These people are crooks, do not order anything if you are expecting them to actually deliver. My credit card operator reimbursed me immediately upon seeing my correspondence, so they are known! I was... Vis mer
Se hva andre synes
Het is goedkope troep uit China die te duur wordt verkocht én je krijgt je geld niet terug! Ik heb inmiddels bijna €50 betaald voor een weekendtas waar ze bij de Action nog geen tientje voor zouden... Vis mer
Takes ages to respond and there's no phone number. Seems dropship. Not sure does wij even arrive at this point Forgot to check the reviews before i ordered unfortunately
Bestelling tot levering duurde meer dan 2 weken. Dagen geen update bij track and trace. Pas bij levering duidelijk dat het een Chinees produkt met veel polyester is. Ik ga hier zeker niet opnieuw kope... Vis mer
Informasjon om virksomheten
Skrevet av virksomheten
Bij Storebay zijn we gek op mooie producten en geloven we dat het leven nog leuker wordt als je het omringt met de juiste spullen. Ons team van enthousiaste mensen zoekt elke dag naar de nieuwste trends op de markt. Onze missie is om jou de beste kwaliteit te bieden voor een eerlijke prijs. Wij zijn trots op onze klanttevredenheid en stellen de feedback van onze klanten zeer op prijs. Op deze manier kunnen wij onze dienstverlening blijven verbeteren.
Kontaktopplysninger
Wij beantwoorden binnen 24 uur, maandag tm vrijdag, 9am-6pm, Nederland
- info@storebay.nl
- storebay.nl
Har ikke svart på negative anmeldelser
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Heb net mijn pakje gekregen wat een aan…
Heb net mijn pakje gekregen wat een aan fluiting is dat.
Niet normaal had beter is de review moeten lezen.
Koop nooit meer bij dit bedrijf
Waardeloos badkamerrekje
Ik heb een badkamerrekje zonder boren besteld. Echt een lor, het bleef niet goed recht hangen, slecht materiaal. Ligt al in de vuilnisbak.
Komt dus gewoon uit China.
Pas op! Dropshipping van nep producten
Pas op! Dit is dropshipping van nep varianten van wat ze op hun website aanbieden. Wij ontvingen -na lang wachten- een knikkerbaan; volstrekte troep en binnen 1 dag kapot. Absolute no go.
Ik had al mijn twijfels
Ik had al mijn twijfels, omdat ik eerder een schoonmaakdoek bij een erkende sanitairspecialist had gekocht en deze in verhouding duurder was. Betaald bij Storebay, maar tot op heden niets ontvangen. Ben benieuwd of ik de doeken ooit nog ontvang…
Groter bestellen
Lange levertijd.
Altijd bij alles grotere maat bestellen.
Zeer tevreden!
Mijn bestelling was na enige tijd nog steeds niet aangekomen. Per mail contact opgenomen! Direct retour bericht ontvangen! Weer na enige tijd nog steeds het bestelde niet ontvangen. Nogmaals mail naar storbay en per omgaande bericht ontvangen dat het bestelde op kosten van storebay nogmaals verzonden zal worden. Alsnog dus mijn bestelling ontvangen!
Ben daarom dus zeer tevreden over de service en afhandeling van Storebay!
Bestelling niet gekregen
Bestelling niet gekregen, wacht er al een maand op
Wat een slecht bedrijf had iets besteld…
Wat een slecht bedrijf had iets besteld voor kerst niks ontvangen gemaild geen gehoor klacht bij klarna ingediend gingen onderzoek doen. Dan kunnen ze wel mailen. Zeg heb niks meer nodig was voor surprise.sturen ze toch nieuwe op retouren lukt niet omdat het uit China komt. Weer klacht ingediend en toen ook alleen contact zodra klarna hun berichten.. zou ik het product met korting mogen houden zei nee heb ik niks aan.en uiteindelijk hoeft niks retour en word het geannuleerd de betaling. Maar nou nou 2.5 maand over gedaan!!!
Besteld artikel was te kort, maar zonder probleem kunnen terugsturen en geld terug gekregen!!!!!!!!!
Goede service !!!!!!!!
Zal er echt niks bij bestellen
Zal er echt niks bij bestellen. Wat een gedoe om iets te retourneren. Krijg je eerst de graag of je terug eilt sturen. Dan krijg je bericht dat je 20 of 30% korting krijgt de volgende. En dan moet je ook eens extra een retour formulier aanvragen. En stuur je het terug moet je ook nog voor betalen. Terwijl de meeste het gratis doen. Dus hier bestel ik niks meer bij.
Vreselijk bedrijf, doe het niet !
Wilde iets terugsturen, past niet en groter kan je niet bestellen. Krijg je een keer reactie dat als je het echt niet wilt hebben je 20% van je aankoop bedrag terug kan krijgen of 30% korting op iets nieuws !!! Nou wat denk je dat ik weer iets ga bestellen daar ! Nope never nooit
Zeer slechte omgang met klanten en zeker niet klantgericht, slechte service !
Voor mij geen storebay !
Raad het ook niet aan
Vreselijk slechte doeken doen echt niet…
Vreselijk slechte doeken doen echt niet wat ze beloven en zijn al gerafeld als je ze krijgt grote oplichting is het
Easywhipe doek brand de verf van radiator
Een Easywhipe doek besteld. Deze doek heeft de verf van de radiator af gebrand. Na het indienen van deze klacht hebben hebben we na enkele weken het aankoopbedrag terug gehad. Helaas geen schadevergoeding voor de schade aan onze radiator.
Nooit levering van betaald product gehad
Bedrag gestort voor product, ook na herhaaldelijk contact en het versturen van het betaalbewijs na weken niets meer gehoord.
Dropshipping website die de intentie wekt in Nederland te zitten en liegt over aantal trustpilot sterren
Niks gekocht, maar liegen over het aantal trustpilot reviews sterren op je website: daar krijg je van mij direct 1 ster voor. Voor de rest zie overige reviews.
Een ster niet waard..
Een ster niet waard..
Alles komt rechtstreeks uit China!!!
Je kan het alleen terug sturen naar een Chinees adres wat erg duur is.
Kwaliteit erg slecht...
Doe het niet!
Drop fishing! Trap er niet in. Ze versturen je bestelling in ongemerkte envelop. Is de verpakking geseald dan kun je het artikel niet passen want dan verlies je het recht op retour. En ze hanteren maar een 14 dagen retour termijn en houden daar strikt aan vast. Klantonvriendelijk. Ik ben er helaas weer ingetrapt. Bij deze een waarschuwing voor een ieder die dit leest. DOE HET NIET.
Lær mer om andre slags anmeldelser.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.