Het is een prima opslag, jammer dat mensen lege voertuigen midden op de oprit laten staan, en om 20:00 dicht is wel lastig. Werken huis eten kinderen en het is 20:00 dus je moet wel echt plannen... Vis mer
Selskapet har svart
Zeer makkelijk online vast te leggen middels duidelijk overzicht van locatie en beschikbare ruimtes. Locatie Zwaag is zeer schoon en lijkt wel nieuw. Entree via app is prima en beschikbare lift en k... Vis mer
Selskapet har svart
Sinds april 2026 maken wij gebruik van een ruime opslag van Storage Share in Putten. We komen er regelmatig om spullen te brengen of op te halen. We kunnen altijd dichtbij parkeren en gemakkelijk in h... Vis mer
Selskapet har svart
Dit is een heel fijne, schone en veilige plek om mijn waardevolle spullen op te slaan. Alles goed geregeld. Toegangshek en rolluik heel gemakkelijk via de app te openen. We maken al vele jaren met p... Vis mer
Selskapet har svart
Bij Storage Share kun je zowel tijdelijke als permanente opslagruimtes huren. Storage Share garandeert schone, goed bereikbare en betaalbare opslaglocaties door heel Nederland. Huur je eigen privé opslagbox met je eigen sleutel en ben verzekerd van een veilige opslagruimte. Huur opslagruimte zonder gedoe met scherpe prijzen en zonder verborgen kosten voor onnodige services. Bij Storage Share zijn verschillende groottes van opslagruimtes beschikbaar, van XS (2 m2) tot XXL (12 m2), evenals grotere oppervlaktes. De kosten voor het huren van een opslagruimte variëren afhankelijk van de grootte en beginnen vanaf € 25 per maand voor een XS (2 m2 / 6 m3). Je kunt een opslagruimte huren voor zolang je deze nodig hebt en de opslagovereenkomst is maandelijks opzegbaar.
Isolatorweg 30, 1014AS, Amsterdam, Nederland
Ber kundene om å skrive anmeldelser
Har svart på 100 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av én uke
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Altijd wat extra opslagruimte. Makkelijk toegankelijk. Schoon. Goed contact. Handige app. Al met al zeer tevreden.

Svar fra Storage Share
Already a few years a loyal customer. All good and keep up the good work!

Svar fra Storage Share
Alles wordt netjes geregeld goede controle op de boxen en alles schoon en netjes

Svar fra Storage Share
Safe storage, professional communication and regular on-site checks.

Svar fra Storage Share
Ik maak al enige tijd gebruik van deze opslaglocatie in Ede en ben daar tevreden over. Er zijn verschillende formaten opslagruimtes beschikbaar. Ik ben zelf een keer overgestapt van een kleinere naar een grotere ruimte en dat werd zonder problemen geregeld, zolang er beschikbaarheid was.
Tegenwoordig kun je met een app de deur openen. Dat werkt erg praktisch. Voorheen moest je hiervoor bellen. Er is altijd voldoende parkeergelegenheid bij de locatie, wat het laden en lossen gemakkelijk maakt.
Mijn opslagruimte bevindt zich op de eerste verdieping. Bij zware of grote spullen moet je dus wel rekening houden met het tillen daarvan. Verder is alles goed geregeld. De ruimtes zijn afsluitbaar en de verlichting gaat automatisch aan.
Al met al een prima opslaglocatie die doet wat je ervan verwacht

Svar fra Storage Share
Alles werkt gewoon: de app, binnenkomen, de mailtjes, de plek. Echt handig als je wat overtollige spullen (tijdelijk) moet opslaan

Svar fra Storage Share
Polite, efficient and helpful personnel. Storage is clean, well mai tained and regularly inspected to ensure users compliance with guidelines and house rules. Give a good sense ofsecurity.

Svar fra Storage Share
Fijne opslag, veel keus uit diverse ruimtes tegen redelijkeprijzen, reageren snel en vriendelijk bij vragen en een handige app. Aan te raden als je spullen kwijt moet!

Svar fra Storage Share
Great location. Love the app to get inside much better than the previous method.

Wat steekwoorden:
Adequaat, professioneel, actief, vriendelijk, meedenkend. Klant centraal. Kortom je voelt je in goede handen en je spullen dus ook.

Super opslagboxen!
Alles is goed geregeld!

Svar fra Storage Share
wat een handig bedrijf is er hier in Harderwijk bijgekomen. simpeler kan het niet tijdelijke opslag voor je huisraad!

Svar fra Storage Share
We maken al vele jaren met plezier gebruik van Storage Share. Goede service. Fijne klantenservice. Van harte aan te bevelen!

Svar fra Storage Share
Prima opslag, grotere en kleinere units.
Flexibel.

Svar fra Storage Share
Aanvraag ging snel en handig online. Had direct toegang tot de opslagruimte. Alles verder netjes en makkelijk dus een aanrader!

Svar fra Storage Share
Zeer goede en nette opslag, een aanrader! Bij aanvang huur netjes te woord gestaan. Klopt er iets niet of maakt er iemand een puinhoop van wordt er een mail met fotos naar alle huurders gestuurd. Wat mij betreft een aanrader! Geert Pathuis, Groningen

Svar fra Storage Share
Een overzichtelijk bedrijf . Ook de vernieuwde inloggen procedure is een stuk beter nu. Prijs is tot nu toe nog redelijk maar moet niet echt meer worden.

Svar fra Storage Share
Lær mer om andre slags anmeldelser.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.