Ik was niet geheel tevreden over de gitaar. De docent van mijn zoon had aangegeven dat de snaren al wat verouderd waren. Zodra Stringswings hiervan op de hoogte waren, hebben ze gelijk aangeboden om... Vis mer

Snelle opvolging van emails met vragen over aanpassing van de hals van de Raimundo Concierto 148. Snel en adequate antwoorden en nette offerte. Bestelling geplaatst en nu 4 maanden wachten totdat de g... Vis mer

Woon in Sunny Zandvoort (NL) dus geen persoonlijk contact dmv winkelbezoek in België. Er staat hier al genoeg (lovende-) informatie over vakkennis en behulpzaamheid en dit heeft mij ook over de stre... Vis mer

Viool op afstand gekocht, dus in vertrouwen... heel vriendelijke verkoper Chris die het niet teveel vond om een goede uitleg te geven. Opvolging met kennis van zaken en attentie voor de klant => voor... Vis mer

1. Musikkinstrumentforretning
  2. Gitarforretning
  3. Fiolinbutikk

Opplysningene stammer fra ulike eksterne kilder

Op zoek naar een degelijk muziekinstrument voor de beste prijs? Voor starters en gevorderden, ook voor kinderen. Dan moet je bij StringsWings zijn.

4,4

Enestående

Har svart på 100 % av de negative anmeldelsene sine

Svarer vanligvis i løpet av 24 timer

Leuke, gezellige winkel

Leuke,kleine maar gezellige winkel waar je alles vind wat je nidig hebt.
Zeer goede service van de simpathieke uitbater.

21. september 2021

Svar fra Stringswings

Doet me deugd! Tevreden klanten die dat ook nog zeggen. Top!

Mooie gitaar!

Mooie gitaar, leuke set prijzen.. zeker voor beginnende spelers! En compleet aanbod!

Tevens heel goed geholpen bij vragen en meedenken!

10. august 2021

Svar fra Stringswings

Dank je wel voor je reactie. Dat doet deugd.

Top bedrijf!

Wat ze beloofd hebben zijn ze nagekomen. Van bestelling, product tot en met de levering. Ik ben zeer tevreden. Top bedrijf!

8. juni 2021

Svar fra Stringswings

Dat doet ons natuurlijk deugd! Dank je wel!

Vriendelijke man

Vriendelijke man! Hij nam ruim de tijd om uitleg te geven!

2. juni 2021

Svar fra Stringswings

We doen ons best hé. Dank je wel!

Golden strat vision

Ik heb vooraan in de body twee foutjes , onder de vernis laag , geen erg , maar vraagt toch wel oplettendheid , alvorens gitaar te verzender naar klant . Verder moet ik zeggen mooie afwerking , en de maten komen overeen met een usa strat , wat ik al gemaakt heb van de golden strat , door er alle onderdelen un te steken van fender zelf , deze kost mij nu 700 euro , maar dezelfde golden strat usa kost momenteel 3900 euro .

2. juni 2021

Bedankt voor je review!

Zeer tevreden

Zeer tevreden. Charmant winkeltje. Waar kan je nog aankloppen om halfnegen savonds? Bij Stringswings dus!

8. mai 2021

Svar fra Stringswings

Dank je wel voor je review! Altijd welkom (na afspraak). Zolang je me 's nachts niet uit mijn bed belt... :)

Set Gitaarsnaren

Eén nieuwe snaar van een bestelde set, heel snel gebroken. Klacht snel naar tevredenheid opgelost.

8. mai 2021

Eind goed, al goed, :)

Top service.

Top service.
Het lukte niet met Ideal betalen. Mail gestuurd. Alsnog mijn gitaar kunnen bestellen. Fijne communicatie en wat een snelle levering
Gitaar zag er in het echt nog mooier uit.
Thnxxx voor de service!

6. mai 2021

Svar fra Stringswings

Dank je wel! Hier doen we het voor, tevreden klanten.

Zeer snel geleverd

Zeer snel geleverd, in uitstekend staat aangekomen. Goed verpakt.
Goede kwaliteit instrument!

1. mai 2021

Svar fra Stringswings

Leuk! Dank je wel voor je reactie!

Goeie service!

Goeie service!
Snelle reactie op mijn vraag per mail rond welke snaren te bestellen.
En snelle levering.
Content dus! :-)

8. mars 2021

Svar fra Stringswings

Fijn om te horen! Dank je wel!

Snelle levering

Snelle levering! Cello beter dan verwacht, aanrader!

21. februar 2021

Leuk! Dank je wel!