1. Brukthandel
  2. Byggevareforhandler
  3. Netthandelstjeneste

Om Stock Pro

StockPro StockPro, de 1ste marktplaats voor hergebruik van bouwmaterialen.

Kiezen voor StockPro is een keuze maken voor de planeet door verspilling tegen te gaan!

De Nederlandse overheid streeft naar een volledig circulaire economie in 2050. Slechts 8% van de hergebruikte bouwmaterialen vindt een gelijkwaardige of verbeterde toepassing in het bouwproces.

Tegen deze achtergrond zet StockPro zich in om praktijken en houdingen in de bouwsector te veranderen door een unieke en innovatieve oplossing te bieden. Het 1e platform voor hergebruik van nieuwe materialen in Nederland 🇳🇱

De oplossing voor materiaalhergebruik voor bouwprofessionals.

4,2

Bra

Je suis très content du radiateur pour…

Je suis très content du radiateur pour chauffage central, il est déjà placé et tourne en plein régime donc satisfait du produit, merci pour votre sérieux. Bonne journée à vous

18. november 2024

Svar fra Stock Pro

Merci beaucoup pour votre confiance et retour d'expérience. Nous vous souhaitons également une bonne journée.

Douchestang met houder

Onze douchestang met houder van de douchekop was dringend aan vervanging toe en via Google kwamen we terecht bij een zeer aantrekkelijke aanbieding van Stock Pro. Online aangemeld, besteld en binnen no time is een nieuwe set bezorgd. Super deal! Merci beaucoup!

29. september 2023

Svar fra Stock Pro

Hartelijk bedankt voor uw feedback!

Aantal accessoires voor in een badkamer…

Aantal accessoires voor in een badkamer besteld.
Bestelling snel geleverd. Prijs meer dan keurig.
Zou zeker weer bij hun bestellne.

15. september 2023

Svar fra Stock Pro

Bedankt voor uw feedback, blij te lezen dat U terug bij on zal bestellen, tot snel op onze website !