Stjerneboern Anmeldelser

2. også i
  3. Babyutstyrsbutikk
  4. Forhandler av babyklær

Skrevet av virksomheten

Hos Stjernebørn finder du nøje udvalgte kvalitetsprodukter til børn – altid med fokus på leg, læring og trivsel. Vi kombinerer personlig service, bæredygtighed og kærlighed til detaljen, så du får en tryg og inspirerende oplevelse, hver gang du handler hos os.

Kontaktopplysninger

Enestående

TrustScore 4.5 av 5

Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

6 anmeldelser i de siste 12 månedene

Vi sjekker anmeldelser

Hjælpsom service!

Blev lidt bekymret, da jeg skulle ombytte en størrelse købt online, men de var så søde, hurtig service og fuldstændig problemfrit. TAK 💕

27. august 2026

Svar fra Stjerneboern

Mange tak for at støtte lige os!
Det betyder meget, og tak for at anmelde os her, det er en kæmpe hjælp 💕

Fantastisk service hos Stjernebørn

Fantastisk service hos Stjernebørn. Utrolig hurtig levering. Jeg købte to ens sæt i samme størrelse fordi det er et sæt jeg har elsket i de mindre størrelser, og de var de eneste der havde det på lager - er så glad for at jeg endte med at støtte dem. Fik endda en Dumle karamel og en personlig hilsen med 😍
Kan kun anbefales!

22. august 2026

Svar fra Stjerneboern

Tusinde tak for den fine anmeldelse! Det betyder virkelig meget, at du har taget dig tid til at lave en anmeldelse.
Og tak for at støtte os, det betyder mere end du aner 😍

Lykkepose lille drenge

Lykkepose lille drenge. Pris 300 kr..
Super fin, dog fik jeg sommertøj med som han ik kan passe, når vi når næste sommer.. (har termin oktober. Nu her 2026)
Men det andet fint..

Hurtigt levering og flot.

26. juli 2026

Hej Mette,
Tusinde tak for den fine anmeldelse, det betyder så meget 🫶🏻
Er ked af det blev sommertøj, hvis du skulle få lyst til at vende retur en anden gang, er du altid velkommen til at skrive i kommentar feltet hvornår tøjet skal bruges, så prøver vi at tilpasse så godt som muligt 🥰

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Godt udvalg af forskelligt til de små

Godt udvalg af forskelligt til de små. Virkelig flink og imødekommende service.
Min pakke blev leveret hurtigt.
Har ikke noget at sætte en finger på.

5 stjerner😀

6. februar 2026

Svar fra Stjerneboern

Tusinde tak for den fine anmeldelse! Vi sætter kæmpe pris på du tog dig tid til at lave en.

Fantastisk Service!🤩

Fantastisk Service!🤩

Hurtigt levering, rar kundeservice!
5 stjerne hele vejen!

10. februar 2026

Svar fra Stjerneboern

Mange tak for din anmeldelse! Vi er rigtig glade for du har haft en god oplevelse hos os!

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Købte en lykkepose til min søn

Købte en lykkepose til min søn, og der er simpelthen det fineste tøj i. Absolut ikke sidste gang vi prøver at handle her 👌 hurtig levering også. Får min varmeste anbefaling

15. desember 2025

Svar fra Stjerneboern

Tusinde tak for den fine anmeldelse! Det betyder uendeligt meget. Det er dejligt at høre, du blev glad for lykkeposen!

De varmeste hilsner

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Super hurtig levering og rigtig god…

Super hurtig levering og rigtig god service. Det er ikke sidste gang, at jeg handler hos dem, og kan klart anbefale andre det😊 De har et godt udvalg, til skarpe priser.

10. oktober 2025

Svar fra Stjerneboern

Tusinde tak for den fine anmeldelse! Det betyder så utroligt meget 🥰
Tak for at handle hos os 🫶🏻

Fantastisk service 🤗

Jeg har for nylig købt en gave hos stjernebørn🥰 VERDENS bedste service🙌 pakken blev sendt hurtigt og med en personlig hilsen med tak for jeg havde støttet deres skønne forretning

13. september 2025

Tusinde tak, for den virkelig fine anmeldelse! 😍 Det betyder så meget! 🥰

Det sødeste børnetøj

Virkelig godt udvalg af det sødeste børnetøj til gode priser. Jeg vil helt sikkert handle hos Stjernebørn igen😍

3. september 2025

Svar fra Stjerneboern

Mange tak for at tage dig tid til at lave en anmeldelse 🥰
Vi glæder os til at byde dig velkommen i shoppen igen 🫶🏻

Natacha

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Jeg kan varmt anbefale at handle på…

Jeg kan varmt anbefale at handle på Stjernebørn🤩 Servicen er helt i top, og man mærker virkelig, at der er hjerte og omtanke bag alt, de laver. Leveringen var super hurtig, og alt var pakket så fint🥰
Jeg kommer helt sikkert til at handle her igen!

29. august 2025

Mange mange tak! For den super søde anmeldelse 🥰
Det betyder mere end du aner! 🌸

Natacha

Fantastisk shop!

Stjernebørn er virkelig den bedste shop, jeg har handlet børnetøj hos! Tøjet føles så godt, og det holder til at blive brugt (og vasket mange gange 😅). Jeg havde et spørgsmål, jeg skulle have hjælp til, og kundeservice var så venlig, at det næsten føltes som at handle i en lille lokal butik. Dertil var leveringen også hurtig. Det gør bare hele oplevelsen bedre. Her shopper jeg gerne igen!

5. august 2025

Svar fra Stjerneboern

Tusinde tak, for din utroligt fine anmeldelse!
Det betyder uendeligt meget at du har haft en god oplevelse, og har har lyst til at vende retur en anden gang 🥰

Kæmpe knus

Fantastisk købsoplevelse

Fantastisk købsoplevelse! Hjemmesiden fungerede som den skulle og det var nemt at betale. Hurtig levering og virkelig fint pakket ind med en lille chokolade ved siden af.
Kommer helt sikkert til at bestille der fra igen! Kan klar anbefale stjernebørn.dk!

3. september 2025

Svar fra Stjerneboern

Tusinde tak, for den super fine anmeldelse 🥰
Vi er så glade for at du har haft en god oplevelse 🙏🏻
Kæmpe knus

Fine lykkeposer.

1. september 2025

Svar fra Stjerneboern

Tusinde tak for den fine anmeldelse!
Er glad for du kunne bruge lykkeposen 🥰

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Jeg var kommet 1 dag for sent til…

Jeg var kommet 1 dag for sent til afhentning af min pakke, så den var blevet sendt retur til Stjernebørn. De rakte ud og spurgte om de skulle sende pakken igen. Det synes jeg dælme er god service, og det var nogle meget fine produkter jeg modtog, da jeg denne gang lykkedes med at afhente i tide. Kæmpe anbefaling herfra.

23. april 2024

***** kundeservice

Jeg fik ved en fejl leveret en forket vare (inkl. en fin gave på trods af en virkelig god udsalgspris!). Stjernebørn var hurtige til at svare og sende den rigtige vare afsted.
Jeg nåede ikke at hente pakken i pakkeboksen, men Stjernebørn sendte den automatisk frem igen.

Jeg synes, der hele vejen har været en god service og en hjælpsom og venlig tone. Jeg vil helt klar handle der igen.

11. februar 2024

Skøn shop

Min nye yndlings shop! Virkelig sød ejer, som hjalp med at bestille bestemte styles hjem til mig ⭐️ virkelig god betjening, hurtig svar og helt fin levering. Kæmpe anbefaling herfra

17. oktober 2023
Anmeldelse skrevet uten oppfordring

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv