Virbac Polska Anmeldelser

1 487
TrustScore 5 av 5

Se hva andre synes

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Przesyłka super ekspresowa. Zamawiasz i masz:) Inteligentnie, prosto zapakowane. Jasny opis stosowania i składu. Jakość karmy - pan Lampo ocenia na bdb. Według mnie trochę mniej pies z siebie "wyrabia... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

To moje pierwsze zamowienie w Virbac, na pewno nie ostatnie. Moje kotki maja 17 i 15 lat, wydawało mi się, że bardzo dobrze orientuję się w karmach dla kotów, a jednak tej marki nie znałam. Poleciła m... Vis mer

Informasjon om virksomheten

1. Dyrefôrbutikk
  2. Dyreutstyr

Skrevet av virksomheten

Sklep Virbac to miejsce, które oferuje szeroki wybór wysokiej jakości karm dla psów i kotów, stworzonych z myślą o ich zdrowiu i dobrym samopoczuciu. Produkty Virbac są wynikiem współpracy z weterynarzami i specjalistami w zakresie żywienia zwierząt, dzięki czemu zapewniają odpowiednią dietę, dopasowaną do indywidualnych potrzeb czworonogów w różnych etapach życia. Oferowane karmy obejmują różnorodne formuły, odpowiednie dla psów i kotów w każdym wieku oraz o różnych wymaganiach zdrowotnych. W sklepie dostępne są produkty, które wspierają zdrowie układu pokarmowego, skóry, sierści, a także pomagają w leczeniu lub zapobieganiu wielu chorobom, takim jak alergie, nadwaga czy problemy z układem moczowym. W ofercie znajdują się zarówno karmy mokre, jak i suche, dostosowane do specyficznych potrzeb zwierząt – od karm dla szczeniąt i kociąt, po produkty dla seniorów oraz dla czworonogów z problemami zdrowotnymi. Osoby pragnące rozpieszczać Swoich podopiecznych znajdą tu także bogatą ofertę produktów pielęgnacyjnych pomagających utrzymać higienę jak np. gryzaki stomatologiczne, szampony itp. Sklep Virbac to nie tylko wysokiej jakości karmy, ale również fachowe doradztwo, które pomoże dobrać najlepszą dietę dla Twojego pupila. Dbaj o zdrowie swojego zwierzaka z produktami Virbac – najlepszym wyborem dla Twojego psa lub kota.

Kontaktopplysninger

4 stjerner
3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Ber kundene om å skrive anmeldelser

Har svart på 100 % av de negative anmeldelsene sine

Svarer vanligvis i løpet av to uker

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

Alle anmeldelser

(1 487)

845 anmeldelser i de siste 12 månedene

Skriv en anmeldelse

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Zamawiałam pierwszy raz ale nie…

Zamawiałam pierwszy raz ale nie ostatni. Jestem bardzo zadowolona za szybką realizację mojego zamówienia. Moja sunia jest Państwu bardzo wdzięczna 😀

13. juli 2026

Svar fra Virbac Polska

Taki debiut to dla nas najlepsza nagroda, bardzo nas cieszy, że zyskaliśmy Państwa zaufanie już przy pierwszym zamówieniu! Przesyłamy wielki uścisk dla suni 🐶🐾

Niesamowita obsługa

Niesamowita obsługa, cudowny zespół, który pomaga w rozwiązywaniu niejasności

30. juni 2026

Svar fra Virbac Polska

Dziękujemy za docenienie naszego zespołu! Tacy klienci to po prostu skarb! ❤️

Bardzo fajne

Bardzo fajne, praktyczne kubki miarki do suchej karmy

30. juni 2026

Svar fra Virbac Polska

Super, nie ma to jak wygodne odmierzanie porcji! 🥣🐶

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Przekonałam się do tej Firmy 2 lata…

Przekonałam się do tej Firmy 2 lata temu,gdy u mojego kota po USG jamy brzusznej wykryto kamienie i piasek w pęcherzu moczowym.Pani weterynarz poleciła mi wtedy Waszą karmę pomagającą rozpuścić te kamienie i faktycznie po zużyciu dwóch 3 kg woreczków mój Oluś pozbył się problemu.Po ponownym USG ani piasku ani kamieni nie stwierdzono.Jest alergikiem,więc zaczęłam podawać mu też karmę dla alergików.Bardzo smakują mu Wasze ziarenka,przestał się drapać,nie musi już dostawać zastrzyków na alergię,więc same plusy.

16. juli 2025

Svar fra Virbac Polska

To niesamowite wieści! Cieszymy się, że nasze karmy mogły realnie pomóc Olusiowi wrócić do zdrowia i komfortowego życia bez uporczywego drapania.
Przesyłamy mnóstwo zdrowia dla dzielnego Olusia! 🐾🐱

Opinia

Szybka realizacja zamówienia, bardzo dobra jakość produktów

25. juni 2026

Svar fra Virbac Polska

Dziękujemy za zaufanie i do zobaczenia przy kolejnym zamówieniu! 📦✨

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Szybka przesyłka a karma była bardzo…

Szybka przesyłka a karma była bardzo potrzebna dla chordho psa. Zakupiłam karmę mokrą i suchą na problemy gastrologiczne dla małego psa. Mój mały pies je chętnie mokrą karmę z saszetki. Według mnie karma sucha na problemy gastrologiczne ma za duże elementy dla małych psów. Karmę suchą rozdrobniłam i lekko pokropiłam wodą i piesek chętnie zjadł. Polecam produkty Virbac.

8. juli 2026

Svar fra Virbac Polska

Dziękujemy za opinię i podzielenie się doświadczeniem! ❤️ To wspaniale, że mokra karma tak dobrze mu posłużyła i smakuje!
Życzymy dużo zdrowia i szybkiego powrotu do pełni sił dla dzielnego pieska.🐶

Szybka realizacja zamówienia.

Szybka realizacja zamówienia.
Bardzo dobra jakość towaru. Pies jest zadowolony, je z apetytem,

7. juli 2026

Svar fra Virbac Polska

Dziękujemy za opinię! 🐾 Nie ma dla nas lepszej nagrody niż zadowolony psiak, który zajada swoją miseczkę z apetytem.🐶

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv