Tidenes kødde butikk
Tidenes kødde butikk, bestilte for 10 dager siden, og de har ikke sendt den ennå. Skal aldri bestille igjen
Vi på Store Enda AB (559477-1999) är stolta över att erbjuda autentiska designerkläder från välrenommerade lyxvarumärken i andrahand. Varje plagg i vårt sortiment genomgår noggranna äkthetskontroller innan det erbjuds till försäljning för att säkerställa den högsta kvaliteten för våra kunder.
Sverige
Har svart på 22 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av 48 timer
Bestilte en slimfit dongeribukse, men fikk en skinnyjeans. Har forsøkt å sende mail til Storeenda for å få en returlapp. Får aldri noen respons. Har forsøkt siden starten av oktober. Får bare beskjed om at forespørselen er mottatt og at jeg ikke må purre.
Ville avbestille orderen min, har nå gått mer enn to uker og ikke fått noe som helst respons. Har heller ikke fått noe som helst oppdatering på kjøpet mitt siden det ble betalt for 2 uker siden. Totalt useriøs butikk, IKKE KJØP HERFRA!!!
Bestilte en pakke fra dem den niende august og har enda ikke fått den nå har jeg plutselig fått en faktura på at jeg må betale frakt på en ting jeg ikke engang har fått
Etter at pakken ble sendt, tok frakten kun 4 dager – veldig imponert! Bor i Norge, så det gikk raskt. Shortsen er helt perfekt – god passform, bra kvalitet og ser akkurat ut som på bildene. Kommer definitivt til å bestille igjen!
Veldig bra, rask levering til Norge. Annbefales!
Jeg kjøpte et par jeans fra Store Enda den 18. april, og fikk bekreftelse på at varen ble sendt den 2. mai. Ifølge PostNord har pakken imidlertid fortsatt status som “venter på pakken”, og det har nå gått nesten en måned siden bestillingen ble gjort.
Leveringstiden som ble oppgitt ved kjøp var 3-7 virkedager, noe som gjør denne forsinkelsen både uakseptabel og frustrerende.
Lureri. Tar over 50 dager med levering. Står at det tar 3-7 virkedager. Har enda ikke fått de etter 42 dager! Dårlig kundeservice. Anbefales ikke! Frakt koster 200kr ca. Plus toll på minst 128kr! Sto at man måtte bare betale 100kr per jeans. Kom opp til en kostnad på over 600kr

Svar fra Storeenda
Veldig bra kundeservice og god pris på fete klær!