Very happy with my purchase
Very happy with my purchase. Big recommendations for these guys — absolute legends!
Har svart på 100 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av én uke
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Bra produkter och proffsigt bemötande. Kan varmt rekommendera!
Bra hemsida, jättesnabb leverans som var gratis.
Jättefint armband till min Apple Watch, härlig tyngd och sitter bra så här långt. Jag är jättenöjd och skulle gärna handla från dem igen!

Svar fra strapstore.se
Very happy with my purchase and delivery was fast!

Svar fra strapstore.se
Jag beställde ett klockarmband som väldigt snabbt färgade av sig och gjorde handleden svart. Därutöver gick armbandet sönder efter cirka en månad och jag tappade min klocka som nu är borta. Jag har kontaktat deras kundservice men erbjuds lite rabatt på ett nytt armband. Naturligtvis vill jag inte ha ett nytt armband på grund av deras mycket dåliga kvalitet. Detta är under all kritik och jag rekommenderar verkligen inte ett köp från Strapstore.

Svar fra strapstore.se
Jag beställde ett stålarmband som visade sig vara slut på lager. Fick snabbt mejl efter att jag lade beställningen om att det skulle komma in eventuellt, och jag fick uppdatering gällande status kring armbandet - utan att själv ha bett om det! Jag fick även en rabatt för förseningen.
Toppenservice helt enkelt!! Nu var jag dock själv dum och det visade sig att armbandet inte passar... men annars var den i bra kvalité och lika fin som på bilden :) jag är alltså supernöjd med hela upplevelsen samt armbandet men något besviken på mig själv!

Svar fra strapstore.se
Produkter helt enligt beskrivning och förväntan. Mycket trevliga och serviceinriktade, väldigt god kontakt när det gällde frågor.

Svar fra strapstore.se
Bara nöjd. Fin armlänk, kvaliteten känns helt ok och passar med min Apple Watch. Supersnabb leverans och mycket bra och snabb service. Kan absolut tänka mig att handla här igen.

Svar fra strapstore.se
Fick snabbt svar på frågor via mail! Leveransen var snabb och smidig och är mycket nöjd med produkten!

Svar fra strapstore.se
Snabb leverans och otroligt bra kundservice. Personal som svarar snabbt, är lösningsorienterade och tar sina kunder på allvar. Verkligen 5/5!
Det enda jag hade önskat var att man fick med någon typ av manual för att justera länkarna på armbanden i metall.

Svar fra strapstore.se
Lær mer om andre slags anmeldelser.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.