Se hva andre synes

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Gisteren fantastisch geholpen. Was al even op zoek naar een mapier om zadels van mijn oltimer bromfiets schoon te krijgen Zeer behulpzaam en doeltreffend hebben we een middel gevonden. Zeker... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Mijn verzoek digitaal ingediend, volgende dag werd per email al contact opgenomen. Ik had aangegeven gebruik te willen maken van de ophaal en breng service. Ik ben woonachtig in Amsterdam, dus betaal... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Website met goede uitleg. Ik ben zeer kritisch en de heren hebben super werk verricht. Zeer professioneel en vriendelijk! Goed materiaal/middelen wat ze gebruiken. Bij ophalen goede uitleg wat er is g... Vis mer

Informasjon om virksomheten

1. Bilvask

Opplysningene stammer fra ulike eksterne kilder

Het nieuwe schoonmaken. Wij geloven erin dat schoonmaken en een schone wereld samen gaan. Met de kracht van stoom en biologisch afbreekbare middelen, zorgen wij voor een professionele reiniging van kantoren, restaurants en auto's.

Kontaktopplysninger

3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

Bovenverwachting!!

Serieus de aller aller beste en boven verwachting! Mijn eerste keer dat ik mijn ford ka hier heb gebracht en echt ik heb mijn auto zwaar verwaarloosd, het was het toppunt van vies met name mijn stoelen waren een ravage van diepe vlekken. Omdat ik op de route woon hebben ze mijn auto opgehaald en thuis gebracht, de persoon die mijn auto kwam halen en brengen ik ben zijn naam vergeten was super vriendelijk en zorgvuldig.

Ik kom zeker terug, een schone auto is toch wel een ding geworden 🤣!

Thnks all!
Kelly

3. mai 2021
Vurdert til 5 av 5 stjerner

Geweldige service en super schoon

Geweldige service. De auto werd op tijd opgehaald en kwam ook weer op tijd terug. En werkelijk helemaal schoon en fris ruikend. Hij was echt heel erg smerig van binnen en de bekleding ziet er weer als nieuw uit. Helemaal perfect!

7. april 2021
Vurdert til 5 av 5 stjerner

Hele goede ervaring gehad bij Stoom…

Hele goede ervaring gehad bij Stoom Expert. Aardige jongens, en de auto was als nieuw van binnen en buiten. Ook lieten ze een filmpje zien van hoeveel vuil er wel niet uit de banken kwam, ongelofelijk. Er hing een hondengeur in mijn auto, en die is er nu ook helemaal uit. Ik ga hier zeker terugkomen!

31. mars 2021

Auto als nieuw!

Auto was erg smerig van binnen en de bekleding had veel vlekken die ik er zelf niet uit kreeg. Na 2 uur zag en rook mijn auto weer als nieuw en het wachten erop was aangenaam, onder het genot van een kop koffie en het gebruik van de tv met Netflix. Super bedankt!

5. mars 2021
Vurdert til 5 av 5 stjerner

Prima service en goed werk

Prima service en goed werk. De auto was echt weer als nieuw, zowel van binnen als van buiten. Er had een pak melk gelekt in de auto en doordat dat is gaan rotten stonk het vreselijk in de auto, deze geur kregen wij er zelf niet meer uit, maar Stoom Expert heeft de lucht in de auto weer helemaal fris gekregen!

23. februar 2021
Vurdert til 4 av 5 stjerner

Reinigingen binnenruimte VW Passat

Het reinigingen van de ruim 15 jaar VW Passat van de binnenruimte, met name de bekleding van de voorstoelen, is zorgvuldig en heel netjes uitgevoerd volgens de "#2 Vlek-en-check"aanpak. Alle vlekken zijn verdwenen, de bekleding is weer zwart.

16. februar 2021
Vurdert til 5 av 5 stjerner

De auto was 4 jaar lang gebruikt op…

De auto was 4 jaar lang gebruikt op bouw terreinen dus veel zand.
Af en toe even een stofzuiger er door geweest meer niet.
Ook met natte regenkleding op de stoffenbekleding gezeten dus veel vlekken.
Ze zijn met 2 man 3 uur bezig geweest voor een mooie prijs en de auto is als nieuw.
Zelfs het zand is weg in de kleinste kieren.
Er kwamen spullen uit de auto die ik al jaren kwijt was.
Auto ruikt weer lekker en is weer nieuw zelfs een vlek op het hemeltje is verwijderd rop

23. januar 2021
Vurdert til 5 av 5 stjerner

Zeer tevreden met het eindresultaat

Zeer tevreden met het eindresultaat, super schoon en netjes interieur van mijn mazda cx5. Het oog voor detail, kwaliteit en service zijn duidelijk belangrijk.
Er zat veel stof in mijn bekleding en daardoor zag het er vaag en verkleurd uit, na de reiniging echter weer s nieuw!

16. januar 2021

Vriendelijk personeel!

Vandaag mijn Toyota Prius langs gebracht bij Stoom Expert in Hoofddorp. Werd erg vriendelijk en professioneel behandeld. Had wat kleine dingetjes aangegeven die wat extra verzorging nodig hadden en die zijn naar wens behandeld!

Er werd mij aangeboden in de wachtruimte te wachten, of zelfs een eigen auto mee te krijgen tijdens de uurtjes dat mijn Prius behandeld werd (echt top!). Had zelf al vervoer geregeld dus het was niet nodig. Na 3 uur was mijn auto klaar en ben erg blij met het resultaat. Wanneer het nodig is kom ik zeker weer een keer langs.

Bedankt Stoom Expert!

8. januar 2021

Kwaliteit en vriendelijke service

Stoom Expert doet wat je van ze verwacht; zij reinigen je auto grondig waardoor de bekleding weer als nieuw lijkt. Daarnaast staan de mensen je netjes en vriendelijk te woord. Alles bij elkaar een prettige ervaring, en wanneer weer nodig zeker voor herhaling vatbaar.

27. desember 2020

Auto Brandschoon

Op 2e kerstdag(!) hier het interieur van auto laten reinigen. Door 4 man (keiharde werkers) is de auto compleet onder handen genomen terwijl ik in een rustige ruimte onder genot van koffie rustig kon werken achter mijn laptop. Auto vanbinnen weer brandschoon en als nieuw!! En gezellige sfeer. Auto van mijn broertje was tegelijk klaar, super.

26. desember 2020

Als nieuw

Direct na mijn aanvraag om de auto te reinigen antwoord gekregen. Mijn auto van binnen en buiten laten reinigen. Vooral de bekleding was erg vies en is nu weer als nieuw. De auto werd op de afgesproken tijd bij mij thuis opgehaald door een keurige en aardige jonge man. Een tevreden klant dus.

11. desember 2020
Anmeldelse skrevet uten oppfordring

Lær mer om andre slags anmeldelser.

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv