Stjordal Strandveienauto Anmeldelser 2

2,9

Middels

Ingen anmeldelsesinvitasjoner er registrert

Opplevelse med Ioniq 5 hos Strandveien Stjørdal

Min opplevelse med min Ioniq 5 har vert en begredelig reise.

Kjøpte bilen ny i 2021 (P45) og har hatt en del mandagsfeil.

Har fått hjelp, men grur meg til å reise ned når det er noe. Må stålsette meg for å bli trod, og få det jeg har krav på.

Stikkordsform av opplevelser.

- oppdateringer som skulle gjøres på infortainment ble lovet, men ikke tatt og når jeg nå går i sømmene, så har den aldri blitt oppdatert selv om dette ville ha hjelp på en del feil
- Garanti reperasjoner gir ikke rett til leiebil, selv om det i noen tilfeller har tatt litt lenger å fikse. (Har fått de flere ganger ved å stå på litt)
- bilen ville ikke ta til seg lading. Batteri var lavt, personalet sjekket selv. Første time om 14 dager. Henvist til forsikringsselskapet. Etter en del krangling fikk jeg leiebil. Fikset samme dag (husk dette er i garantitid)
- selv med video/bilde må feilen kunne bevises hos de før at de godtar reklamasjon.
- en openbar feil må først ha feilsøkingstime før de kan sette opp en reperasjonstime.
- bare litt av opplevelser.

Litt lei kjenner jeg. De er sikkert glad for å slippe meg som kunde framover også.

22. mars 2026

Styr unna!

Min datter leverte en Hyundai Ioniq 2017 mod. for å ta service. Pristilbud ca. 3000,- Ved innlevering av bil virket alt på bilen. Når hun fikk bilen tilbake var Audio Video Navigasjon skjermen AVN ødelagt. Strandveien Auto utførte 2 feilsøkinger 1500,- x 2 før de fastslo at AVN måtte byttes. Første tilbud skulle de ha 43000,- Uten garanti for at det virket. Etter at hun klaget med skjema fra Forbrukerrådet fikk hun tilbud om brukt del til 8000,- For hennes del ble prisen til slutt 14000,- I verste fall uten brukt del hadde det blitt 49000,- for en service som skulle kostet 3000,- Før andre feilsøking var jeg i kontakt med Forbrukerrådet. De sa at dette var noe verkstedet skulle utbedre for egen regning etter som at AVN ble ødelagt på verkstedet. Da jeg fortalte dette til daglig leder truet han med å beslaglegge bilen.
Min datter har solgt bilen og kjøpt ny for å slippe risikoen for å må bruke Strandveien Auto. Dette ble jo kostbart til slutt når hun måtte kjøpe ny bil for å slippe å bruke Strandveien Auto.
Aldri mer Hyundai! Aldri mer Strandveien Auto!

4. september 2024

Er denne virksomheten din?

Opprett konto gratis