Mycket oseriöst företag med usel kundservice. Beställde en produkt där det saknades delar. Efter en månad skulle de skicka ut saknad del. Den skickas från Tyskland med DHL och står som mottagen och le... Vis mer
Se hva andre synes
Beställde en vara, levererades mycket snabbt med hemleverans. Beställde en Bestway Badmadrass med kudde 214 x 155 cm. Själva madrassen var toppen, kudden höll inte luften. Tar kontakt med kundtjänst,... Vis mer
Hade beställt en leksak med Babblarna, de levererade dubbletter av Babblarna istället för en av varje. När jag då ville returnera leksaken, eftersom födelsedagen redan varit och vi hade fått köpa någo... Vis mer
Selskapet har svart
Har gjort ett 15-20 beställningar från senaste tre åren, nästan alltid med möjlighet att välja hemleverans nästa dag, och endast en leverans har blivit försenad (2 dagar). Grymt imponerad. S... Vis mer
Informasjon om virksomheten
Skrevet av virksomheten
Vi har tagit med oss det bästa från gamla Stor&Liten och erbjuder en prisvärd, snabb och pålitlig näthandel med ett stort utbud av kvalitativa leksaker. Leksaker är den produkt som mer än någon annan är förknippad med glädje. Målet är därför att det ska vara lika kul som enkelt att handla på storochliten.se.
Kontaktopplysninger
Molnebovägen 16 (ej butik), 74451, Morgongåva, Sverige
- 08-12 44 99 88
- info@storochliten.se
- storochliten.se
Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser
Har svart på 40 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av én måned
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Vill tacka Sandra och alla andra som…
Vill tacka Sandra och alla andra som har hjälpt att skicka ett nytt paket som blev skadad under transport , med rekord fart så att grabben ska få sin efterlängtade present som är slutsålt överallt.
Lurendrejeri
Valde dumt nog att lita på detta företag och beställde alla julklappar här för att det var bra leveranstider och bra priser. Efter 3 veckor fick jag mail om att tre av 7 saker inte skulle gå att få pga att de inte fanns i lager trots att det stått det på hemsidan när jag beställde. När jag sedan får hem paketet, 4 veckor efter det utlovade 3 dagarna så var det ingen följesedel med och ett spel saknades. Beställ någon annanstans!
Oanträffbara
Besked om att varan levererats med erly bird antingen till lådan eller dörren vilket det inte gjort. Har försökt att nå Stor o Liten nu i fem dagar nu både via Mail och tel utan att lyckas. Tråkigt när man har betalat för varorna.
Fick orderbekräftelse den 7/12 idag den…
Fick orderbekräftelse den 7/12 idag den 15/12 har de inte postat.
Jag mejlade deras kundtjänst idag 09.18 och de svarade inte alls under dagen.
Extremt langsoma leveranstider
Jag beställde 6 LEGO byggsatser i början av december. Nu är det den 14 december och varorna är fortfarande inte skickat… De svarar inte på telefonen.
Går ej att kontakta utanför kontorstid.
Beställde dockvagn som julklapp online. 12 timmar efter köpet fick jag dock beskedet att en annan släkting redan köpt en. Kontaktade kundtjänst en fredagkväll vid kl 18.00 med ett email att köpet skulle upphävas innan leverans skulle ske. Fick svar samma kväll att de fått mailet. Försökte ringa på lördagmorgon, men de har kundtjänst endast under kontorstid 9-16 med avbrott för lunch!!! Eh? I juletider??
Så vad händer? Leveransen kommer nu på söndagen utan möjlighet att stoppa den. Vilket innebär en massa trassel för mig.
Lovar runt håller tunt gällande…
Lovar runt håller tunt gällande leveranstid. Går snabbt ibland, ibland jättesega. Lackar det mot jul kanske man bör se över personalbesättning.
Besviken på leveranserna
Besviken på leveranserna. Två gånger har jag nu fått gå till ombud och hämta beställda varor, trots att jag kunde välja att få det till dörren via Premo. Det är falsk marknadsföring att utlova en sån tjänst när det inte fungerar. Man ska inte få upp ett sånt alternativ om det inte fungerar på beställda varor. Super dåligt! I dessa tider så är det inte alla som vill eller kan ta sig till ett ombud. Istället för att ni väljer att skicka ”för stort” paket till ombud så kan ni dela upp paketet om det blir för stort till två paket och låta kunden få det den valt, leverans till dörren..
Superbra leveranstid
Free shipping on everything
Free shipping on everything. Competitive price. Very fast delivery.
Wow säger jag
Wow säger jag! Vilken supersnabb leverans! Fick beställda varor samma dag. Rekommenderas varmt!
Bästa!
Bästa!
Bra sida och supersnabba leveranser! Handlade flera gånger hos er och det har alltid gått så bra. Tack!
snabb leverans och bra pris :)
Proffsigaste barnbutik med mkt bra…
Proffsigaste barnbutik med mkt bra erbjudande av och till.
Supersnabb leverans👍🏻
Beställ endast om du är 100% säker på…
Beställ endast om du är 100% säker på att du vill behålla varorna. Vill du skicka tillbaks ngn vara så börjar problemen. Otrevliga, krångliga, nästan hotfulla svar tillbaka. Man får inte ens prova kläder. Det ska vara i obruten förpackning om det ska tillbaks. Och jag köpte ett regnset. Du får ingen ordersedel. Du får ingen returetikett. Rekommenderas ej.
Beställde en juniorsäng och den kom…
Beställde en juniorsäng och den kom innan beräknad leveranstid. Men det var smidigt. Och det som drar ner de är att posttanten inte hjälpte till att bära in den dom gubbarna alltid gör. Så jag skadade ryggen för livet
Be careful !!
Be careful return cost is higher then product cost !! Low quality !!
Den absolut sämsta butik.
Den absolut sämsta butik.
Skickade efter julklappar och blev lovad att få dom till jul men inget paket har fortfarande kommit och mina barnbarn blev utan julklapp från oss.
Fy skäms!!!
Kan varmt rekommenderas!
Kan varmt rekommenderas!
Låga priser, bra hemsida och snabb leverans!
Mycket vänlig personal på kundtjänst!

Svar fra Stor & Liten
Dette er Trustpilot
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.