket jeg personligt lige præcis søgte. Chris er yderst kompetent, altid velforberedt og imødekommende ift. ens egne ønsker og behov. Også stort plus for omgivelserne hos Stronger, som er meget professionelle, men samtidig tilbydes der et helt roligt miljø at træne i. 5 stjerner!

21. mai 2025

Genoptræning af knæ

Har været igennem et behandlingsforløb med genoptræning af en gammel skiskade. Fantastisk 1:1 træning med løbende justering og øgning i styrke. Meget professionelt og nem adgang til træningsplanlægning, samt løbende måling af fremskridt. Deltager nu til holdtræning for vedligeholdelse med klippekort for fleksibel deltagelse. Er alt i alt rigtig godt tilfreds!

27. april 2025

Gravidtræning

Jeg har siden oktober 2024 gået på Strongers Gravid hold med Line som træner. Det har været en kæmpe fornøjelse, hvor jeg ikke kun er blevet udfordret på at træne med "min nye, gravide krop"; men også har oplevet at blive en del af et fællesskab - og har på den vis allerede taget forskud på forældre-gruppen.

Line er ikke kun en dedikeret op opbakkende træner - hun har også sat sig grundigt ind i, hvad forskningen siger omkring graviditet og træning. Der bliver med andre ord punkteret nogle af de vandrehistorier, der florerer omkring emnet. Og det er dejligt, men god ro i maven at kunne give sig i kast med træning, hvor man får pulsen op i godt selskab.

Mine varmeste anbefalinger går ud til alle, der måtte ønske at holde sig selv i gang under graviditet og stå stærkere til fødslen.

18. mars 2025

Bedste trænings oplevelse.

Jeg startede mit stronger together forløb tilbage i januar 2024. Efter 2 graviditeter var kroppen ikke det samme og som mange år i frisør faget med smerter i ryggen og knæ var det på tide og investere i min krop. De lavede en plan for min træning og kost og satte del mål for og opnå mit mål. Her et år efter har jeg forsat min gang 2 gange om ugen ved Chris og Lin selvom jeg har opnået mine mål. De har formået og få mig igang med og løbe og opretholde min træning og kost, og er nu en meget bedre version af mig selv. Uden nogen smerter i ryggen, eller knæ. De får mine varmeste anbefalinger. Om det bare er for og komme igang med en sundere livsstil eller om det er for og gøre en skadesfri.

29. januar 2025
Anmeldelse skrevet uten oppfordring

Lær mer om andre slags anmeldelser.

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv