Jeg bestilte min vare kl 13.30, og jeg havde den allerede dagen efter! Super kundeservice, mega fede produkter, så jeg har kun de aller varmeste anbefalinger til Stil & Bolig! Intet mindre end e... Vis mer
Selskapet har svart
Først køb hos Stil og Bolig Et yderst tilfreds, både af kvaliteten af varerne, har købt en dug og stof servietter. Og leveringen. Tros, jul, corona og Black friday gik der kun 3 dage fra bestilli... Vis mer
Selskapet har svart
Hurtig levering og super god service. Var desværre kommet til at bestille den forkerte størrelse. Skrev til dem med det og de sendte med det samme (selvom dagens fragt egentlig var kørt afsted), så je... Vis mer
Rigtig god oplevelse, her vil jeg altid være tryg ved at handle. Jeg fik varerne få dage efter, jeg bestilte dem OG de er i virkelig god kvalitet. Salt og peberkværnen er utroligt lækre og stilfulde.
Selskapet har svart
Eksklusivt moderne boligindretning og boligudstyr i Dansk / Skandinavisk design. Lækre møbler, lamper, puder, træfigurer, hylder, lysestager og andet boligtilbehør. Fri fragt ved køb over 399,-
Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Vi fik præcis det vi bestilte og levering lige efter bogen.

Svar fra Stil & Bolig
Synes ikke det var en god oplevelse. Mine varer kom ikke som aftalt. Efter jeg ikke havde fået besked om at mine vare var på vej, ringede jeg, skrev en e-mail og udfyldte kontaktformular og blev derefter ringet op og lovet afsendelsen ville ske på specifikke dage. Dog blev dette heller ikke overholdt. Så eneste plus ved handlen var at mine varer var billigere end Illum.
OPFØLGENDE KOMMENTAR EFTER JERES SVAR.
Endvidere endnu mere ærgerligt, at man ikke må have sin egen holdning til købsoplevelsen uden i skal udskamme en på denne måde her på trustpilot

Svar fra Stil & Bolig
Super service og hurtig levering. Handler bestemt gerne her igen.

Svar fra Stil & Bolig
Det var nemt at handle hos jer og må sige at det var hurtig levering ( fik den sendt til anden adresse ) , den kom dagen efter om morgenen. Så er meget tilfreds .

Først køb hos Stil og Bolig
Og leveringen. Tros, jul, corona og Black friday gik der kun 3 dage fra bestilling til lervering.

Svar fra Stil & Bolig
Hurtig levering og fint emballeret. Så pænt så man faktisk kan lade være med at pakke det ind med gavepapir. Fuldt ud tilfreds - lækre varer.

Der var 1-2 ugers forsinkelse på levering. Super tilfreds med varen

Svar fra Stil & Bolig
Dejlig og hurtig levering en helt igennem god oplevelse

Svar fra Stil & Bolig
Jeg bestilte min vare kl 13.30, og jeg havde den allerede dagen efter!
Intet mindre end et perfekt firma!

Svar fra Stil & Bolig
Meget hurtig ekspedition og afsendelse.
Handler gerne hos jer en anden gang😊😊

Svar fra Stil & Bolig
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.